Sünnet Çok acil 3,5 aylık sünnet

karam62

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
107
32
48
Oğlum 3,5 aylık pazartesi sünnet ettirdim ama hala çok aglıyo pipisinin başı kızarık yardim edin n yapabilirim lütfen yardım edin

Oğlum 3,5 aylık pazartesi sünnet ettirdim ama hala çok aglıyo pipisinin başı kızarık yardim edin n yapabilirim lütfen yardım edin
Canm hastaneden cikarken dr recete yazmadi mi bende 3 buck aylik yaptirdm sunneti bana antibiyotik krem verdi gunde 5 kez suruyodum kzarikligi normal 3 4 gune kzarikligi gider merk etme bir cay kasigi calpol ver o rahatlatir bebegini telas yapma kanama olmadigi surece

ben 4 aylık yaptırdım uyurken lokal nestezi ile yapıldı ağrı kesici fitil verdi 2 kere koyduk yarım yarım ertesi gün çok keyifliydi doktorunla görüş whatsup kullanıyorsa resim at biz öyle yaptık

Ya benim oğlumda 3,5 aylık bizde bu hafta içinde yaptıracaktık ama korkuyorum ben

önemli olan sürekli bu işi yapan çocuk cerrahına gitmek, öyle sünnetçi sağlık memuru yaparsa herşey olabilir bir arkadaşımın oğlunu 9 yaşındayken sağlık memuru sünnet etti sonra artık nasıl yaptıysa doktorlar estetik gerekiyor demiş, işinin ehli yaparsa hiç sorun çıkmıyor

Oğlumda yapışıklık varmış başının üstündeki deriyide kaldırmışlar o yüzden heç iyileşti kızlar çok sağolun

Ya bizde araştırıyoruz sonuçta iyi yapan bir doktor olması lazım bir daha müdahele gerekmesin diye, ama bebek de büyüyor bu sırada, 3,5 aylığı geçtik şuan 4e doğru gidiyoruz

Oğlumda yapışıklık varmış başının üstündeki deriyide kaldırmışlar o yüzden heç iyileşti kızlar çok sağolun
Normal de ağlayan bi bebekmi yoksa sünnet sonrası mı oluştu ağlama hali ben de oğluma 40 günlükken yaptrdım ama sadece ilk gün biraz huzursuzluğu oldu bi doktora götrmekte fayda var çok geçmiş olsun

Normal de ağlayan bi bebekmi yoksa sünnet sonrası mı oluştu ağlama hali ben de oğluma 40 günlükken yaptrdım ama sadece ilk gün biraz huzursuzluğu oldu bi doktora götrmekte fayda var çok geçmiş olsun
Ya bende oğlumu yaptırıcam Pazartesi günü, 4 aylık olmak üzereyiz bizde.
Sünnetten sonrasından biraz bahseder misiniz bez bağlamakda falan sorun oluyor. Mu ? Hemen işlemden sonra bezini bağlayabilecek miyim? Çevrede çok insan olacak açık olmasını istemiyorum da

Yok hiçbi sorun olmuyo zaten idrarıyla pişiyo dikişleri mikrop kapmaması içinde 10 gün krem kullanıosunuz hiç bilmiyo bile çocuk rahat atlatıyo

Yok hiçbi sorun olmuyo zaten idrarıyla pişiyo dikişleri mikrop kapmaması içinde 10 gün krem kullanıosunuz hiç bilmiyo bile çocuk rahat atlatıyo
Ya şey diyorlar orasına kağıt bardak kesip koyuyorlarmış sonra bez bağlıyorlarmış orası bir yere temas etmesin diye sanırım öyle bir şeye gerek var mı ?

Ya şey diyorlar orasına kağıt bardak kesip koyuyorlarmış sonra bez bağlıyorlarmış orası bir yere temas etmesin diye sanırım öyle bir şeye gerek var mı ?
Hayır steril ediliyo bebeğin pipisi streç film gibi bişey yapıştırıyolar ucu delik çocuğun idrarını rahat yapabilmesi için ben şuan kayserideyim burda böyle işliyo yani sizin orda farklo bı uygulama varsa bilmiorm ama sanmam yani çünkü bardak hiç steril olmaz yani bebek mkrıop kapabilir

Aynen ya Tmm içim rahatladı, yarın yapıcaz bakalım Rabbim kolay atlatmayı nasib etsin

Arkadaşlar şu yeni çıkan yöntemle mi sünnet ettirdiniz yoksa eski klasik yöntem mi? memnun kaldınız mı yöntemden?

Pipisi acimiyordur gazi vs olabilir kac gun gecmis ustunden bizde iki aylkken yaptrdk uc ayligiz smdi ilk iki gun huysuzdu on gun boyunca Pipisi kızarikti smdi normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…