• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok acik giyinen kadin gordummu hemen esime bakiyorum bakiyomu diye

siz açık giyinen bayanlar yerine Allah'a hesap vermekten mi korkuyorsunuz?
aynı mezara girmeyeceksiniz.
rahatsızsanız eşlerinize bakmamasını söyleyin ya da öğretin. insanlara giyinmesini değil!

Neyse. Bakan memnun, gosteren memnun. Bu konu benim icin kapanmistir.

konuyu düşünce kapasitenize yakışır şekilde kapatmışsınız tebrik ederim...
memnun dediğinize göre açık giyenler evlli erkekleri memnun etmek için giyiniyor sizin gözünüzde,
ve "gösteren" olmuş bi kıyafet tarzı

varmak istediğiniz yere varmışsınız kendi kafanızda...
oysa insanlar göstermek için giyinmezler bizim kafamızda...

Son düzenleme:
konuyu düşünce kapasitenize yakışır şekilde kapatmışsınız tebrik ederim...
memnun dediğinize göre açık giyenler evlli erkekleri memnun etmek için giyiniyor sizin gözünüzde,
ve "gösteren" olmuş bi kıyafet tarzı

varmak istediğiniz yere varmışsınız kafanızda...
oysa insanlar göstermek için giyinmezler bizim kafamızda...

Bu insanların zihniyeti zaten bizi bitiren 2 gün sonra aa kadın açık giyinmiş erkekler tecavüz etmekte haklı derlerse hiç şaşırmamm...

bilmiyorum yazıldımı ama açık giyinenın gunahı varsa bakanında var bakmanın ölçüsü refleks olarak dönerızya bır kere işte odur ondan sonra ne giymiş bu dıye bakmaya devam edersek işte bu noktada bakanada gunah olur

insanların nasıl giyineceğine kendısı dışında hiç kımse karar veremez ama neye bakacamıza karar verebılırız

Ya kusura bakma, ben bile rahatsiz oldum yazdigimdan ozur dilerim :) ben kapali degilim bu arada. Aksine acik giyinirim asiri abartmadan. Kusura bakmayin haddimi astiysam ki astim sanirim.

Ben de seni kapalı sanıp seni anlamaya çalıştığımı belirtem ılımlı bir yazı yazmıştım okudun mu bilmem ama kırdın beni canevimden vurdun:37:
Şaka şaka :52:
Gece gece gaza gelmeyelim.şu dünyada insan sayısı kadar inanç insan sayısı kadar fikir ve dünya var herkesi yargılayıp anlamamız mümkün değilken kimseyi suçlayamam
Yapamam söz veremem diyesim geldi
Kafam mı güzel ya:44:

"bilimsel bir gerçek:
erkekler görerek etkilenir, kadınlar dokunarak."

ve o zaman erkekleri çok açık giyinerek rahatsız etmeye hiçbir kadının hakkı yok bence, ister iyi niyetle giyinsin bu kadın isterse kötü niyetle giyinsin, isterse kendi için giyinsin isterse başkası için giyinsin, hepsi aynı kapıya çıkıyo, erkeği rahatsız ediyo beyinsel bilimsel olarak bu, bunun önüne hiç bişey geçemez....

nasıl bi erkek gelip bi kadına dokunamazsa kafasına göre ne niyetle olursa olsun, aynen kadında çok açık giyinip bi erkeği ne niyetle olursa olsun rahatsız edemez bu şekilde.....

ben şahsen bu konuda çok rahatsız oluyorum evli bi bayan olarak, açıkçası ben haya ediyorum çok açık giyinen bayanları gördüğümde, hem eşimi hemde beni rahatsız etmiş oluyo aslında........
bi ortamda çok açık giyinmiş bi bayan olacak bi erkekte bakmicak öylemi??? ben inanmıyorum, birinde bakmasa birinde bakar, bu bilimsel beyinseldir önüne geçilemez........
saygı olmalı herkeste.......

bilmem kendimi anlatabildimmi.

"bilimsel bir gerçek:

ve o zaman erkekleri çok açık giyinerek rahatsız etmeye hiçbir kadının hakkı yok bence, ister iyi niyetle giyinsin bu kadın isterse kötü niyetle giyinsin, isterse kendi için giyinsin isterse başkası için giyinsin, hepsi aynı kapıya çıkıyo, erkeği rahatsız ediyo beyinsel bilimsel olarak bu, bunun önüne hiç bişey geçemez....

nasıl bi erkek gelip bi kadına dokunamazsa kafasına göre ne niyetle olursa olsun, aynen kadında çok açık giyinip bi erkeği ne niyetle olursa olsun rahatsız edemez bu şekilde.....

ben şahsen bu konuda çok rahatsız oluyorum evli bi bayan olarak, açıkçası ben haya ediyorum çok açık giyinen bayanları gördüğümde, hem eşimi hemde beni rahatsız etmiş oluyo aslında........
bi ortamda çok açık giyinmiş bi bayan olacak bi erkekte bakmicak öylemi??? ben inanmıyorum, birinde bakmasa birinde bakar, bu bilimsel beyinseldir önüne geçilemez........

Vay anam vay.hangi kaynaktan bu bilimsel gerçek?isviçreli bilim adamları mı? Merak ettim

"bilimsel bir gerçek:

ben insan sesinden tahrik oluyorum herkes sussun! kimsenin beni rahatsız etmeye hakkı yok.

Son düzenleme:
Bu insanların zihniyeti zaten bizi bitiren 2 gün sonra aa kadın açık giyinmiş erkekler tecavüz etmekte haklı derlerse hiç şaşırmamm...

geldik bile o günlere...
nezamanki o küçük beyinler etek boyu ölçmeyi bırakır, ozaman özgün yaşayabilme özgürlüğüne kavuşuruz tam anlamı ile...

sorun ne giydiğinde değil, sorun zihniyette!!

Eki Görüntüle 783958 !

eğer bakanın varsa sapıklık hamurunda, açıkta hiçbir yerini bırakmasan da fantazi malzemesi olursun...
konuyu en iyi özetleyen durum bu bence

kapalı veya açık olmayı hep dinle bağdaştırıyorsunuz da
sokaktaki her gördüğünüz insanın müslüman olduğunu nerden biliyorsunuz
ayrıca illa ki müslümanlarsa en doğru şeyi yapanlar başkalarını yargılamanın günahını nasıl açıklıyorsunuz

ben insan sesinden tahrik oluyorum herkes sussun! kimsenin beni rahatsız etmeye hakkı yok.

Hakikaten bunları okuyunca Mevalna'ya kızıyorum " sen kim oluyorsun be adam maneviyata "gel ne olursan ol gel" diyosun :) insan bi dip not düşer "gel ama kapan gel beyinsel olarak etkileniyorum şahsen kanıtlandı bu görerek etkileniyorum bak gelme sen!!" Yarabbi daha neler okuyacağız

Back
X