Çok acil bakar mısınız lütfen

Kızlar ben napıcam aşılama olmak için adet söktürücü içmiştim 1 tane. İnanmıyorum o kadar ümitsizdim ki. Doktor sonuca bak sonra iç demişti. Birşey olur mu acaba. Ben hemen doktora gideyim o zmaan

Kızlar ben napıcam aşılama olmak için adet söktürücü içmiştim 1 tane. İnanmıyorum o kadar ümitsizdim ki. Doktor sonuca bak sonra iç demişti. Birşey olur mu acaba. Ben hemen doktora gideyim o zmaan
Doktora gidebildiniz mi? Keşke sonucu bekleseydiniz
Bir şey olmaz inşallah

Doktora gidebildiniz mi? Keşke sonucu bekleseydiniz
Bir şey olmaz inşallah
Gittim evet. Düşük doz sorun yaratmaz dedi. Umarım bir şey olmaz. Bilemedim, hiç beklemiyordum. Çok çok çok üzgünüm Allah esirgesin bir sorun olursa asla kendimi affedemem

Gittim evet. Düşük doz sorun yaratmaz dedi. Umarım bir şey olmaz. Bilemedim, hiç beklemiyordum. Çok çok çok üzgünüm Allah esirgesin bir sorun olursa asla kendimi affedemem
Neden kendinizi affetmeyeseniz? Hayırlı olanın ne olduğunu asla bilemeyiz. Sonuç ne olur Allah bilir ve sonucu inşallah en hayırlı olan olur.
Zaten ilk haftalarda ya hep ya hiç kuralı geçerlidir. Ya devam etmez ya da herhangi bir sağlık problemi olmadan sağlıkla devam eder.
Boşuna kendinizi üzmeyin. İnşallah hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…