• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir insan böyle bir konuda neden yalan söyler?

Memurlar kazanç getirici faaliyetlerde bulunamazlar. Şikayet edin.
Bilmesi gereken insanlara da bildirin, annenize mesela.

Ablamla abime söyledim dün. Ama hesabı göstermedim sadece bilin diye söylüyorum dedim. Anneme de birlikte gittiğimiz bir gün söyleyelim dediler. Onları toplayıp ekrana yansıtmak falan hakettikleri şey bu evet ama fazla drama yaratmak istemedik. Abim onlarla özel olarak konuşacak. Bildiğimizi söyleyecek. Bu şekilde daha mantıklı geldi bize. Zaten onlarla bir araya gelme durumumuz da pek yok. Çünkü uzun zamandır konuşmuyorum onlarla ve bir araya gelmemeye çalışıyorum. Annem de öyle bir ortamda öğrense daha çok üzülür

Ben söylerdim ya, büyük abim para gönderiyor demişsiniz. Yazık adama ya, söyleyin de bari adamın parası boşa gitmesin. Onun karısı çocuğu yesin, yazık değil mi?
Anneniz de üzülüyormuş, söyleyin de bari kadın rahatlasın.
Kısacası ailedeki herkese söylerdim ben olsam.
Abime söyledim. Zaten o da uzun zamandır bir destekte bulunmamış. Ama daha geçen evine davet etmişti onları ek iş yapıyorum ben falan demiş. Gördük ek işi

Siz odeyin istemisler tutmamis bunu nasil goremiyorsunuz
Teklif de edildi ama ısrar edilmedi yani. Benim evime onların evine girenin yarısı kadar para giriyor. Borçlarımız da var ama ortada borç borç diye dolanmıyoruz. Tatile de gönül rahatlığıyla tüm aileye haber vererek gidiyoruz. Çünkü borcumuz da olsa biz kendi emeğimizle ödüyoruz.

Ayy böyle mülayim iyi niyetli saf olmanın kimseye bir faydası yok emin olun, değişin lütfen,değişelim
Çok mülayim bir insan değilim aslında. Saf niyetli de de değilim o kadar. Her şeyin farkındayım. Sadece böyle kaos bilmiyorum. İçinde de bulunmak istemiyorum açıkçası. Ben herkesin yaptıklarının karşısına bir gün çıkacağını düşünüyorum.

Dün baya bir düşündüm. Her konuda yalanlar söylenmiş bize. Gelin hanım anne ve babasıyla sürekli kafelerde pozlar paylaşmış. Biz onlar nişanlanmadan önce tanışmak istedik. Aİleler tanışsın. Gelelim çaya ya da siz gelin dedik. Ama gelin hanım annemle babam hasta pek dışarı çıkmazlar nişanda tanışırsınız dedi. Hepimiz olur mu öyle şey desek de abim kabul edince bize bir şey düşmedi. Nişanda bize çok soğuk davrandılar. Halbuki daha tanışmıyorduk bile kızla da ailesiyle de. Sonrasında annem bazı şeyler için kızın annesini aradı ama hiç dönmedi. Bir daha da görüşmedik. Ama instagramlarında abim eşi ve onun ailesinin boy boy pozları var. Anladığım kadarıyla bizi damızlık olarak kullanmışlar. Hayatımızda olmasınlar ama acıtasyonla kenarda bir yerlerde tutalım onları demişler. Kız kendini hepimizden üstün görüyor. Abim de ona ayak uydurmuş tamamen.

Boyle bir tanidik cift vardi tek fark onlar saklama geregi bile duymuyorlardi surekli borc var para yok diyorlardi adamin aileside surekli destek oluyordu herseyi gormelerine ragmen bu arada ben olsam soylerdim

İnsanlar çok garip gerçekten
Madem sizi beğenmiyor neden eş diye abinizi beğenip evlenmiş acaba
Çünkü abim kendine farklı bir karakter oluşturmuş. Ben o instagram hesabından herşeyi çözdüm. Abim bambaşka bir insan şuan. Ailesinin bildiği karakterle eşinin bildiği karakter farklı olduğu için sık görüşmek istemiyor biraz da bence.

