- 22 Ağustos 2011
- 514
- 102
- 323
- Konu Sahibi sonsuzluk0607
mülakata girmek için saçımı bir günlüğüne kızıldan kahveye çevirmem gerek.ne yapmalıyım.geçici boyaları deneyen var mı çok acil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle ben saçımdan çok memnunum ama işe alınmamaktan korkuyorum.devlet mülakatıkizil sac cok iddiali görünür.Basvurulan isin niteligine göre degisir.bazi isyerleri belirli pozisyonlar icin dis görünümün cok dikkat cekici olmasini istemez.
aynen öyle ben saçımdan çok memnunum ama işe alınmamaktan korkuyorum.devlet mülakatı
aynen öyle ben saçımdan çok memnunum ama işe alınmamaktan korkuyorum.devlet mülakatı
Geçici boyalar felaket bir görünüme sebep olabilir. Bence değiştir. Mülakatlarda kızıl renk çok ciddi ters tepebiliyor.mülakata girmek için saçımı bir günlüğüne kızıldan kahveye çevirmem gerek.ne yapmalıyım.geçici boyaları deneyen var mı çok acil
teşekkür ederim inşallahbence de kesinlikle degistirin.devlet mülakati ise yanlis sac rengi.bu zamanda is bulmak kolay degil.gönül isterdi ki herkes diledigini giysin,taksin takistirsim ama malesef gercek hayat biraz acimasiz.
bu arada size basarilar diliyorum.umarim isi alirsiniz.:)
1 gün için saçın epey yıpranabılır ama kızılı kusturup kahveye boyatacaksın arkasından tekrar kızıla dönecekmısın?
denednz miGecici boya ben bulamamistim.bir ara ama sprey boya var onunla hallederdiniz cok dogal durmuyor ama isinizi gorur
Grisini denedim.yani cok.kotu degil ama mukemmel de bir goruntu beklemeyin kahverengi isinizi gorur heleki kizil kahve uyumlu renklerdenednz mi