Çok açıksınız ,giyinin !

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.819
83
31
Merhaba kızlar , hayırlı gunler dilerim .
Konuya gireyım eveleyip gevelemeden hemen .
Şimdi bi sitede oturuyorum , aynı apartmanda yakın bir arkadaşım var .
Dün onunla kahvaltı yapalım balkonda yaz bitmeden dedik .
Geldi hazırladık , ettik .
Yedi içtik , muhabbet ettik falan .
Benim çaprazımda yani yakın olarak benım oturduğum daireye bakan katta bir kadın var .
Akşamda yürüyüşe çıkıyoruz , arkadaşım beni aradı seni bekliyorum kapıdayım diye , bende hava soğuk diye çocuğu giydiriyorum canım dedım tamam dedi beni bekliyor.
Sonra ben çocuğu hazırladım çıkıyorum arabaya bindiriyorum
O sırada baktım arkadaşımın yanında o kadın var .
Beni görünce gülümsedi laf attı vs .
Soğuk nevaleyimdir biraz , bende tebessüm ettım cıktık .
Yolda gıderken arkadasım bana aynen şunu dedi " sabah kahvaltı yaptık ya , bizi görmüş çok açık giyiniyorsunuz kocalarımız var biraz daha örtülü giyinin !" demiş .
Tabi benim sinir beynime zıpladı.
Beni görünce numara ve korkudan tebessüm etmesi falan ayrı bir sahtekarlık ayrıca .
Direk döndüm yoldan dedim gel gidiyoruz şununla bide ben konuşayım dedim , gittik.
Kapısını çaldım
Çıktı selam verdim " bizimle ilgili bir problemin varmış bana da anlat dedim."
" Problem değilde benim eşim balkonda sigara içiyor , askılı giyiyorsun biraz daha kalın birşeyler giymeni istiyorum dedi ."
Bende " buna sen karar veremezsin , mülküm içinde istediğimi giyerim dedim .
" Bu teşhir oluyor " diyince bana .
Senin aklın fesatsa ben ne yapayım dedım .
Bende
İlk olarak açık giyinmiyorum .
Giyinsemde bu evimin içinde oluyor.
Balkona eşofman , ayıcıklı pijamalarımla çıkıyorum.
Böyle ayıcıklı pijamayada yavşayan art niyetli bir kocan varsa bu senin sorunun bir daha bana bu şeylerle gelirsen bozuşuruz . Açıkmışız , o zaman gideceksin alaskada yaşayacaksın !
dedim , döndük .

Çok sinirlendim kızlar .
Açık giyiniyorsunuz ne demek ?
O an çocuklar var dıye hakım olmaya çalıştım kendime ama ateş çıktı beynimden onun hala üste çıkmaya çalıştığını görünce
Ben doğru belli perde bile açan biri bile değilim evimde.
Ayda yılda bir balkona çıktık
Çamaşır asıyorum vs.
Bizi gözetlemiş ve kendini kurmuş resmen
Kıskançlık yaptığı çok aşikar
İnsanlar bu kadar bağnaz olmak için ne tüketiyorlar ben anlamıyorum .

Sen de giyin bu kadar kiskaniyorsan deseydin. Ozguveni yerlerde ama cesaretine diyecek soz yok.Insan ne curetle soyler bunu? Saten gecelikle balkonda kahvalti yapin derim ben cozum olarak :KK53:
Oynatmış gercekten
Kocası sıgara ıcıyprmuş balkonda
Kocanı fanusa koy o zaman

Hayır hadi düşündü diyelim de 'bizim zaptetmemiz gereken kocalarımız var' demeye de mi utanmadı. Gerçekten insanların şu hadsizliklerine tahammül edemiyorum.
Normal giyinen biriyim
Millet balkonda bu yaz bikiniyle oturdu neredeyse
Rahatsız olmadım asla
Esımde kudurmuş hayvan gıbı kımseyede saldırmadı
Kocalarımız var ! Hadsız

Şaka gibi. Tesetturluyum. Esimde balkonda sigara içer .karşı da oturma alanları var hemen çok yakın kadinlar çocuklar falan. Orda kadinlar varken eşim rahatsız olurlar belki diye başka yerde içer .teyze takımları maalesef. Kocan çıkmasın bi zahmet rahatsizsa. Ama sanki kadın kıskançlık yaptı gibime geldi

Şaka gibi. Tesetturluyum. Esimde balkonda sigara içer .karşı da oturma alanları var hemen çok yakın kadinlar çocuklar falan. Orda kadinlar varken eşim rahatsız olurlar belki diye başka yerde içer .teyze takımları maalesef. Kocan çıkmasın bi zahmet rahatsizsa. Ama sanki kadın kıskançlık yaptı gibime geldi
Bencede oyle
Teyze olsa hadı anlarım yıne derim öyle yetişmiş
25 30 lu yaslarda bir bayan
Benım kocamda cıkar balkona oturur kahve icer vs vs
Kaldırıpta kafasını kımseye bakmaz
İpte don sayan adamların kadınları bunlar

