Çok acı çekiyorum ama çaresizce bebeğimi benden alacaklar

Eğer istemiyorsanız kimse o bebeği sizden alamaz.
Maddi gücünüz hiç mi yok ?
Tazminat , nafaka ile geçinemez misiniz ?

Eğer istemiyorsanız kimse o bebeği sizden alamaz.
Maddi gücünüz hiç mi yok ?
Tazminat , nafaka ile geçinemez misiniz ?
300 lira nafaka veriyor tazminat ı kazandım ödemiyor bile zaten ne kalacak yerim var doğru düzgün ailem bakmaz hayatta Emin'im . Çok bağlandım bebeğe öyle çaresizim ki hayatımın en zor gümleri ... rabbime sığınıyorum ....

Yeniden biraraya gelmeyi düşünmezmisiniz?
Zor bir durum , Allah yardımcın olsun tabi bilmiyorum evliliğinizdeki sorunlar falan neydi ayrılağa götürecek , aşılamayacak şeyler değildiyse birkez daha sağlıklı düşünün derim , hem siz hem eşiniz...
Ama aileniz emin olun arkanızda olacaktır , babasız çocuk büyütmeyeceğimizin hiçbirimizn garantisi yokki kuzum , Allah uzun ömür versin ama hepimiz için geçerli o risk belki boşanma değil de farklı yollar ayıracak , mesela ölüm gibi...
O zaman da mı kabul etmeyecekler , kendi içinden geleni yap lütfen , bırak elalem ne derse desin , aylar geçince vicdanın da konuşmaya başlayacak seninle içten içe... Güzel düşün güzel olsun inşallah...

Böyle bir saçmalık olur mu ya?
Cocuk 6yasina gelene kadar velayeti annede olur. Baba dahi cocugu sahiplenemez.

Hak var hukuk var arkadaşım, sakın o günahsızın canına kıyma!

Boşanmanızın sebebi ne? Bir bebek var ortada insafa gelmedi mı? Ciddi bir sorun mu var yani 2 senelik evlisiniz yazık ama o bebeğe :(

Zor bir durum Allah yardımcın olsun canım . Sen nasıl istersen öyle olsun ama evladına kıymanı istemezdim . Cünkü bir evladım olsun diye kac seneler ugrasırken acımazsızca git aldır diyemem senin için cok üzüldüm Rabbim sana bir kapı acar insallah . Ailenede kızgınım ama neyse

Aşılamayacak hiç bişey yok ki zor bela annemleri ikna ettim evden kovdular beni kız arkadaşıma geldim 3 aylık hamile halimde bi kez aramadı naptın aldırma yapma diye o kadar kötüyüm ki 3 gündür ağzıma bişey sürmedim acı çekiyorum . Çok zor çok Allah vicdan versin ben dayanamıyorum bebeğime kıyamıyorum insanda vicdan okur beni başka adamla yakalamadı neyi affedilmeyecek bunun insanlar neler yapıyor geri barışıyorlar kendim için istiyorsam Allah belamı versin ya şu bebeğin ultrasonda kalp atışını duydukça hareketlerini üzüntümden ayağa kalkamıyorum ne suçu var tek istediğim bize sahip çıkacak davamız sürüyor ve bana diyor ki doğur biz resmî olarak ayrılalım aileme veririz annemler bakar ekmek mi alıyorum fırından nasıl vereyim Allah belasını versin şerefsiz ya yada diyor aldır gitsin

Aşılamayacak hiç bişey yok ki zor bela annemleri ikna ettim evden kovdular beni kız arkadaşıma geldim 3 aylık hamile halimde bi kez aramadı naptın aldırma yapma diye o kadar kötüyüm ki 3 gündür ağzıma bişey sürmedim acı çekiyorum . Çok zor çok Allah vicdan versin ben dayanamıyorum bebeğime kıyamıyorum insanda vicdan okur beni başka adamla yakalamadı neyi affedilmeyecek bunun insanlar neler yapıyor geri barışıyorlar kendim için istiyorsam Allah belamı versin ya şu bebeğin ultrasonda kalp atışını duydukça hareketlerini üzüntümden ayağa kalkamıyorum ne suçu var tek istediğim bize sahip çıkacak davamız sürüyor ve bana diyor ki doğur biz resmî olarak ayrılalım aileme veririz annemler bakar ekmek mi alıyorum fırından nasıl vereyim Allah belasını versin şerefsiz ya yada diyor aldır gitsin

