Çok aciilll kizlarr konum tasinmasin noluurr

Ylzumutcm

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2019
531
391
23
Kizlar ikinci hamileliğim ve derin nefes aldim az once karnim sisince ciirttt diye içerden resmen yırtıldı biseyler cok kötüydü sonra karnimi biraz daha sisirdim nolucak diye, ciirtt bi daha yirtildi basina gelen var mi ne buuu :(((

Deri çatlağı mı oluşuyor dicem ama hiç öyle cırt sesiyle çatladığını duymamıştım. Başka bir sıkıntınız yoksa sabah hastaneye gidin, eşlik eden başka sıkıntılar da varsa şimdi bir acile gidin. Geçmiş olsun

Korkutmak istemem ama benim suyum da yırtılma hissiyle gelmişti. Bir baktırmakta fayda var

Deri çatlağı mı oluşuyor dicem ama hiç öyle cırt sesiyle çatladığını duymamıştım. Başka bir sıkıntınız yoksa sabah hastaneye gidin, eşlik eden başka sıkıntılar da varsa şimdi bir acile gidin. Geçmiş olsun
Dikis yerimde de agri var batma var bide panik atak var bende sabahi nasi etcem blmem gidicem dktra ins

Ağrı batma sence gerçekten mi yoksa kaygidan mi, kaç ayliksin,için rahat edecekse doktorunu ara canım.

Ağrı batma sence gerçekten mi yoksa kaygidan mi, kaç ayliksin,için rahat edecekse doktorunu ara canım.
Yok kaygi dril cnm oturup kalkarken batma var dikis yerimde ama baya bildiğin sicak sicak bisey akar gibi yirtildi acaba ic dikişler mi yirtildi :((( 6 aylik buarada

Esim uyanir cnm da cocuk uyuyor nasi goturucez uyuyan çocuğu mecbur sabahi etcem

Karnindaki de senin cocugun kuzum. Sar sarmala cocugu arabada yine uyusun. Ihmal etme sabah olmaz simdi sana. Biz bile burdan tedirgin olduk. Bence bir git.

Hiç dert etmeyin bişey olmaz, benim çatı kemiklerim çat ediyor, sese ve dayanılmaz ağrılara uyanıyorum. Doktor normal hiç sorun yok diyor.

Back
X