Dün baya bir düşündüm. Her konuda yalanlar söylenmiş bize. Gelin hanım anne ve babasıyla sürekli kafelerde pozlar paylaşmış. Biz onlar nişanlanmadan önce tanışmak istedik. Aİleler tanışsın. Gelelim çaya ya da siz gelin dedik. Ama gelin hanım annemle babam hasta pek dışarı çıkmazlar nişanda tanışırsınız dedi. Hepimiz olur mu öyle şey desek de abim kabul edince bize bir şey düşmedi. Nişanda bize çok soğuk davrandılar. Halbuki daha tanışmıyorduk bile kızla da ailesiyle de. Sonrasında annem bazı şeyler için kızın annesini aradı ama hiç dönmedi. Bir daha da görüşmedik. Ama instagramlarında abim eşi ve onun ailesinin boy boy pozları var. Anladığım kadarıyla bizi damızlık olarak kullanmışlar. Hayatımızda olmasınlar ama acıtasyonla kenarda bir yerlerde tutalım onları demişler. Kız kendini hepimizden üstün görüyor. Abim de ona ayak uydurmuş tamamen.
Abiniz hatalı. Beş para etmez bir adam kusura bakmayın ama.

Boyle bir tanidik cift vardi tek fark onlar saklama geregi bile duymuyorlardi surekli borc var para yok diyorlardi adamin aileside surekli destek oluyordu herseyi gormelerine ragmen bu arada ben olsam soylerdim
Anneme söylicez bakalım. Hep üzüleceğine bir kez daha üzülsün son

Abiniz hatalı. Beş para etmez bir adam kusura bakmayın ama.
Ne yazık ki. Çok üzücü bir durum benim için. Burada anlatınca belki konuşmak kolay oluyor ama o benim en iyi arkadaşımdı. Bizim onunla zevklerimiz hep aynıydı. Her şeyi beraber yapardık. Aynı zamanlarda üniversiteye gittik. Kendi bursunu biriktirip bana yollardı yarısını senin daha çok ihtiyacın olur diye. Hep böyle biri olsa kabullenmek daha kolay olurdu benim için.

Bence en son nereyi gezdiklerine instadan bakıp, abi ve yengenize 'x yeri güzel miydi, geçen gittiniz ya' diye sorun

Bence en son nereyi gezdiklerine instadan bakıp, abi ve yengenize 'x yeri güzel miydi, geçen gittiniz ya' diye sorun
İşte şuan onlarla öyle bir diyalogum yok. En son davet ettiler gitmedim. Sonrasında da konuşmadım ikisiyle de.

Yengeniz ve ailesi sizi ve ailenizi beğenmiyor ve kendilerine layık görmüyorlar. Onların göçmen sizin doğulu olduğunuzu yazmıştınız. Onu yazdığınızda anlamıştım zaten ama demek istemedim. Sizle görüşmek istemiyolar, muhatap olmak istemiyolar ama sizi beğenmediğimizden görüşmüyoruz diyemeyeceklerinden salak yerine koyup milyon tane yalan söylüyolar. Abiniz de kendini onlara kabul ettirmek için hepinizi harcamış. Geldiği yerden utanan kompleksli bir tip. Herkesin her şeyden haberi olsun. Onlara da instagram hesabını ve her şeyi bildiğinizi belli edin. Karşısındakilerin aptal olmadığının idrakına varsınlar. Kendi hesabınızı engellemişlerken o hesabın başka hesapta bir şekilde karşınıza çıkmasına kader diyoruz. Allah önünüze sermiş her şeyi. Bundan sonra ona göre davranın.

Son düzenleme:
Ben aile yemeğinin tam ortasında yengeye bir hayırlı olsun fenomen olmuşsun şirket hesabimdan gördüm tesadüfen derim gulumseyerek . Geri kalanı onlar düşünsün,bunda kötü ne var siz sadece hayırlı olsun diyorsunuz .

Yengeniz ve ailesi sizi ve ailenizi beğenmiyor ve kendilerine layık görmüyorlar. Onların göçmen sizin doğulu olduğunuzu yazmıştınız. Onu yazdığınızda anlamıştım zaten ama demek istemedim. Sizle görüşmek istemiyolar, muhatap olmak istemiyolar ama sizi beğenmediğimizden görüşmüyoruz diyemeyeceklerinden salak yerine koyup milyon tane yalan söylüyolar. Abiniz de kendini onlara kabul ettirmek için hepinizi harcamış. Geldiği yerden utanan kompleksli bir tip. Herkesin her şeyden haberi olsun. Onlara da instagram hesabını ve her şeyi bildiğinizi belli edin. Karşısındakilerin aptal olmadığının idrakına varsınlar. Kendi hesabınızı engellemişlerken o hesabın başka hesapta bir şekilde karşınıza çıkmasına kader diyoruz. Allah önünüze sermiş her şeyi. Bundan sonra ona göre davranın.
Konuyu tamamen okumadim.

Revenrose Revenrose yengeniz nerenin gocmeni, ne zaman gocmusler? Gocmenler genelde doguluya kiz vermezler (bende gocmenim, dogulu damadimiz gelinimiz hic yok, oyle fasist bi tutum degil ama tercih edilmiyor)

Back
X