Saç Rengi ve Saç Boyama çok acil!!!! bir günlüğüne kızıldan kahveye geçmek

sonsuzluk0607

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
514
102
323
mülakata girmek için saçımı bir günlüğüne kızıldan kahveye çevirmem gerek.ne yapmalıyım.geçici boyaları deneyen var mı çok acil

Kızıl saçlı olunca ne olacak Allah Allah.
Geçici boya denemedim.Kuaföre gidebiliyorsan git,pişman olmayasın sonra.

Kendini iş için neden değiştiriyorsun ki?
Sana uygun bir yer bulman daha doğru değil mi?
Kızıl saçlı olunca ne olacak ki? Bu kadar dikkat çekiciyse zaten başka platformlarda da zorlanırsın. Toptan çözmek daha mantıklı sanki.

aynen öyle ben saçımdan çok memnunum ama işe alınmamaktan korkuyorum.devlet mülakatı

Mülakatta önemli olan saç baş değil. Bilgi bile yetersiz kalıyor. İyi bir referans lazım. Moraliniz bozmak istemem ama iyi bir referans bulursan saçın kızılmış kahveymiş platinmiş hiiçç önemi yok.

aynen öyle ben saçımdan çok memnunum ama işe alınmamaktan korkuyorum.devlet mülakatı

bence de kesinlikle degistirin.devlet mülakati ise yanlis sac rengi.bu zamanda is bulmak kolay degil.gönül isterdi ki herkes diledigini giysin,taksin takistirsim ama malesef gercek hayat biraz acimasiz.

bu arada size basarilar diliyorum.umarim isi alirsiniz.:)

Ben normal boya ile bile tam kurtulamadım aynı sebeple boyatmışyım kendi rengi olan kahveye

Kuaföre anlatın bir çözüm önerir

Kızıl zor renk aktığı aylar geçtiği halde tek renk olmadı ama 5 metre uzaktaki amcalar da ton farkını göremezdi zaten

Gecici boya ben bulamamistim.bir ara ama sprey boya var onunla hallederdiniz cok dogal durmuyor ama isinizi gorur

madem bu kadar önemli hemen bir kuaföre git sor. onlar bu işi çok da profesyonel yaparlar.. kendin hiç yapmayı deneme.. mülakatı geçtim bir de saçlarından olma..

1 gün için saçın epey yıpranabılır ama kızılı kusturup kahveye boyatacaksın arkasından tekrar kızıla dönecekmısın?

bence de kesinlikle degistirin.devlet mülakati ise yanlis sac rengi.bu zamanda is bulmak kolay degil.gönül isterdi ki herkes diledigini giysin,taksin takistirsim ama malesef gercek hayat biraz acimasiz.

bu arada size basarilar diliyorum.umarim isi alirsiniz.:)
teşekkür ederim inşallah

emin değilim belki dönerim.kuaföre sordum kaç senedir kullanıyorsu dönmen çok zor dedi.sprey boyalarda komik mi olur bilemedm ki boya da bulamadm zaten
1 gün için saçın epey yıpranabılır ama kızılı kusturup kahveye boyatacaksın arkasından tekrar kızıla dönecekmısın?

İşe alındıktan sonra ne yapıcaksın bence neyse öyle git ccok süslenmezsin sacınıda toplarsın olur biter

Back
X