Çok aciilll kizlarr konum tasinmasin noluurr

Karnindaki de senin cocugun kuzum. Sar sarmala cocugu arabada yine uyusun. Ihmal etme sabah olmaz simdi sana. Biz bile burdan tedirgin olduk. Bence bir git.
Esime desem ciddiye almaz simdi panik atak krizi sanar az önce uyumadan dedim normaldir karnun büyüyor dedi yatti sağolsun

Ben kaygilandim çünkü annem ben küçükken hamileyken iç dikisi yirtilmis,kanepeye uzanırken, burda hemen kötü senaryo yazmayalım ama bence git. Annemin karni buyuktu bide ve doktor da kötüydü bumlarinda etkisi var ama sar çocuğu birşeye git,arkadaş hskli,iyisin dimi.

Yuzune bir bardak su dok kendine gelsin gamsiz paşam. Erkeklere de hersey cok kolay.. yine cinlerim tepeme cikti bak.
Ya dusuncelidir normalde ama ben her agridan panik olduğum icin yalanci cobana döndüm valla ama hisettim bu kez yirtildi gitti. Ablama mesaj attım ikinci kez hamilelikte o sezeryan dikislerinden dolayı bende de olmuştu dedi biraz ferahladim ama yine de gidicem doktora

Ben kaygilandim çünkü annem ben küçükken hamileyken iç dikisi yirtilmis,kanepeye uzanırken, burda hemen kötü senaryo yazmayalım ama bence git. Annemin karni buyuktu bide ve doktor da kötüydü bumlarinda etkisi var ama sar çocuğu birşeye git,arkadaş hskli,iyisin dimi.
Peki nolmus ic dikis yirtildiysa napcaklar ki of ter basti

Peki nolmus ic dikis yirtildiysa napcaklar ki of ter basti
Daha önceki doğum sezeryan olduğu için konunuz ciddileşiyor.
Öyle olmasaydı aynı ilk yorumumda olduğu gibi boşverin derdim ama değil.
İhmal etmeden şuan doktorunuza msj atın bence.
Sabah da acil olarak ilk ona görünün.
Ne olur ne olmaz.

Daha önceki doğum sezeryan olduğu için konunuz ciddileşiyor.
Öyle olmasaydı aynı ilk yorumumda olduğu gibi boşverin derdim ama değil.
İhmal etmeden şuan doktorunuza msj atın bence.
Sabah da acil olarak ilk ona görünün.
Ne olur ne olmaz.
Sabah ilk is gidicem esim de uyanmiyor cok yorgun isi cok agir cunku gece gidiyor ise kalkıp.. sabah artk gidicem haberdar ederim sagolun kizlar paylaşmak bile rahatlatiyor bi nebze

Hicbir fikrim yok konu hakkında ama geçmiş olsun demek için geldim. Inşallah ciddi bir durum yoktur:dua:

Canım benim haberdar et bizleri. Birşeyin yoktur inşaAllah. Ama bencede ihmal etmeden git bir görün. Benimde belimden hart hurt sesler geliyor ama senin ki biraz farklı geldi bana. İyi olman temennisi ile..

Merak ettim bende. Sonradan pişman olmayın gidin doktora bence. Zaten bir şey yoksa da niye geldikki demezsiniz. İçiniz rahat eve dönersiniz. Allah esirgesin.

Back
X