- Konu Sahibi ben_ben_ben
Arkadaşlar zamanında beni reddetti..Şimdi de mesajlar atıyor ,msnimi ekliyo ama konusmuyor...Aklımı karıştırdı nolur bir akıl verin.. Sevgiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim o şimdi reddedilmiş ya kendini değersiz hissediyodur. ulan bu kız bana yanıktı ya diye düşünüyo ondan sana yanaşıyo yeniden. amacı zaten aklını karıştırmak. ki başarmış. bence msnden engelle. bide mesaj at beni rahatsız etme diye. bak bakalım senden kyımetlisi olur mu...
canım bence ya o da birisi tarafından reddedildi ya da bi boşlukta sen şimdi ona yakınlaşsan eminim tekrar uzaklaşıcak yani benim yaşadıklarımdan ve çevremden gördüğüm bu.bırak devam etsin uğraşmaya
Arkadaşlar zamanında beni reddetti..Şimdi de mesajlar atıyor ,msnimi ekliyo ama konusmuyor...Aklımı karıştırdı nolur bir akıl verin.. Sevgiler