öyle teşhircilerle eşimin hiç işi yoktur. hatta geçenlerde kalabalık biyerdeydik. kadın çok güzel bir elbise giymiş mini ve baya sırt dekoltesi olan. özel günler için ideal ama eminönü meydanındada giyimez. hadi onu geçtim o sırt dekoltesinden pembe leopar üzerine siyah dantelli bir südyen geçiyo baya südyen ortada sırtı komple açık zaten bu arada elbisede lacivert. e o elbiseye bi kombinezon falan gerek içi komple meydanda. kadını yanında bi adam ve çocuklar vardı ama eşi ve çocuklarımı bilemem.saçıda paçoooz gibi toplamış.
kyafet çok güzeldi ama kadının kullanış şekli sayesinde tam bir paçavraya dönüşmüş. eşime dedimki şuna bak ya gördünmü ben gösterince baktı ee nevar südyeni gözüküyo bizene dedi. yani kendisi öyle çıplaklık düşkünü bi adam değildir. ama o kıyafeti yerinde ve giyilmesi gereken şekilde teşhir maksadı olmadan bir bayan giyseydi bakardı eminim. bendende sağlam bir çimdik yerdi :).
çok güzel olan bayanları kıskanmam eşimden ama standart olarak aşşağı yukarı benim gibiyse offff çekeceği var elimden. morartırım çimdikten :). hepte bilirim bakacağı tipdeki bayanları o tarafa bakar bakmaz bana doğruda utangaç bir şekilde çeviri gözünü ve anında yer çmdiği. şapşal çapkın bizimki
mesela biz beraber victoria secret defilelerini zileriz eşim tam bir adriana lima hayranıdır. beraber yorum yaparız giyisi yada mankene bende tasarımcı olduğumdan normal geliyo herhalde. bigün görümcem dediki kıskanmıyomusun böyle oturup sonuna kadar iziyomu bunu dedi. benim cevabım ee nasılsa hiçbirzman adriana yada onun gibi bir bayan abine bakmaz bırak bari zavallı tv de bakıp iyi hissetsin dedim. eşim çok bozuldu ama :)