Saten gecelikle kahvalti onerisine katilup arttiriyorum. Sabahlari balkonunuzda yoga plates falan yapin tayt ve sporcu ustu ile kadin catlasin :KK70:
Ben kocasinin size dikkat ettigini sanmiyorum. Muhtemelen kadın asiri kiskanc :KK66:
Ben bir ara balkona koyacaktım koşu bandımı :)
Utandım tayt gıyıyorum terlıyorum ğstüme yapusır mıllet rahatsız olur dıye
O zaman çıkdırordı :)

Tamam kabul ediyorum daha öncede yanlışların olduğu bir ülkeydik ama şimdi saçmalıkların olduğu bir ülke olduk
Bu bireysel değil toplumsal bir durum insanlar artık kendilerinde giyime kuşama hayat lekline müdahaleyi hak görüyor yaptırım uyguluyor
Be kadın kocana adam ol diyemiyorsun değil mi?!

Tamam kabul ediyorum daha öncede yanlışların olduğu bir ülkeydik ama şimdi saçmalıkların olduğu bir ülke olduk
Bu bireysel değil toplumsal bir durum insanlar artık kendilerinde giyime kuşama hayat lekline müdahaleyi hak görüyor yaptırım uyguluyor
Be kadın kocana adam ol diyemiyorsun değil mi?!
Şort giyen kızlarımızı twkmeleyen bir ülkede yaşıyoruz
Şaşırmamaya gayret ediyorum
Şezlong atıp balkona kışı orda geçireceğim

Merhaba kızlar , hayırlı gunler dilerim .
Konuya gireyım eveleyip gevelemeden hemen .
Şimdi bi sitede oturuyorum , aynı apartmanda yakın bir arkadaşım var .
Dün onunla kahvaltı yapalım balkonda yaz bitmeden dedik .
Geldi hazırladık , ettik .
Yedi içtik , muhabbet ettik falan .
Benim çaprazımda yani yakın olarak benım oturduğum daireye bakan katta bir kadın var .
Akşamda yürüyüşe çıkıyoruz , arkadaşım beni aradı seni bekliyorum kapıdayım diye , bende hava soğuk diye çocuğu giydiriyorum canım dedım tamam dedi beni bekliyor.
Sonra ben çocuğu hazırladım çıkıyorum arabaya bindiriyorum
O sırada baktım arkadaşımın yanında o kadın var .
Beni görünce gülümsedi laf attı vs .
Soğuk nevaleyimdir biraz , bende tebessüm ettım cıktık .
Yolda gıderken arkadasım bana aynen şunu dedi " sabah kahvaltı yaptık ya , bizi görmüş çok açık giyiniyorsunuz kocalarımız var biraz daha örtülü giyinin !" demiş .
Tabi benim sinir beynime zıpladı.
Beni görünce numara ve korkudan tebessüm etmesi falan ayrı bir sahtekarlık ayrıca .
Direk döndüm yoldan dedim gel gidiyoruz şununla bide ben konuşayım dedim , gittik.
Kapısını çaldım
Çıktı selam verdim " bizimle ilgili bir problemin varmış bana da anlat dedim."
" Problem değilde benim eşim balkonda sigara içiyor , askılı giyiyorsun biraz daha kalın birşeyler giymeni istiyorum dedi ."
Bende " buna sen karar veremezsin , mülküm içinde istediğimi giyerim dedim .
" Bu teşhir oluyor " diyince bana .
Senin aklın fesatsa ben ne yapayım dedım .
Bende
İlk olarak açık giyinmiyorum .
Giyinsemde bu evimin içinde oluyor.
Balkona eşofman , ayıcıklı pijamalarımla çıkıyorum.
Böyle ayıcıklı pijamayada yavşayan art niyetli bir kocan varsa bu senin sorunun bir daha bana bu şeylerle gelirsen bozuşuruz . Açıkmışız , o zaman gideceksin alaskada yaşayacaksın !
dedim , döndük .

Çok sinirlendim kızlar .
Açık giyiniyorsunuz ne demek ?
O an çocuklar var dıye hakım olmaya çalıştım kendime ama ateş çıktı beynimden onun hala üste çıkmaya çalıştığını görünce
Ben doğru belli perde bile açan biri bile değilim evimde.
Ayda yılda bir balkona çıktık
Çamaşır asıyorum vs.
Bizi gözetlemiş ve kendini kurmuş resmen
Kıskançlık yaptığı çok aşikar
İnsanlar bu kadar bağnaz olmak için ne tüketiyorlar ben anlamıyorum .
bir sürü ruh hastası var toplumda onlardan biri olabilir bence sinirlenmeyin sakin ve mesafeli kalın dengesizin teki işte bu kadar önemsemeye degmez kocasıyla kafayı yemiş paranoyak bi tip belliki

A
bir sürü ruh hastası var toplumda onlardan biri olabilir bence sinirlenmeyin sakin ve mesafeli kalın dengesizin teki işte bu kadar önemsemeye degmez kocasıyla kafayı yemiş paranoyak bi tip belliki
Ama sonuçta iki kadını sırf paranoya biri diye rahatsız edemez
Kocanın guvenınden tatmin olamıyorsan al fanusa kapat .
Değil mi

Back
X