- 30 Mayıs 2021
- 279
- 922
- 53
- 28
hoooofff en sevmedigim… sinirleniyoruz enerji harciyoruz abisine yengesine dönüp cevap yazmıyorlar…Ay konu sahibi de gelip baska konulari okuyup gidiyor. Her seferinde ayni şey![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoooofff en sevmedigim… sinirleniyoruz enerji harciyoruz abisine yengesine dönüp cevap yazmıyorlar…Ay konu sahibi de gelip baska konulari okuyup gidiyor. Her seferinde ayni şey![]()
Kız yok çalışıyorum molam bitince işe dönmek zorunda kalmıştım. Başka sekmede de site açıktı. Okudum ama yazamadım. Şimdi yazıcamAy konu sahibi de gelip baska konulari okuyup gidiyor. Her seferinde ayni şey![]()
Abime söyledim. Zaten o da uzun zamandır bir destekte bulunmamış. Ama daha geçen evine davet etmişti onları ek iş yapıyorum ben falan demiş. Gördük ek işiBen söylerdim ya, büyük abim para gönderiyor demişsiniz. Yazık adama ya, söyleyin de bari adamın parası boşa gitmesin. Onun karısı çocuğu yesin, yazık değil mi?
Anneniz de üzülüyormuş, söyleyin de bari kadın rahatlasın.
Kısacası ailedeki herkese söylerdim ben olsam.
Teklif de edildi ama ısrar edilmedi yani. Benim evime onların evine girenin yarısı kadar para giriyor. Borçlarımız da var ama ortada borç borç diye dolanmıyoruz. Tatile de gönül rahatlığıyla tüm aileye haber vererek gidiyoruz. Çünkü borcumuz da olsa biz kendi emeğimizle ödüyoruz.Siz odeyin istemisler tutmamis bunu nasil goremiyorsunuz
Çok mülayim bir insan değilim aslında. Saf niyetli de de değilim o kadar. Her şeyin farkındayım. Sadece böyle kaos bilmiyorum. İçinde de bulunmak istemiyorum açıkçası. Ben herkesin yaptıklarının karşısına bir gün çıkacağını düşünüyorum.Ayy böyle mülayim iyi niyetli saf olmanın kimseye bir faydası yok emin olun, değişin lütfen,değişelim
İnsanlar çok garip gerçektenKız kendini hepimizden üstün görüyor. Abim de ona ayak uydurmuş tamamen.
Çünkü abim kendine farklı bir karakter oluşturmuş. Ben o instagram hesabından herşeyi çözdüm. Abim bambaşka bir insan şuan. Ailesinin bildiği karakterle eşinin bildiği karakter farklı olduğu için sık görüşmek istemiyor biraz da bence.İnsanlar çok garip gerçekten
Madem sizi beğenmiyor neden eş diye abinizi beğenip evlenmiş acaba
Abiniz hatalı. Beş para etmez bir adam kusura bakmayın ama.Dün baya bir düşündüm. Her konuda yalanlar söylenmiş bize. Gelin hanım anne ve babasıyla sürekli kafelerde pozlar paylaşmış. Biz onlar nişanlanmadan önce tanışmak istedik. Aİleler tanışsın. Gelelim çaya ya da siz gelin dedik. Ama gelin hanım annemle babam hasta pek dışarı çıkmazlar nişanda tanışırsınız dedi. Hepimiz olur mu öyle şey desek de abim kabul edince bize bir şey düşmedi. Nişanda bize çok soğuk davrandılar. Halbuki daha tanışmıyorduk bile kızla da ailesiyle de. Sonrasında annem bazı şeyler için kızın annesini aradı ama hiç dönmedi. Bir daha da görüşmedik. Ama instagramlarında abim eşi ve onun ailesinin boy boy pozları var. Anladığım kadarıyla bizi damızlık olarak kullanmışlar. Hayatımızda olmasınlar ama acıtasyonla kenarda bir yerlerde tutalım onları demişler. Kız kendini hepimizden üstün görüyor. Abim de ona ayak uydurmuş tamamen.
