daha önce de paylaşmıstım 5 yıllık yogun ve uzun bir ilişkiden cıktıktan snra bu duruma geldim.. çok acı çekiyorum..zamana bırakalım dedi onu da beceremedım tek çarem ortadan tamamen kaybolmak onun hesabına baktıkca bıle umutlanıp acı cekıyorum tamamen kaybolup gitsem..... istediği bu degilmiydi ayrılık bu degilmidir zaten.. onu görmeye dayanamıyorum sessizliği bozup ya msj atıyrm ya da bir sekılde başa dönuyor hersey.. sosyal paylasm hsplarmı bıle tamamen kapatmak ıstıyorum ..kendimi dinlemek istiyorum.. beni hiç biryerde göremesin istiyorum.. bu umut içimde büyüdükçe bana zarar verıyor.. sadece geri dönsün istiyorum bu yaptıgım benim için iyi olucak belki ama onun uzerınde nasıl bir etki yaratacak bilmıyorum fikirlerinizi paylaşırmısınız.. sevgiliniz bir anda ortadan kaybolsa ne yapardınız veya böyle yapan varmıydı aranızda.. ??? ( bosver hayatına bak ne kapatacaksın dik dur devam et yola değer mi hiç diyecekler olabılır ama bu bana zarar verıyor kendi pskoljm icin yapıyorum ) tek bildiğim onsuz bir hayat istemıyorum hala hayatımdaymıs gibi hissediyorum bu duygu igrenc bişey.. 2014 yılı benim yılım degil buna emınım..(
daha önce de paylaşmıstım 5 yıllık yogun ve uzun bir ilişkiden cıktıktan snra bu duruma geldim.. çok acı çekiyorum..zamana bırakalım dedi onu da beceremedım tek çarem ortadan tamamen kaybolmak onun hesabına baktıkca bıle umutlanıp acı cekıyorum tamamen kaybolup gitsem..... istediği bu degilmiydi ayrılık bu degilmidir zaten.. onu görmeye dayanamıyorum sessizliği bozup ya msj atıyrm ya da bir sekılde başa dönuyor hersey.. sosyal paylasm hsplarmı bıle tamamen kapatmak ıstıyorum ..kendimi dinlemek istiyorum.. beni hiç biryerde göremesin istiyorum.. bu umut içimde büyüdükçe bana zarar verıyor.. sadece geri dönsün istiyorum bu yaptıgım benim için iyi olucak belki ama onun uzerınde nasıl bir etki yaratacak bilmıyorum fikirlerinizi paylaşırmısınız.. sevgiliniz bir anda ortadan kaybolsa ne yapardınız veya böyle yapan varmıydı aranızda.. ??? ( bosver hayatına bak ne kapatacaksın dik dur devam et yola değer mi hiç diyecekler olabılır ama bu bana zarar verıyor kendi pskoljm icin yapıyorum ) tek bildiğim onsuz bir hayat istemıyorum hala hayatımdaymıs gibi hissediyorum bu duygu igrenc bişey.. 2014 yılı benim yılım degil buna emınım..(
2014 gerçekten berbat bir yil hic yasamamis olmayi yeğlerdim..
Sevgiliniz ara mi verelim dedi yani bu ara ne kadarlik bir ara bu suskunlugu kim bozacak bunlar konusulmadan hadi biraktik gitti mi dediniz
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
ben tam olarak anlamadım ama o geri dönmek isteyip sizi bulamazsa , bulamadıgı için baskasıyla bi hayat kurarsa ve siz bunu dönünce öğrenirseniz ne hissedersiniz bunu düşündünüz mü
Ben yıllık sevgililikten sonra 5 yıl suren evliligimi 6.5 ay once bitirdim.dile kolay 8 senedir hayatimdaydi ama olmadı.acı cekmekse dibine kadar yasadim.ama insan belli bi zaman sonra alismaya basliyor.sende alisicaksin.herseyde bi hayir var diyip..simdi canin elbet acicak ama yasadigin aci seni guclu yapicak.buna inan sadece
samsung'dan Kadınlar kulübü aracılıgıyla gönderilmiştir.
telefon var sonucta.. aramak ısteyen aramaz mı .. sadece sosyal hesplarmı kapatıp ne onun beni görmesini kendim için toz olmak istiyorum nasıl yapıcam ama olması gerekk degilmi
2014 benim de yılım değil, ortadan yokolmayı ben de isterdim. Herşeyden, üzüntü ve acıları yaşadığım ve onun olduğu bu ülkeden kaybolmak.
Benım ıçın pek mümkün değil siz yaparsanız yaIn buraya:)
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Dini görüşleriniz nedir bilmiyorum ama maneviyatınızı güçlendirin arkadaşlar...
Hemen herkes büyük acılar yaşamıştır kendince.
Ben her dibi bulduğumda en iyi ilacım dualarımdı...
Bence de kapat hesaplarını, alışman daha kolay olur. Artık gelmicekmiş gibi devam etmeye çalış , hakkında hayırlısı neyse o olsun.
olması gerek mi değil mi ona sizin kalbiniz karar verirama madem numaranızı değişmeyeceksiniz, ortadan kaybolma olarak değil de bi tatile çıkıyo olarak kendinize zaman verin
Olur.:))) bu seneyi hatirlamak istemiyorum gercekten....
sessizliğe gömülünce sizi merak edip arasa.. ne değişecek bunu düşünün? bi şekil merak etti size ulaştı iyi olduğunuzu öğrendi ve yine gitti.. o zaman çok daha kötü hissedersiniz.. siz ondan tepki almak istiyorsunuz sadece kendinizi dinlemek bu durumun kılıfı olmuş sizin için.. sadece yapacak herşey tükenince başvurulan "yok olma" "merakta bırakma" isteği.. bence yapmayın.. ne kaybolun ne gözüne batın.. acınızı içinizde yaşayın.. eğer olacağı varsa ancak o şekilde olur gibi.. allah kalbinize göre verir üzülmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?