çok acil bakabilir misiniz

Simerenyaas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
141
62
13
Kızlar merhaba;
bugun otogardayken telefonumu kaybettim. otobüsten indim, servis beklerken annemle konuştum. sonra servis geldi bindim. eve geldim telefon yoktu. telefonu çaldırdım çalıyor telefon. 4-5 saat geçti hala çalıyor telefon. birisi çalmış olsa telefon da çalmazdı diye düşünüyorum. napabilirim bununla ilgili aşırı canım sıkıldı. emniyete gittim ama hattın bloke edilmesiyle ilgili bir numara veriyorlar bakırköydeki bilişim suçlarına gitmemi söylediler. servis şoförüne ulaştım. evine gitmiş arabayı uzakta bir yere park etmiş öğleden sonra gidecekmiş arayacağım onu da.

Mu
muhtemelen serviste düşmüştür
Ben iki tane telimi kaybettim o şekilde hemde binlerce liralık telefonlarım dı
Şikayet etmediğim yer kalmadı sonuç çalıntı değil de kayıp olduğu için takipsizlik kararı

Çalınmış olsa kesin kapali olurdu. Bekle bakalim şöför arayana kadar. Kesin serviste düşmüştür

servisde çıkacaktır bencede içini rahat tut ...

inşallah servistedir daha taksitleri yeni bitti yetmez gibi içinde hep geri gelmeyecek seyler vardı.

Düşürmüş olabilirsin servis kalabalık mıydı ? Kalabalıksa çalınmış olabilir şöfor bi baksın tekrardan arasın arabada

serviste koltuğa düşmüştür

Kızlar çok teşekkür ederim içinde çok yaşlı aile büyüklerinin fotoğrafları vardı yılda bı kere görünce aşırı kıymetli oluyor fotoğraflar ondan çok telaş yaptım. Çok sağolun, telefonumu buldum. Darısı kaybedip bulamayanlara. <3

telefonalrin ic yuzunde bi numaralari oluyor tam ismi imel olmasi lazim garanti belgesinde yazar o numarayi bilisim subeye kaybolduguna dair dilekceyle basvuru yapiyorsunuz eger bir suçta kullanilirsa sizin başınız yanmasin diye. Bu sekilde çalınan telefonum 3 ay sonra bulunup bana geri geldi. Ben tedbir amaçlı dilekce vermistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…