Çok acı çekiyorum ama çaresizce bebeğimi benden alacaklar

Aldırmayacağım zaten İnan düşüncesi bile beni kahrediyor . Yok ama çok tükendim moralim sıfır zor bi hayat yaşıyorum bende babasız büyüdüm ona ağlıyorum hep ağlıyorum kaderime bebeğime herşey öyle benim için zor ki ... rabbim biliyor ya içimi öyle dara düştüm . Sabır demekten başka çarem de yok ya sadece okuyan herkes birer tane ayetel kürsü okuyup Hülya kızı gizeme bebeğine yardım et deseniz ben Emin'im biraz olsun rahatlayacağım şimdi uyku utanıyorum yemek yiyemiyorjm berbatım. Dua edin bana başka bi amacım yok yazıyorum halden anlarsınız kadınsınız zaten

Canım 20 tane okudum.. her akşam oluyorum ben yatmadan önce,senin için okurum her akşam.. inşallah herşey ikiniz için daha iyi olur üzme kendini..

cinsiyetini öğrendim bugün kızmış dua edin bana Allah aşkına

Arkadaşım öncelikle Allah yar ve yardımcınız olsun.

Ama diyorsun ki 3 aylık hamileyim hatta cinsiyeti öğrendim. Ama aldırmaktan da bahsediyorsun. Zaten yasal süreç 10 hafta yani en fazla 2,5 aylıkken aldırabilir. Bebeğinizin aldırılması kanunen mümkün değil artık. Hiç bir doktor hiç bir hastane bunu yapamaz, eşinizin bebeğinizi aldırma ihtimali yok kanunen ki Zaten iki taraf da istemeden kürtaj asla yapılamaz.

Rabbim size çıkar yol nasip etsin inşallah tez zamanda.

Back
X