Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa gerçekten mi 10 haftaya kadar nasıl fark edememişler ilginçAdet günü 228 ile öğrendim gebeligimi. Beta takibi yaptırmadım. İkiz olduğunu 10..haftamda öğrendim. Keseler arka arkaya gelmiş. Görmemisler USG de
Benim beta adetim 4 gun gecikti 4 bin kusurle ogrendm herkesin dusuk benim yuksek olunca biraz stres oldum kimisde cogul olabilir dediAdet günü 228 ile öğrendim gebeligimi. Beta takibi yaptırmadım. İkiz olduğunu 10..haftamda öğrendim. Keseler arka arkaya gelmiş. Görmemisler USG de
Saglikla gelsinler insallahAdet günü 228 ile öğrendim gebeligimi. Beta takibi yaptırmadım. İkiz olduğunu 10..haftamda öğrendim. Keseler arka arkaya gelmiş. Görmemisler USG de
Senindemi cogul bacim yoksaYaaa gerçekten mi 10 haftaya kadar nasıl fark edememişler ilginçhayırlı olsun bu arada ikiz aile de var mı
Aaa yok yok benimki tekil gebelik ikiz olsun isterdim tabiSenindemi cogul bacim yoksa
Gonlunce olsun bi bakarsin bitanesi saklanms son anda supriz derrAaa yok yok benimki tekil gebelik ikiz olsun isterdim tabi![]()
Heheheheeheh olabilir tabi daha haftam küçük belli olmazGonlunce olsun bi bakarsin bitanesi saklanms son anda supriz derr
Kacinci haftan kese kalp atisi duymadn miHeheheheeheh olabilir tabi daha haftam küçük belli olmaz![]()
6+3 kalp atışı duydumKacinci haftan kese kalp atisi duymadn mi
Msallah benimde uygulamaya gore bugun 7 oldu cuma gunu randevum var insallah bende duyarim6+3 kalp atışı duydum
Yaaaa en son adet tarihin neMsallah benimde uygulamaya gore bugun 7 oldu cuma gunu randevum var insallah bende duyarim
İnşallah duyarsın canım ben 5+6 da vajinal muayenede duydumMsallah benimde uygulamaya gore bugun 7 oldu cuma gunu randevum var insallah bende duyarim
30mrt 5 nisan arasitdi uygulma adet takibi oldugu icin direk 30 marttan hesapladi galibaYaaaa en son adet tarihin ne
Ben adet4 gun gecikti 4 bin kusurle ogrendm ve doktor 3 hafta sonra gel dedi bende herks dusuk ogrendi ben yuksek ogrendm bi sorunmu var diye korkuyom suanİnşallah duyarsın canım ben 5+6 da vajinal muayenede duydum
Anladım canım benim kahverengi akıntım gelmişti öyle gittim hastaneye orada tesadüfen gördüm30mrt 5 nisan arasitdi uygulma adet takibi oldugu icin direk 30 marttan hesapladi galiba
herksten lekelenme olmus bende olmadiAnladım canım benim kahverengi akıntım gelmişti öyle gittim hastaneye orada tesadüfen gördüm
Tabikide sorun yoktur, en son ne zaman gittin doktora kesen kaç mm di Yolk saç var mıydıBen adet4 gun gecikti 4 bin kusurle ogrendm ve doktor 3 hafta sonra gel dedi bende herks dusuk ogrendi ben yuksek ogrendm bi sorunmu var diye korkuyom suan![]()
Benimde öyle aşırı olmadı tuvaletten sonra peçete sildiğimde toprak rengi bir şeydi şuan yok çok şükürherksten lekelenme olmus bende olmadi