Canım benim senin davan sürüyor işte. Mahkemede sen aynen bu şekilde bildir herşeyi tazminat davası aç adama mahkeme senden yana olacak. Hamile bir kadını bırakmak öyle kolay mı hakim bile boşamaz boşasa bile bebeği almaz ve sana yüklü bir miktarda tazminat verir. Herşeyin bir çözümü var üzme kendini aldırma da bebeğini! Ailen de bir şekilde kabul edecek.

cinsiyetini öğrendim bugün kızmış dua edin bana Allah aşkına

:KK200: Allah kızını bağışlasın.. bak inan ki şuan ağlıyorum şu yazından sonra. Sakın aldırma sakın! İleride öyle iyi ki aldırmadım diyeceksin ki o senin canın. Bırak babası olmasın sen bir şekilde zor da olsa bakarsın. ailen de kabul edecek zamanla. Öyle çok örnek var etrafımda istemediler arkadaşımın bebeğini şuan canlarından öte.

Bosandiginiza emin misiniz ? Tazminatı nasıl kazandınız ki

Eklentiler

• Screenshot_2017-09-30-12-40-29.webp
    Screenshot_2017-09-30-12-40-29.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 61
Haklısın bir yandan. Parça bir aile o baba hiç sorumluluk bilmeyecek ve bebeğin bir babasını göremeyecek hiç. Allah yardım eyain sana

:KK200: Allah kızını bağışlasın.. bak inan ki şuan ağlıyorum şu yazından sonra. Sakın aldırma sakın! İleride öyle iyi ki aldırmadım diyeceksin ki o senin canın. Bırak babası olmasın sen bir şekilde zor da olsa bakarsın. ailen de kabul edecek zamanla. Öyle çok örnek var etrafımda istemediler arkadaşımın bebeğini şuan canlarından öte.
Aldırmayacağım zaten İnan düşüncesi bile beni kahrediyor . Yok ama çok tükendim moralim sıfır zor bi hayat yaşıyorum bende babasız büyüdüm ona ağlıyorum hep ağlıyorum kaderime bebeğime herşey öyle benim için zor ki ... rabbim biliyor ya içimi öyle dara düştüm . Sabır demekten başka çarem de yok ya sadece okuyan herkes birer tane ayetel kürsü okuyup Hülya kızı gizeme bebeğine yardım et deseniz ben Emin'im biraz olsun rahatlayacağım şimdi uyku utanıyorum yemek yiyemiyorjm berbatım. Dua edin bana başka bi amacım yok yazıyorum halden anlarsınız kadınsınız zaten

Aldırmayacağım zaten İnan düşüncesi bile beni kahrediyor . Yok ama çok tükendim moralim sıfır zor bi hayat yaşıyorum bende babasız büyüdüm ona ağlıyorum hep ağlıyorum kaderime bebeğime herşey öyle benim için zor ki ... rabbim biliyor ya içimi öyle dara düştüm . Sabır demekten başka çarem de yok ya sadece okuyan herkes birer tane ayetel kürsü okuyup Hülya kızı gizeme bebeğine yardım et deseniz ben Emin'im biraz olsun rahatlayacağım şimdi uyku utanıyorum yemek yiyemiyorjm berbatım. Dua edin bana başka bi amacım yok yazıyorum halden anlarsınız kadınsınız zaten

Kıyamam ben sana canım benim.. herşey geçecek emin ol. Sen kendini üzme artık bebeğin herşeyi hissediyor.. herşey geçecek düzelecek emin ol buna.. tamam canım okurum ben sana..

Back
X