Çok acil avukat arkadaşlar bakabilir mi?

Hemen panik olma. Istinaf mahkemesinin kararını bekle. Biz burda ne desek bir anlamı yok.

Denetimli serbestlik suresi icindesiniz madem neden tekrar aynı olayları yaşadınız. Tekrarlarsa ıkisinden de ceza alacaginizin farkında degil misiniz?

Ben cezalarla ilgilenmiyorum ama size söyleyebileceğim suan yapabileceginiz tek sey itiraz etmek zaten etmişsiniz. Istinaftan sonra da aleyhte karar çıkarsa (ki çıkadabilir ve bunu biz değil davanızı gören ilk derece hakimi bile bilemez, artabilir de azalabilir de demis zaten) ozaman temyize gidin.

Ve size tavsiyem iyi bir avukat tutun mümkünse.

Boşanma davanız sürüyor mü?

Hemen panik olma. Istinaf mahkemesinin kararını bekle. Biz burda ne desek bir anlamı yok.

Denetimli serbestlik suresi icindesiniz madem neden tekrar aynı olayları yaşadınız. Tekrarlarsa ıkisinden de ceza alacaginizin farkında degil misiniz?

Ben cezalarla ilgilenmiyorum ama size söyleyebileceğim suan yapabileceginiz tek sey itiraz etmek zaten etmişsiniz. Istinaftan sonra da aleyhte karar çıkarsa (ki çıkadabilir ve bunu biz değil davanızı gören ilk derece hakimi bile bilemez, artabilir de azalabilir de demis zaten) ozaman temyize gidin.

Ikinci evliliğimiz ikimizinde adam defalarca aldattı dövdü bu kuruş harcamadi eve km çalışıyorum ayakta durmaya çalıştım aileler araya girdi çocuk için baristik ama huylu huyundan vazgecermi yine yakaladım mesajını teli elimden alırken dövdü bn e
Ona vurdum kendimi savunmak için bugün karadan sonra açalım dedi sonra ailem gelince itiraz dilekçesi falan ailem istemiyo çocuktan dolayı bosanma

Ikinci evliliğimiz ikimizinde adam defalarca aldattı dövdü bu kuruş harcamadi eve km çalışıyorum ayakta durmaya çalıştım aileler araya girdi çocuk için baristik ama huylu huyundan vazgecermi yine yakaladım mesajını teli elimden alırken dövdü bn e
Ona vurdum kendimi savunmak için bugün karadan sonra açalım dedi sonra ailem gelince itiraz dilekçesi falan ailem istemiyo çocuktan dolayı bosanma

Boşanın arkadaşım.

Aileniz bir tarafın ölmesini mi bekliyor? Ozaman çok düşündükleri çocuk hem anasız hem babasız kalmayacak mi? Biriniz mezara biriniz içeri mi girsin? Sizin evliliğin oluru kalmamis. Ailenize herseyi anlatın.

Ilk olayda adliyelik olmussunuz bosansaydiniz keske. Su olay size surpriz olmamali.

• Beğen
Reactions: H E

Peki aleyhime karar çıkarsa temyizde olumsuz derse yatacakmiyim ve ilk para cezasi da hapsemi döner çok soru sordum sana kusura bakma

Peki aleyhime karar çıkarsa temyizde olumsuz derse yatacakmiyim ve ilk para cezasi da hapsemi döner çok soru sordum sana kusura bakma

Bugün adliyede hazır dilekçelerde satılıyor o şekilde verdim yarın kararı alırken durumumu ve yaşadıklarımı ayrıntılı bisekilde yazıp onuda itiraz dilekçesine ekletebilirmiyim ağır tahrik altında olduğunu vs. .

Taksirle işlenen suçlar adli para cezasına çevrilebilir mahkeme tarafindan. Trafik kazasi sonucu yaralama gibi.

Kasten işlenen suçlar 1 yıl a kadar olmak şartıyla adli para cezasına cevrilebilir.

Sizin durum kasten. 1 yılı da geçiyor sanırım. Yani yatadabilirsiniz.