Anneme söylicez bakalım. Hep üzüleceğine bir kez daha üzülsün sonBoyle bir tanidik cift vardi tek fark onlar saklama geregi bile duymuyorlardi surekli borc var para yok diyorlardi adamin aileside surekli destek oluyordu herseyi gormelerine ragmen bu arada ben olsam soylerdim
Ne yazık ki. Çok üzücü bir durum benim için. Burada anlatınca belki konuşmak kolay oluyor ama o benim en iyi arkadaşımdı. Bizim onunla zevklerimiz hep aynıydı. Her şeyi beraber yapardık. Aynı zamanlarda üniversiteye gittik. Kendi bursunu biriktirip bana yollardı yarısını senin daha çok ihtiyacın olur diye. Hep böyle biri olsa kabullenmek daha kolay olurdu benim için.Abiniz hatalı. Beş para etmez bir adam kusura bakmayın ama.
İşte şuan onlarla öyle bir diyalogum yok. En son davet ettiler gitmedim. Sonrasında da konuşmadım ikisiyle de.Bence en son nereyi gezdiklerine instadan bakıp, abi ve yengenize 'x yeri güzel miydi, geçen gittiniz ya' diye sorun
Yengeniz ve ailesi sizi ve ailenizi beğenmiyor ve kendilerine layık görmüyorlar. Onların göçmen sizin doğulu olduğunuzu yazmıştınız. Onu yazdığınızda anlamıştım zaten ama demek istemedim. Sizle görüşmek istemiyolar, muhatap olmak istemiyolar ama sizi beğenmediğimizden görüşmüyoruz diyemeyeceklerinden salak yerine koyup milyon tane yalan söylüyolar. Abiniz de kendini onlara kabul ettirmek için hepinizi harcamış. Geldiği yerden utanan kompleksli bir tip. Herkesin her şeyden haberi olsun. Onlara da instagram hesabını ve her şeyi bildiğinizi belli edin. Karşısındakilerin aptal olmadığının idrakına varsınlar. Kendi hesabınızı engellemişlerken o hesabın başka hesapta bir şekilde karşınıza çıkmasına kader diyoruz. Allah önünüze sermiş her şeyi. Bundan sonra ona göre davranın.Dün baya bir düşündüm. Her konuda yalanlar söylenmiş bize. Gelin hanım anne ve babasıyla sürekli kafelerde pozlar paylaşmış. Biz onlar nişanlanmadan önce tanışmak istedik. Aİleler tanışsın. Gelelim çaya ya da siz gelin dedik. Ama gelin hanım annemle babam hasta pek dışarı çıkmazlar nişanda tanışırsınız dedi. Hepimiz olur mu öyle şey desek de abim kabul edince bize bir şey düşmedi. Nişanda bize çok soğuk davrandılar. Halbuki daha tanışmıyorduk bile kızla da ailesiyle de. Sonrasında annem bazı şeyler için kızın annesini aradı ama hiç dönmedi. Bir daha da görüşmedik. Ama instagramlarında abim eşi ve onun ailesinin boy boy pozları var. Anladığım kadarıyla bizi damızlık olarak kullanmışlar. Hayatımızda olmasınlar ama acıtasyonla kenarda bir yerlerde tutalım onları demişler. Kız kendini hepimizden üstün görüyor. Abim de ona ayak uydurmuş tamamen.
Konuyu tamamen okumadim.Yengeniz ve ailesi sizi ve ailenizi beğenmiyor ve kendilerine layık görmüyorlar. Onların göçmen sizin doğulu olduğunuzu yazmıştınız. Onu yazdığınızda anlamıştım zaten ama demek istemedim. Sizle görüşmek istemiyolar, muhatap olmak istemiyolar ama sizi beğenmediğimizden görüşmüyoruz diyemeyeceklerinden salak yerine koyup milyon tane yalan söylüyolar. Abiniz de kendini onlara kabul ettirmek için hepinizi harcamış. Geldiği yerden utanan kompleksli bir tip. Herkesin her şeyden haberi olsun. Onlara da instagram hesabını ve her şeyi bildiğinizi belli edin. Karşısındakilerin aptal olmadığının idrakına varsınlar. Kendi hesabınızı engellemişlerken o hesabın başka hesapta bir şekilde karşınıza çıkmasına kader diyoruz. Allah önünüze sermiş her şeyi. Bundan sonra ona göre davranın.