Çoğul gebelik

nurAy11

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2025
591
189
18
27
Merhabalar cogul gebelik yasayanlar varmi ilk beta degerinizi kac ile ogrendiniz yazarmisiniz lutfen

Adet günü 228 ile öğrendim gebeligimi. Beta takibi yaptırmadım. İkiz olduğunu 10..haftamda öğrendim. Keseler arka arkaya gelmiş. Görmemisler USG de

Adet günü 228 ile öğrendim gebeligimi. Beta takibi yaptırmadım. İkiz olduğunu 10..haftamda öğrendim. Keseler arka arkaya gelmiş. Görmemisler USG de
Yaaa gerçekten mi 10 haftaya kadar nasıl fark edememişler ilginç😂😂hayırlı olsun bu arada ikiz aile de var mı

Benim beta adetim 4 gun gecikti 4 bin kusurle ogrendm herkesin dusuk benim yuksek olunca biraz stres oldum kimisde cogul olabilir dedi

Ben adet4 gun gecikti 4 bin kusurle ogrendm ve doktor 3 hafta sonra gel dedi bende herks dusuk ogrendi ben yuksek ogrendm bi sorunmu var diye korkuyom suan🥲🥲
Tabikide sorun yoktur, en son ne zaman gittin doktora kesen kaç mm di Yolk saç var mıydı

Back
X