Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yooo tartışmak yerine siz mixer moduna geçtiğiniz için birazdan sizle tartışan biri çıkar ortalık karışır. Ben de o yüzden Mune
hanıma yetiştirdim. ^_^ Hani etiket yetkisi sizde değil bir tek... :)
Sizi tenzih ederek yazıyorum bizimde karşı komşumuz genç bir kadın, kadının bütün vücudunu size çizebilirim. Balkonda eğilir o göğüsler olduğu gibi sokak görür perdeleri her zaman açık eğildiğinde çatalı gözükür. Bacakları zaten hep açık. Bu muhitte böyle giyinen pek olmadığı için dikkat çekiyor. Peki bizi ilgilendiriyor mu, hayır. O milleti değişeceğine kocayı değişsin bugün siz olursunuz yarın başkası.
Yooo tartışmak yerine siz mixer moduna geçtiğiniz için birazdan sizle tartışan biri çıkar ortalık karışır. Ben de o yüzden Mune
hanıma yetiştirdim. ^_^ Hani etiket yetkisi sizde değil bir tek... :)
Millet bi saattir ülkeden adam kovuyo onlar mixer degil benim oyle mi? Sizce yazdiklarimi ban yemekten korkarak mi yazmis gorunuyorum :) Siz isinize bakin!
Ya hanımlar biraz saygı biraz anlayış göstermeyi çok görüyorsunuz birbirinize, yine başlamışsınız yallah mallah demeye, hangi hakla kovuyorsunuz ki birbirinizi ?
Anlaşıldı, bu konu kapanmadan karşılıklı kovmalar son bulmayacak. Banlamalar da sırayla geliyor.