Çok acil bakar mısınız?

mavikelebek92

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
346
247
303
bugün Akbank maaş hesabı açtırdım. Maaşım bugün 3 gibi hesaba yattı. Ama Akbank direkt bankacılıkta görünmüyor, herhangi bir hareket yok. Maaş hesabı olduğu için mi? Maaş dosyası falan hazırlanıyormuş galiba. Bilgisi olan varsa yardımcı olsun.

Firma talimat verir ama ögleden sonra oldugu icin yarın hesaba gecebilir. Belli bir saati var.

Eft 4,5 a kadar yapilabiliyor diye biliyorum ama bazi bankalar gercekten salliyorlar. Ayni gun yapmiyorlar. Ertesi gun tekrar kontrol edin. Hala yoksa eft yapan bankatla gorusun.

Sorunu çözdün mü bilmiyorum ama seçenekler şunlar
* Hesabın direkt bankacılıkta tanımlı değildir.
* maaş hesabını akbanktan açtırmanı iş yerin istediyse eft olmayacaktır. Maaş anlaşması olduğuna göre, paran aynı gün hesabına geçer. Maaşların hesaba son aktarım saati 20:00 dır. Bu saatte hala hesabunda paran yoksa şirket yatırmamıştır

Sorunu çözdün mü bilmiyorum ama seçenekler şunlar
* Hesabın direkt bankacılıkta tanımlı değildir.
* maaş hesabını akbanktan açtırmanı iş yerin istediyse eft olmayacaktır. Maaş anlaşması olduğuna göre, paran aynı gün hesabına geçer. Maaşların hesaba son aktarım saati 20:00 dır. Bu saatte hala hesabunda paran yoksa şirket yatırmamıştır
Akbank' tan açtırmayı ben kendim istedim. Herhalde diğer arkadaşın da dediği gibi askıya alınmış olmalı .

Bizim de Akbank tı. Direkt bankacılıkta kullanıyorduk. Sabah yattıysa öğleden sonra, öğleden sonra yattıysa ertesi sabah hesabımızda görüyorduk.

Akbank' tan açtırmayı ben kendim istedim. Herhalde diğer arkadaşın da dediği gibi askıya alınmış olmalı .

Askıya alınmış diye birşey söz konusu olmaz. 20 bin tl altındaki eft tutarları otomatik olarak hesaba geçmektedir.havuzda yani askıda beklemez düşük tutarlar İş yerinizle konuşun durumu

Askıya alınmış diye birşey söz konusu olmaz. 20 bin tl altındaki eft tutarları otomatik olarak hesaba geçmektedir.havuzda yani askıda beklemez düşük tutarlar İş yerinizle konuşun durumu
Müşteri hizmetlerinin aradım. Paranın havuz kalmış olabileceğini ve hesaba çekilmesi gerektiğini söylediler. Şubeye gittim dekontumu da aldım. Sorgu numarasından bakıldı para yatırılmış hesaba çekildi. Çalışana dedim; Bu her ay böyle olmaz değil mi? diye. Olmaz dendi ama bir daha ki ayda böyle bir aksama olursa başka bir bankada hesap açarım.

Neden iş yerinizin hesabı olan bankadan hesap açtırmıyorsunuz böylelikle işiniz daha çabuk çözülür

Back
X