Sünnet Çok acil 3,5 aylık sünnet

Ay evet sünnetten sonra anestezinin etkisi geçmeye başlayınca ağladı biraz, kucağıma alıp hopladığımda susuyordu sadece, şimdi de baya azaldı huzursuzluğu, atlattık galiba :KK49:
Ooo maşallah... Emin olun yarına daha iyi olucaktır.lokal anestezi mi yapıldı ? Öpüyorum paşanızı :KK68:

Ooo maşallah... Emin olun yarına daha iyi olucaktır.lokal anestezi mi yapıldı ? Öpüyorum paşanızı :KK68:
Evt lokal anestezi yapıldı, şu yeni yöntemle işte orasında takılı bir alet var şuan, Perşembe günü çıkacak.
Ama büyük zorluğu atlattık şükür :)

Evt lokal anestezi yapıldı, şu yeni yöntemle işte orasında takılı bir alet var şuan, Perşembe günü çıkacak.
Ama büyük zorluğu atlattık şükür :)
Selam canim bende bu yontemi merak ettim nasil kolay mi? Plastik klips dimi birde nerde yaptirdin? O klips kendi mi cikiyor yoksa doktor mu cikariyor?
Kararsiz kaldim ben agri sizi durumu nasil?

Selam canim bende bu yontemi merak ettim nasil kolay mi? Plastik klips dimi birde nerde yaptirdin? O klips kendi mi cikiyor yoksa doktor mu cikariyor?
Kararsiz kaldim ben agri sizi durumu nasil?
Yani diğer yöntemlere göre çok daha kolay, dikiş yok bir kere, istediğin kadar banyo yaptırabiliyorsun. enfeksiyon ihtimali yok.
Evet doktor çıkaracak, biz eve özel doktor çağırdık çok rahat oldu çok şükür

Yani diğer yöntemlere göre çok daha kolay, dikiş yok bir kere, istediğin kadar banyo yaptırabiliyorsun. enfeksiyon ihtimali yok.
Evet doktor çıkaracak, biz eve özel doktor çağırdık çok rahat oldu çok şükür

Cevabin icin Teşekkürler

Sevgili Anneler... Biricik oğullarımızın sünnet zamanı geldiğinde derin bir heyecan kaplar benliğimizi...Sünnet operasyonu nerede yapsak ? Biricik oğlumuzun erkekliğe ilk adımını atacak elit yer neresi ? Pasta , İçecekler , Video , Davetiyeler , Müzik , Taht ve bir çok istediğiniz harikulede şeyleri ayrı ayrı yapmak , araştırmak ne kadar zor değil mi?

Sünnet Masal Diyarı ekibi bu organizasyonu yepyeni bir farklılıkla uygun fiyatlarla sunuyor. Şöyle ki ; Biricik oğlunuzun sünnet operasyonunu tam teşekküllü hastanede Çocuk Cerrahı Uzmanına yaptırıyor... Hotel Boursier 'deki salonlarında sünnet düğününü, kınasını gerçekleştiriyor.. Salon süslemelerini de yapıp , misafirlerinize pasta ve içecekleri de sunuyor. Bu yazdıklarımı da sadece 2000 TL gibi bir tutara gerçekleştiriyor. Profesyonel ekip ; davetiyeleri istediğiniz gibi yaptırıp , video çekimini , Dj 'ini , Fotoğraf çekimini , Yeniçeri , Sünnet tahtını da hizmetlerinde ayrıca yapabilmekte...

Sünnet düğünü, kınası yemekli olsun diyorsanız ; çok ekonomik fiyatlarla da muhteşem yemekleri sizlere ve konuklarınıza sunuyor..

Biricik oğlunuzun , sizlerin , konuklarınızın ve oğlunuzun arkadaşlarıyla masal tadında yaşatacaklarından şüpheniz olmasın.. (tavsiye)

Salon Mecidiyeköy'de , Açık-Kapalı Otoparkları da mevcut... Kaliteyi rüya tadında yaşamak ve yaşatmak için iletişime geçip bilgi almanızda fayda var derim ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X