• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok acı çekiyorum....Lütfen yardım edin :(

ben_ben_ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2008
30
0
86
39
İstanbul
Arkadaşlar zamanında beni reddetti..Şimdi de mesajlar atıyor ,msnimi ekliyo ama konusmuyor...Aklımı karıştırdı nolur bir akıl verin.. Sevgiler

canım bence ya o da birisi tarafından reddedildi ya da bi boşlukta sen şimdi ona yakınlaşsan eminim tekrar uzaklaşıcak yani benim yaşadıklarımdan ve çevremden gördüğüm bu.bırak devam etsin uğraşmaya

arkadaşım daha lisedesin önümde kocaman günler seni bekliyor kimsenin önünde düğme iliklemek zorunda bırakılmak istemiyorsan dişini sık ve sınavlara hazırlan boşver bu işleri...

arkadaşım yorumun için gerçekten çok teşekkür ederim...ama lisede değilim ben :P:P lise mezunuyum.reddedildiği doğru ama benim kafamı allak bullak etmeye ne hakkı var anlamıyorum ki.

canım benim o şimdi reddedilmiş ya kendini değersiz hissediyodur. ulan bu kız bana yanıktı ya diye düşünüyo ondan sana yanaşıyo yeniden. amacı zaten aklını karıştırmak. ki başarmış. bence msnden engelle. bide mesaj at beni rahatsız etme diye. bak bakalım senden kyımetlisi olur mu...

canım benim o şimdi reddedilmiş ya kendini değersiz hissediyodur. ulan bu kız bana yanıktı ya diye düşünüyo ondan sana yanaşıyo yeniden. amacı zaten aklını karıştırmak. ki başarmış. bence msnden engelle. bide mesaj at beni rahatsız etme diye. bak bakalım senden kyımetlisi olur mu...

aynen katiliyorum!

bencede ! dediğim gibi o bi boşlukta şu an.erkeklerde bu dönem zaten bitmez hep bi boşluk ve bu yüzden duygularla oynarlar canları sıkılıncada giderler.tabiki herkes böyle değil ama senin anlattığın kişi bence böyle biri! hiç acı çekmene de gerek yok bırak o çeksin kaybettiği şeyler için..senin ne kadar onurlu olduğunu görsün inan unutuluo sonra herşey iykide konuşmamışım diosun eminim herşey iyi olucak canım

canım bence ya o da birisi tarafından reddedildi ya da bi boşlukta sen şimdi ona yakınlaşsan eminim tekrar uzaklaşıcak yani benim yaşadıklarımdan ve çevremden gördüğüm bu.bırak devam etsin uğraşmaya

çok haklı bi tespit bence

ben anlamadım bunda o kadar acı çekecek ne var?
bende başlığı okuyunca dayak yemiş, aldatılmış,allah korusun sevdiğiniz birini kaybetmişsiniz falan sandım:delphin:

ona birşeyler hissediyorsanız görüşmek istiyorsanız görüşür bakarsınız. istemiyorsanız da engellersiniz olur biter..

" Kedi fareyle oynuyor " hesabına dönmüş iş...
Bir de bazı insanlar var ,onu seven ,onunla ilgilenen ama kendileri sevmedikleri kişilere "istemem ,yan cebime koy..." hesabı yaklaşırlar...Aklı sıra senden bekliyor ,neden çünkü peşinde koşulmaya alışılmış...
Bence bu olay budur... Şimdi de sen engelle , kimsenin yan cebinde durma...

Arkadaşlar zamanında beni reddetti..Şimdi de mesajlar atıyor ,msnimi ekliyo ama konusmuyor...Aklımı karıştırdı nolur bir akıl verin.. Sevgiler

galiba kendileri biraz sadist olmakta..sizle oynamaktan zevk alıyor, galiba..... sizde msn dan silin.... mesajlarına cevap vermeyin...
onu koşturun peşinizde ,görsün oynamak nasıl oluyormuş.

Millet işsiz oldugundan acı cekiyor.
Buda msneme ekledi bana mesaj cekiyo diye acı cekiyor:delphin:
Hey allahım-tatlicadiarzu-

sakın yaklasmaaa sakın..aynı hatayı ben 1 ay önce yaptım ve sonra daha cok canım yandı..

bencede arkadaşım yaklaşma derim aynı hatayı bende yaptım ve yapmaktayım ama şuanda pişman oldum çünküaynısını yapıyor bana tekrar sen yapma derim

sakın ona kapılmayın sizi tekrar üzecektir. demek ki şuan işi gücü yok kime oltayı atsam die bakınıyor. oyuna gelmeyin.

kesın reddedıldı boslug sende doldurmak ıstıyor.msn e eklemesının ve konusmamasının nedenı bu.ılerıde bısı olur da dıgerıne donerse sana umut vermedım demek ıcın. belkı de dank ettı basına ama etse konusurdu bu da kucuk bı ıhtımal arkadasım.canım hıc tavız verme zaten konusmak ıstıyorsa bısıler yasamak ıstıyorsa cabalar.

canım hiç düşme peşine yeni ufuklara yelken ac ondan hayır gelmez artık zamanında aklı nerdeymişki boş ver daha yolun basındasın neleri cıkar karsına zamanını ve beynini boşa harcama,

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ah geçlik ah yaşım 17 olacaktı da acı çekecektim pehh -tatlicadiarzu-

Back
X