• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 hafta+6 gün

melissa33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhabalar, yeni üye oldum. ayın 18 inde ayrı ayrı 3 doktora gittim tam 5 hafta+0 iken , kese göründü bebek yoktu.
bana ilk doktor dış gebelik şüphesiyle yaklaşıp kan testi yaptı beta değerim gayet iyi çıktı.
2. doktor boş gebelik dedi.
3. doktor dış gebelik kesinlikle yok, boş gebelik demek için çok erken dedi.
yarın tam 1 hafta oluyor. ve ben içimi rahatlatan 3. doktora gideceğim.
6 günüm göz yaşı ve dualarla geçti.
bebeği yarın görür müyüm ? benzer şeyler yaşayanlar var mı ? benim ilk gebeliğim.

Karından mı vajinal ultrasonla mı battı canım henüz çok erken görünmemeye bilir

Merhabalar, yeni üye oldum. ayın 18 inde ayrı ayrı 3 doktora gittim tam 5 hafta+0 iken , kese göründü bebek yoktu.
bana ilk doktor dış gebelik şüphesiyle yaklaşıp kan testi yaptı beta değerim gayet iyi çıktı.
bebeği yarın görür müyüm ? benzer şeyler yaşayanlar var mı ? benim ilk gebeliğim.
kuzum öncelikle hayırlı olsun . 6 haftalıkken kalp atışı da duyulabilir ben duymuştum. Bazen geç döllenme oluyor ondan kaynaklı olabilir daha çok minik olduğu için bebek görünmez zaten stres yapma kendine umarım iyidir, sende iyi düşün ♥

kuzum öncelikle hayırlı olsun . 6 haftalıkken kalp atışı da duyulabilir ben duymuştum. Bazen geç döllenme oluyor ondan kaynaklı olabilir daha çok minik olduğu için bebek görünmez zaten stres yapma kendine umarım iyidir, sende iyi düşün ♥
Teşekkür ederim. yarın için sabırsızlanıyorum . umarım bende görürüm bebeğimi artık.

O nasıl doktor öylede daha5 haftalık gebelikte hemen tanı koymuş. Ben bebeğimi 5 haftalıkken sadece keseyi görmüştük bir hafta sonra tekrar gittim 6+4 de kalp atışını bebeği gördük. Hemen üzülmeyin daha herşey için çok erken

O nasıl doktor öylede daha5 haftalık gebelikte hemen tanı koymuş. Ben bebeğimi 5 haftalıkken sadece keseyi görmüştük bir hafta sonra tekrar gittim 6+4 de kalp atışını bebeği gördük. Hemen üzülmeyin daha herşey için çok erken
ayy Allah razı olsun içime su serpiliyor böyle denince , doktor öyle söyleyince çok korktum . teşekkür ederim

Merhaba, kontrole gittiniz mi?

6+5 te sadece kese göründü benim 8+1 de bebek kalp atışı gördük sizin de güzel haberlerinizi bekliyoruz 🤲🥰

Evet kontrole gittik çok şükür bebişi de kalp atışını da duyduk çok güzel bir duygu
Düşünüp sorduğunuz ve destekleriniz için çok teşekkür ederim bundan sonra ki süreç nasıl olacak bakalım 🥰

Back
X