cok acil bakın kızlar

kuzucuk34

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
21
0
16
İstanbul
sabah yaşar hastanesinde kan testi yaptırdım negatif mi pozitif mi cevap veren yok. ilk testim ne oldugunu bilmiyorum. kagıttakileri aynen yazıyorum buyrun

test adı sonuç birim referans aralıgı
beta-hcg <0,100 mIU/mL 0-5.3

gebe miyim yani? cok acil cevap bekliyorum kızlar

Adetin kaç gün gecikti canım
Bu sonuca göre hamile değilsin

Valla Allah bilir gerçi ama değilsin gibi bu sonuçlara göre
Yani 1 gün gecikti diyosun
Şimdiye bi 200'lerde felan olması lazımdı kan değerinin

beta hcg 0,100ün altındaymış yani hamile değilsin
zaten olsaydın seninle görüşmek isterlerdi

tatlım sende benim gibisin benim gibisin benimde ilk kan testim 5.3 cıkmıstıı hamile değilim diye düşündüm ama baktım hasta olmuyorum 4 gün sonra tekrar yaptırdım baktım yükselmiş seninde yükselirse hamilesin demektir boşuna doktora gitme hiç bişey demez. ben üç kere kan testi yaptırdım en son 328 cıktı ondan sonra doktora gittim hayırlısı canımm inş hamilesindirr... dediklerime kulak ver :)

Bu sonuçlara göre değilsin. İstemiyorduysan gözün aydın, istiyorduysan da umutsuzluk yok, denemeye devam edin.

Valla Allah bilir gerçi ama değilsin gibi bu sonuçlara göre
Yani 1 gün gecikti diyosun
Şimdiye bi 200'lerde felan olması lazımdı kan değerinin

Adeti 1 gün gecikmiş ama adet olmuş. 12 gün önce ilişkiye girmiş, ilişkiden 5 gün sonra adet olmuş.

Ha bir de gebelik istiyorsan 2 güne bir düzenli cinsel ilişki şart. Özellikle adetinin başlangıcından itibaren 8. ve 14. günler arasında. İstemiyorsan da korunma yolları için sağlık ocaklarından ücretsiz yardım alabilirsin. Gün saymakla korunma olmaz. İnsan vücudu gün gelir şaşar 16. günde yumurtlayıverir.

Son düzenleme:
değilsin canım ben adet olmam gereken gün kan testi yaptırmıştım 85 çıkmıştı olsaydı çıkardı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…