Canm hastaneden cikarken dr recete yazmadi mi bende 3 buck aylik yaptirdm sunneti bana antibiyotik krem verdi gunde 5 kez suruyodum kzarikligi normal 3 4 gune kzarikligi gider merk etme bir cay kasigi calpol ver o rahatlatir bebegini telas yapma kanama olmadigi sureceOğlum 3,5 aylık pazartesi sünnet ettirdim ama hala çok aglıyo pipisinin başı kızarık yardim edin n yapabilirim lütfen yardım edin
Normal de ağlayan bi bebekmi yoksa sünnet sonrası mı oluştu ağlama hali ben de oğluma 40 günlükken yaptrdım ama sadece ilk gün biraz huzursuzluğu oldu bi doktora götrmekte fayda var çok geçmiş olsunOğlumda yapışıklık varmış başının üstündeki deriyide kaldırmışlar o yüzden heç iyileşti kızlar çok sağolun
Ya bende oğlumu yaptırıcam Pazartesi günü, 4 aylık olmak üzereyiz bizde.Normal de ağlayan bi bebekmi yoksa sünnet sonrası mı oluştu ağlama hali ben de oğluma 40 günlükken yaptrdım ama sadece ilk gün biraz huzursuzluğu oldu bi doktora götrmekte fayda var çok geçmiş olsun
Yok hiçbi sorun olmuyo zaten idrarıyla pişiyo dikişleri mikrop kapmaması içinde 10 gün krem kullanıosunuz hiç bilmiyo bile çocuk rahat atlatıyoYa bende oğlumu yaptırıcam Pazartesi günü, 4 aylık olmak üzereyiz bizde.
Sünnetten sonrasından biraz bahseder misiniz bez bağlamakda falan sorun oluyor. Mu ? Hemen işlemden sonra bezini bağlayabilecek miyim? Çevrede çok insan olacak açık olmasını istemiyorum da
Ya şey diyorlar orasına kağıt bardak kesip koyuyorlarmış sonra bez bağlıyorlarmış orası bir yere temas etmesin diye sanırım öyle bir şeye gerek var mı ?Yok hiçbi sorun olmuyo zaten idrarıyla pişiyo dikişleri mikrop kapmaması içinde 10 gün krem kullanıosunuz hiç bilmiyo bile çocuk rahat atlatıyo
Hayır steril ediliyo bebeğin pipisi streç film gibi bişey yapıştırıyolar ucu delik çocuğun idrarını rahat yapabilmesi için ben şuan kayserideyim burda böyle işliyo yani sizin orda farklo bı uygulama varsa bilmiorm ama sanmam yani çünkü bardak hiç steril olmaz yani bebek mkrıop kapabilirYa şey diyorlar orasına kağıt bardak kesip koyuyorlarmış sonra bez bağlıyorlarmış orası bir yere temas etmesin diye sanırım öyle bir şeye gerek var mı ?
Aynen ya Tmm içim rahatladı, yarın yapıcaz bakalım Rabbim kolay atlatmayı nasib etsinHayır steril ediliyo bebeğin pipisi streç film gibi bişey yapıştırıyolar ucu delik çocuğun idrarını rahat yapabilmesi için ben şuan kayserideyim burda böyle işliyo yani sizin orda farklo bı uygulama varsa bilmiorm ama sanmam yani çünkü bardak hiç steril olmaz yani bebek mkrıop kapabilir
Bizimki o yeni yöntem olacakmış galibaArkadaşlar şu yeni çıkan yöntemle mi sünnet ettirdiniz yoksa eski klasik yöntem mi? memnun kaldınız mı yöntemden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?