- 8 Eylül 2016
- 135
- 173
- 23
- 33
- Konu Sahibi gizemggizem
Arkadaslar benim sat 9 eyluldu 2 ekimde hamile oldugumu ogrendim degerim 105 ti 12 ekimde gittim 11840 olmus bu artis 10 gune gore normal mi yoks cogul gebelik olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi diyelim o zaman fazla ultrasonda zararliymis bebege surekli gitmek istemiyorum en iyisini rabbim bilir o ne demisse o olur :)
Canım ilk değerinde adetin kaç gün geçmişti?Olabilir de canım ama benim değerim 1550 idi 3 4 gunde 19900 a yükseldi
Canım ilk değerinde adetin kaç gün geçmişti?
Tek gebelikmi hamilesin yavrum son adet tarihible uyuyomuydu bebişin? Kusura bakma fazla soru sordum :)Geçmemişti sanırım canım
Tek gebelikmi hamilesin yavrum son adet tarihible uyuyomuydu bebişin? Kusura bakma fazla soru sordum :)
Yok canım olsun :) ben doğum yaptım canım 16 aylık bi kızım var. Evet uymuyordu değişik bişey olmuştu[. Maşallah canım benim allah analı babalı büyütsün son soru geridenmi geliyodu ileridenmi belki üstüne görme opmuşsundur kaç haftalık doğurdun kızını :)