Yani biz tabi ne dava dosyanızın icerigine hakimiz ne de tam bir bilgiye. Takdir edersiniz ki net bisey soyleyemeyiz.

Taksirle işlenen suçlar adli para cezasına çevrilebilir mahkeme tarafindan. Trafik kazasi sonucu yaralama gibi.

Kasten işlenen suçlar 1 yıl a kadar olmak şartıyla adli para cezasına cevrilebilir.

Sizin durum kasten. 1 yılı da geçiyor sanırım. Yani yatadabilirsiniz.

Yani biz tabi ne dava dosyanızın icerigine hakimiz ne de tam bir bilgiye. Takdir edersiniz ki net bisey soyleyemeyiz.[/QUOT

Basit yaralama 12 ay dedi. Silahla dediği bıçakla tehdit 10 ay

Şimdi tam olarak size hangi suçlardan ne cezalar verildi? Verilen ceza için istinafa gidin ama ne yazık ki şu durumda sizin için pek olumlu bir şey çıkacağını sanmam 2 suçtan ceza almışsınız. Avukatınız yok mu?

12 ay ve 10 ay ikisi de 2. Davadan mı?

Önceki zaten paraya cevrilmis. Ondan dolayi para cezasi ödersiniz.

2. Davada toplam 1 yil 10 aysa sıkıntı. Kasten dedi mi hakim taksirle mi dedi.

Basit yaralama da kasıt vardır. Kasten yaralama fiilinin kişi üzerindeki etkisinin basit bir tıbbi müdahaleyle giderilebilecek ölçüde hafif olması halinde, mağdurun şikayeti üzerine, dört aydan bir yıla kadar hapis veya adli para cezasına hükmolunur.

Yani hakim dilerse para cezasi dilerse 1 yıla kadar hapis cezasina hükmeder. Takdir yetkisi hakimdedir. Sizin durumunuz denetim suresi icinde gerceklestigi icin siciliniz temiz sayılmaz. Sanirim hakim bu yuzden para cezasina cevirmemis.

Hic anlatmıyorsunuz ama basit yaralama sikayete tabi bir suçtur. Eşiniz sikayetini geri cekmedi mi?

Şimdi tam olarak size hangi suçlardan ne cezalar verildi? Verilen ceza için istinafa gidin ama ne yazık ki şu durumda sizin için pek olumlu bir şey çıkacağını sanmam 2 suçtan ceza almışsınız. Avukatınız yok mu?

Basit yaralama 12 ay silahla tehdit 10 ay hapis ____ iki yıl oncesinde e mahkemelik olduk onda ikimizine para cezasi verdi ama benim sicilin temiz olmasından ertelenmisti

12 ay ve 10 ay ikisi de 2. Davadan mı?

Önceki zaten paraya cevrilmis. Ondan dolayi para cezasi ödersiniz.

2. Davada toplam 1 yil 10 aysa sıkıntı. Kasten dedi mi hakim taksirle mi dedi.

Basit yaralama da kasıt vardır. Kasten yaralama fiilinin kişi üzerindeki etkisinin basit bir tıbbi müdahaleyle giderilebilecek ölçüde hafif olması halinde, mağdurun şikayeti üzerine, dört aydan bir yıla kadar hapis veya adli para cezasına hükmolunur.

Yani hakim dilerse para cezasi dilerse 1 yıla kadar hapis cezasina hükmeder. Takdir yetkisi hakimdedir. Sizin durumunuz denetim suresi icinde gerceklestigi icin siciliniz temiz sayılmaz. Sanirim hakim bu yuzden para cezasina cevirmemis.

Hic anlatmıyorsunuz ama basit yaralama sikayete tabi bir suçtur. Eşiniz sikayetini geri cekmedi mi?

1yil 10 ay ikinci davadan basit yaralama ve silahla tehditten bana verdi adam ogün yakaladım dayak attı ustune polisi aradi bude hapis yatarsam tam olacak hiç hatirlamiyom kasten mi dedi taksitli mi dedi yarın karar alcam burayada atarim

Eşiniz sikyetini geri cekmedi mi?

Ilkinden para cezasi, ikicisinden hapis cezasi çıkabilir. Hazırlıklı olun.

