ÇOK ACI ÇEKİYORUM kahroldum

Allahtan mafya vs deilmis de bobreginizi almamis.Allahtan sapik degilmis de sizi lime lime dogramamis.Allahtan sizi sermaye etmeye kalkmamis.bu soylediklerimin de basiniza gelmis olma ihtimali vardi.sonucta bu olaylar da birilerinin basina geliyor.uzaydan gelmiyor bu hikayeler.tamamen hayatin icinden.sukredip ders almalisiniz.

konuyu okudum,bir de başka konulara yazdığı cevapları okudum,nedense geçmemişgünleri hatırlattı konu sahibi bana.geçmemişgünlerde başka konulara gayet aklı başında cevaplar verirdi,ne hikmetse kendi konularında saf beceriksiz masum,hiç bir şeyden habersiz cahil biri gibi yanıtlar verirdi.sonunda fake olduğu ortaya çıktı.:ssz:

ben olayı istegim dışı oldu demiyorum ama bn ayrılmadım ortada bırakıldım bn buraya bu saattn sonra ne yapmalıyım diye fikir almak istedim ama biri nickime takmış biri ahlakıma biri başka şeylerime söylenmeyen hakaret kalmamış neyin dalgası bu anlamadım keşke yazmasaydım

konuyla alakalı değil ama ,burun resmine baktım. ya neden ameliyat oldun sen. o kadar güzelmişki burnun.
kalkık, düz süper. şimdiki ise olmamış.
oydurmayın şu burnunuzu ya.
klişeleşti sanki ,oyuk ve fazla kalkık. herkeste bir tornadan çıkma. klon gibi.neyse konu dışı oldu ama yazık. üzüldüm o güzel burnuna.

konuya gelince olan olmuş artık. bir çizgi çekeceksin ve bu olayı tekrarlamayacaksın.

Son düzenleme:
ben olayı istegim dışı oldu demiyorum ama bn ayrılmadım ortada bırakıldım bn buraya bu saattn sonra ne yapmalıyım diye fikir almak istedim ama biri nickime takmış biri ahlakıma biri başka şeylerime söylenmeyen hakaret kalmamış neyin dalgası bu anlamadım keşke yazmasaydım

Tamam isteyerek bişeyler yaşamışsın
Bilmiyodum etmiyodum deme yani konudaki gibi, bunu artık ufacık çocuklar bile biliyo

Ama bunu yaşadın diye bir ömür senle olacağını mı sandın
Bu bağlayıcı bişey değil ki, sende ayrılabilirdin o da
O ayrılmış, konu kapanmış

Bundan sonra ders alıp önüne bakman lazım
7 ay önce bana sms atmıştı ne cevap vermeliydim ne demek, geçmişe takılı kalma bu kadar

Senin hic arkadasin akranin kuzenin yok mu? Kimseye danismadin mi sevgilim var diye? Bi insan bu kadar saf olabilir mi inanasim gelmiyor. Cinsellik yasamaya karsi degilim. Ama bi kadinin kendini boyle kullandirtmasina deliriyorum. Kucuklugumuzden beri bilincaltimiza islenen onca turk filmi de ise yaramadiysa diyecek bir sey kalmamis senin olayina. Gunah boyutunu bilemem ben. Ama kendini bu kadar kotu hissetmene gerek yok artik. Kimseye bunun aciklamasini yapmak zorunda degilsin. Oyle bisey yasadin ve bitti. Artik unutup hayatina devam etmen lazim bi sekilde. Umarim aklin basina gelmistir iliskiler konusunda. Sana deger veren erkek iliskiyi bitirmekle tehdit edip istediklerini yaptirmaz. O kelimeyi agzina almaya korkar.

öyle deme ama her insan aynı değil herkes herkesle herseyi paylaşmaz mesela ben gidip asla kuzenime arkadaşıma anlatmam..

Olan olmus, neyse uzme artik kendini. KUllanilip ortada birakilan tek genc kiz degilsin, bilmiyorum teselli olur mu. Dersini almissin sekerim sanirim yine de listeyi yapayim.

Internetten tanismak nedir ya, internetten tanistigin insanlara guvenme.

Etrafinda kimse yok mu universitelisin sonucta, etrafindaki az cok tanidigin genclerle flort et.

Gerisini yazmiyorum ama su ozguven probleminin caresine bak derim. Sen bu kadar guvensiz olduktan sonra faydalanmaya calisan cok olur.

Ben ünv ye kadar kimse teklif etmedi ve beni çok seven biri hiç olmadı o yüzden özgüvenm çok düşük. Ünv 2 .sınıfta idim 15 tatile girmiştik facete bi çocukla konuşmaya başladım üni den ama çocugu gerçkete tanıımıyorum face ile iletişim kurduk. 15 TATİL bitene kadar 15 20 gün konuştuk sonra bana üniye geldgm ilk gün görüşmek istedigini söyledi. Ben de tamam dedim ünivrsteye geldgm ilk gün onunla görüşmeye gittim bu çocukla tanıştık neyse konuşurken beni dudagmdan öpmeye başladı ben çok tuhaf oldum ilk kez bi erkekle buluşşuyorum normalmi bilemedim engel olmamadım sustum neyse.ARADAN 2 hafta fln geçti bi kes daha görüşmüştük arada bu 3. görüşmemizdi ve bni evine çağırdı bende evine gelemem dedim olmaz dedim gelmeezsen biter dedi çocuğa o kadar çok bağlanmışım ki gözümü kör etmiş ben de mecbur gittim gitmez olaydım keşke çok kötü ve olmaması gereken bi şey yaşadık. Aradn 1 haftadan daha az bi süre bu çocuk bni aradı sabah ve ayrılıyorum senden dedi ortada hiçbişe yokken hiç bi açıklama yok istemiyorum seni dedi.Ben ağlamaya başladım ne oldgunu şaşırdım ne aramalarıma cvp verdi ne msjlarıma. AKendi de aramadı. Beni face tenden de engellledi. Ne yapıcagımı bilemedim sürekli ağlıyordum yemek yemiyodum pişman oldum mahvoldum. Kafayı yicek gibiyim bi yanddan onu düşünüyorum beni sadece kullanmış sevmeden isteklerini tatmn etmiş sevilmememnin acısı var diğer yandan Allaha karsı suçluyum çok buyuk günah işledim vicdan azabım var dayanamıyorum kimseye de anlatamıyorum saflığımdan yaralandı şimdi ne yapıcagımı bilmiyorum Allahım bi dk kendimi durduramıyorum ağlamaktan yaşlar kendiliğinden akıyor engel olmaıyorum otobüste evde okulda düşünmekten çıldırcam ben ne yapıcam :((((((((
Canım üzme kendini.. hatalarından ders çıkar kımse ve hıçbır olay için gözyaşı dökmene değmez seni anlıyorum ama ne kadar üzülüp kendini heba edebilirsin ki Allah sana sağlık versin unutmaya çalışmalısın.. Allah a dua et tövbe et ..Allah yardımcın olsun canım.

Canım üzme kendini.. hatalarından ders çıkar kımse ve hıçbır olay için gözyaşı dökmene değmez seni anlıyorum ama ne kadar üzülüp kendini heba edebilirsin ki Allah sana sağlık versin unutmaya çalışmalısın.. Allah a dua et tövbe et ..Allah yardımcın olsun canım.

anladgn için sağol cnm teşekkür ederim

Back
X