Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanda çıkardı testinizin markası neydArkadaşlar adetime 2 gün varken erken gebelik testleri yaptım pozitif ama bugün kanda negatif çıktı . Olsaydı kanda mutlaka çıkmaz mıydı? Lütfen bilenler başına gelenler yazsın
artımed mı ne markası testin? dırek hatalı olunca o gelıyor aklımaArkadaşlar adetime 2 gün varken erken gebelik testleri yaptım pozitif ama bugün kanda negatif çıktı . Olsaydı kanda mutlaka çıkmaz mıydı? Lütfen bilenler başına gelenler yazsın
Yok biri nimo biri de freedly mi neydi ben bu işten bişe anlamadım hemde var ya anındaçizgi çıktı ama olsa kandada mutlaka çıkmaz mıydıartımed mı ne markası testin? dırek hatalı olunca o gelıyor aklıma
İkiside kötü markalar awox alınYok biri nimo biri de freedly mi neydi ben bu işten bişe anlamadım hemde var ya anındaçizgi çıktı ama olsa kandada mutlaka çıkmaz mıydı
İkisi de çok iyi diye verdi eczacılarİkiside kötü markalar awox alın
Canım ucuza alıyorlar bu markaları eczacılar o yüzdenİkisi de çok iyi diye verdi eczacılar
Adet günüm yani gecikmem olmadı henüz gene de çıkarmıydı kanda diyorsunuzKanda negatif ise malesef yoktur
Bence de çok mantıklı ama size şunu diyeyim ocak ayında Awox test yaptım pozitif çıkmıştı p da yanlış olmuştuCanım ucuza alıyorlar bu markaları eczacılar o yüzden
Bir kaç gün sonra yendien kan verin , arkadaşım aynı böyle testler pozitif kan negatifti hir hafta sonra kanda 140 çıktıArkadaşlar adetime 2 gün varken erken gebelik testleri yaptım pozitif ama bugün kanda negatif çıktı . Olsaydı kanda mutlaka çıkmaz mıydı? Lütfen bilenler başına gelenler yazsın
A gerçekten mi peki ilginç olan şu değil mi şimdi kanda olmayan idrarda nasıl çıkıyor? Resim koydum baktınız mı ve hemen çıktı ikisi de 5 dk bile beklemedim. Sıfırdan küçükse hcgnasıl idrar testi pozitifBir kaç gün sonra yendien kan verin , arkadaşım aynı böyle testler pozitif kan negatifti hir hafta sonra kanda 140 çıktı
Canım biz arkadaşıma en az 6-7 test yaptık hepsinde çizgi çıktı kan verdi yook üç gün sonra yine verdi yine yok bir hafta sonra 140la gebe olduğunu öğrendi . Doktor geç döllenme durumlarinda olabiliyro dedi o yüzden sen bir kac gün sonra kan ver imkansiz değil gözlerimle şahit oldumA gerçekten mi peki ilginç olan şu değil mi şimdi kanda olmayan idrarda nasıl çıkıyor? Resim koydum baktınız mı ve hemen çıktı ikisi de 5 dk bile beklemedim. Sıfırdan küçükse hcgnasıl idrar testi pozitif
Canım benim çok sağol ben en iyisi bekleyeyim biraz dahaCanım biz arkadaşıma en az 6-7 test yaptık hepsinde çizgi çıktı kan verdi yook üç gün sonra yine verdi yine yok bir hafta sonra 140la gebe olduğunu öğrendi . Doktor geç döllenme durumlarinda olabiliyro dedi o yüzden sen bir kac gün sonra kan ver imkansiz değil gözlerimle şahit oldum
Bence de bekle ve kulaklarını kötü yorumlara kapat inşallah yavrun seninledirCanım benim çok sağol ben en iyisi bekleyeyim biraz daha
Çok teşekkür ederim çok hoşsun :)Bence de bekle ve kulaklarını kötü yorumlara kapat inşallah yavrun seninledir![]()
Rica ederimmmÇok teşekkür ederim çok hoşsun :)