Eşiniz de sikayetini geri cekmediyse acilen boşanın zaten.:işsiz:

Eşiniz sikyetini geri cekmedi mi?

Ilkinden para cezasi, ikicisinden hapis cezasi çıkabilir. Hazırlıklı olun.

Eşiniz de sikayetini geri cekmediyse acilen boşanın zaten.:işsiz:

Şikayetini çekmedi ilkinde para ödedi ya kendisi onun acısını cikartcam diyordu ki çıkarttı kat kat ...yatacam Her alde bu gidişle yorumlardan o anlaşılıyor hapis te yatayim tam olsun aldatiliyim defalarca dovsun ustunede hapiste yatayim ...teşekkür ederim zaman ayirdigin icin

Allah aşkına beni aldatan adam için kılımi kıpırdatmam.

Değer mi şerefsizin teki için :KK14:

Öfke kontrolu için psikologa gidin ikiniz de eger boşanmayacaksanız.

Allah aşkına beni aldatan adam için kılımi kıpırdatmam.

Değer mi şerefsizin teki için :KK14:

Öfke kontrolu için psikologa gidin ikiniz de eger boşanmayacaksanız.

Evlilik evrak üstünde kalacak bitti bu saaten sobra olmaz çıkışta bide güldü bana Allahindan bulsun ....yaşadıklarımı ayrıntılı şekilde yazıp itiraz dilekçesine ekletsem bi faydası olurmu acaba

Şikayetini çekmedi ilkinde para ödedi ya kendisi onun acısını cikartcam diyordu ki çıkarttı kat kat ...yatacam Her alde bu gidişle yorumlardan o anlaşılıyor hapis te yatayim tam olsun aldatiliyim defalarca dovsun ustunede hapiste yatayim ...teşekkür ederim zaman ayirdigin icin

Siz adamı neresinden yaraladınız? Ne yaptınız?

Aldatmak bir suç değil ama yaralama suç biliyorsunuz değil mi?

Ona da ceza verilmis ama sizinki daha fazla, bu durumda baya darp etmeniz gerek. Bıçak falan yani. Yanlışlıkla bıçakla boğuşurken falan öldürseydiniz ne kadar yatarsınız biliyor musunuz?

Şikayetini geri bile çekmemiş hala ailem boşanmamizi istemiyorlar diyorsunuz. Pes.

En iyisi bir dahakine polise falan haber vermeyin. Hastaneye gitmeyin. Eve bir sağlık dolabi alin. Kendiniz mudahale edin.

Niye sikayetci oldunuz birbirinizden tekrar? İlk davada verilen kararda zaten yaziyordur 5 sene icinde tekrar islenirse ne olacagi. İkinizde susup otursaydiniz ya

Siz adamı neresinden yaraladınız? Ne yaptınız?

Aldatmak bir suç değil ama yaralama suç biliyorsunuz değil mi?

Ona da ceza verilmis ama sizinki daha fazla, bu durumda baya darp etmeniz gerek. Bıçak falan yani. Yanlışlıkla bıçakla boğuşurken falan öldürseydiniz ne kadar yatarsınız biliyor musunuz?

Şikayetini geri bile çekmemiş hala ailem boşanmamizi istemiyorlar diyorsunuz. Pes.

En iyisi bir dahakine polise falan haber vermeyin. Hastaneye gitmeyin. Eve bir sağlık dolabi alin. Kendiniz mudahale edin.

mesajı görünce aşkım yazoyodu selim diye kaydetmiş fotoda çıktı bu uyuyodu mesajlari okumaya basladim cinsel içerikli ilişki ye girmişler falan okurken bu uyandı bende selim kim dedim bu anladı elimden teli aldı zorla bn e o sinirle bicak aldım ver teli okuyacam diye darp etti beni bn e savunurken kavga ettik ama ben onu yaralamadim sinir krizi geçirdim evde oda polisi aradi gosterecem sana gününü dedi o ara komşular ambulans çağırdı

Yaralamadiysaniz darp raporu nasil aldi?

Darp raporunda yaralanan veya ezilen bölgeler tek tek isaretlenir.

Back
X