canım kendi doktoruna danışmadın mı bu ilaçları geçen ay bende çok feci faranjit oldum nefes alamıyordum doktor deniz suyu spreyi ve amoklavin antibiyotik verebilirim sana sadece bol bol vitamin alıp dinleniceksin demişti ilaçları alınca hemen kendi doktoruma da danışmıştım oda onaylamıştı istirahatte etmiştim evde 1 haftada anca iyileştim. bal,zencefil,zerdaçal karışımıda yapıp yedim sanada tavsiyem doktoruna danışıp ilaçları öle kullanman.
geçenlerde de kasıkları da mantarla birlikte aşırı tahriş oldu kaşımadığım halde yara oldu çok kötü cildiye doktoruna gittim kadın bana bi iğne verdi prednol diye bide hametanla nerisona c diye bi krem verdi ilaçların bebeğe etkisi olur mu dediğim de bütün ilaçların yan etkisi var bunları kullanmazsan daha ağır ilaçlar kullanmak zorunda kalırsın dedi kendi doktorumu aradım gene bişey kullanmadan ve oda kendi kliniğindeki cildiye uzmanına danıştı bu ilaçları ve sadece hametan kremi kullanmamı diğer ilaçları kullanmama mı söyledi iğneyi yaptırma ve nerisona c kremi de 2 günden fazla kullanma dedi cildiye uzmanı üstelik günde 3 kere 5 gün kullancaksın demişti bu ilaçları çok şükür sadece hametanla geçti yaralar kendi doktoruma danışmadan asla ilaç kullanmam bende çünki herkes önemsemiyor hamile olmamızı.