• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok acil bir mevzu. Lütfen cevap yazın..

Dilaracancan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
221
16
98
35
Antalya
Çok önemli bir hususta yarına kredi çekmem gerek. Hayat memat meselesi,o kadar ciddi boyut.

Öğrenciyim ama evim var üzerimde. Bankalardan kredi çekebilir miyim çalışmıyorken?

İnternetten araştırdım ama pek parlak sonuçlar alamadım.

Çok önemli bir hususta yarına kredi çekmem gerek. Hayat memat meselesi,o kadar ciddi boyut.

Öğrenciyim ama evim var üzerimde. Bankalardan kredi çekebilir miyim çalışmıyorken?

bankadan kredi için kesinlikle banka puanın çok önemli.. yani bankalarla girdin çıktın ve puan artışın.. bugün 1500 altında puanı olana evi değil malikanesi olsa malesef vermiyorlar... büyük şehirlerde modern tefeciler vardır.. şirket şeklinde çalışan evini hipotek verip kredi çekebilirsin ama mebla küçük ihtiyaçsa bence hiç evini riske atmaya değmez..

Calismiyorsaniz geri odemeyi nasil yapacaksiniz.hayat memat meselesi dediginize gore parada acil lazim.borcmu isteseniz birilerinden

bankadan kredi için kesinlikle banka puanın çok önemli.. yani bankalarla girdin çıktın ve puan artışın.. bugün 1500 altında puanı olana evi değil malikanesi olsa malesef vermiyorlar... büyük şehirlerde modern tefeciler vardır.. şirket şeklinde çalışan evini hipotek verip kredi çekebilirsin ama mebla küçük ihtiyaçsa bence hiç evini riske atmaya değmez..
Pardonda siz ne dediginizin farkindamisiniz.ne tefecisi ya.konu sahibi sakin sakin sakin.

Normalde sigortası olmayana kredi vermiyorlar,ama üzerinize eviniz varmış isterseniz bankalara giderek bizzat sorun evinizi ipotek gösterip verme çekme şansınız olabilir,kredi çekmek isteseniz bile yarına hemen çekemezsiniz çekmek istediğiniz miktar nedir çok yüksek degilse eğer kredi kartınız varsa onun liminitini çekebilirsiniz taksite bölerler.

Normalde sigortası olmayana kredi vermiyorlar,ama üzerinize eviniz varmış isterseniz bankalara giderek bizzat sorun evinizi ipotek gösterip verme çekme şansınız olabilir,kredi çekmek isteseniz bile yarına hemen çekemezsiniz çekmek istediğiniz miktar nedir çok yüksek degilse eğer kredi kartınız varsa onun liminitini çekebilirsiniz taksite bölerler.

Çalışmadığım için babamın üzerinden hala sigortam var gözüküyor. O olmaz mı?

5000 TL çekeceğim ne zaman veriyorlar ki acaba ?

Zaten elimde borç para var şu anda,meblağ bayada yüksek. 24 ay 250 lira her ay. Ödenir inşaAllah bir şekilde.
Ama bana yarına lazım bu para.

Anladim ama yarina kredi almaniz zor.yinede bakin gun icinde ihtiyac kredisi verrnler vardir heralde.allah yardimciniz olsun

Pardonda siz ne dediginizin farkindamisiniz.ne tefecisi ya.konu sahibi sakin sakin sakin.

ben tefeciden al dedimmi ??? özel şirketler var bunlar size kredi çıkarıyorlar.. ve çektiği kredinin de yüzde 5 ni kendisi alıyor.. ve bunun içindehipotek alıyor.. istanbulda ankarada antalyada izmirde size bir liste yazarım sizde o modern tefeci diye benim hitap ettiğim kuruluşları görürsünüz... sözümde de vurguladım modern tefeciler.. benim bir benzetmem.. ticaretle uğraşan herkez bunları bilirler.. ki yapma risk alma dedim.. çalışmayan bir insana üzerine evi var diye hiç bir banka kredi vermez.. bu yol var ama mebla küçükse riske atmaya değmez dedim.. yoksa ben gayet ne dediğimin farkındayım!!

Kredi 2-3 günde çıkar ..Sen öğrencisin hayat meyat dediğin nedir ? Birisi için mi para lazım ?Bir büyüğüne danışmadan böyle işlere kalkışma.

Öyle bir şey asla yapmam,tefeci falan göze alamam.

Hiç mi vermezler ya,ilk defa çekene de sormazlar heralde puan falan. :50:

sigortam 6 aydan fazlaydı sırf temiz geçmişim var diye kredi vermemişlerdi bana:ssz: kredi vermeleri için kredi kartının olup her ay düzenli bi şekilde ödemen gerekiyormuş. ablamı kefil olarak gösterdim onu bile kabul etmediler (3 bin lira çekmek istemiştim )

Geliriniz olmadan kredi alamazsınız benim bildiğim,
Sigortalıysanız bile bordro istenecektir.
Hadi hepsini hallettiniz , bir günde hemen vereceklerini sanmam.

Son düzenleme:
ben tefeciden al dedimmi ??? özel şirketler var bunlar size kredi çıkarıyorlar.. ve çektiği kredinin de yüzde 5 ni kendisi alıyor.. ve bunun içindehipotek alıyor.. istanbulda ankarada antalyada izmirde size bir liste yazarım sizde o modern tefeci diye benim hitap ettiğim kuruluşları görürsünüz... sözümde de vurguladım modern tefeciler.. benim bir benzetmem.. ticaretle uğraşan herkez bunları bilirler.. ki yapma risk alma dedim.. çalışmayan bir insana üzerine evi var diye hiç bir banka kredi vermez.. bu yol var ama mebla küçükse riske atmaya değmez dedim.. yoksa ben gayet ne dediğimin farkındayım!!

Lütfen , sadece yanlış anlaşılma olmuş. Olay hararetli ya.

Yani evim olupta niye vermesinler. Elim kolum gene bağlandı.

Öyle bir şey asla yapmam,tefeci falan göze alamam.

Hiç mi vermezler ya,ilk defa çekene de sormazlar heralde puan falan. :50:

arkadaşım tepki veriyorlar bana da ama ben kendim bakın önüne modern kelimesini ekledim.. o şekilde sadece bu kuruluşlar veriyor.. kredi kartı kullanmışlığınız kartın aksaması.. hakkınızda icra dosyası varmı bunlar çok önemli.. özel kurum sahibi iseniz 6 aylık gelir beyanı.. sigortalı ile çalışıyorsanız ise maaş bodrosu isterler.. ama bankadan kredi kartı kullandığınız ve süzgün ödüyorsanız o bankadan şansınızı deneyin hepsi olsa bile bir günde kredi zor çıkar..

Vereceklerini sanmıyorum.
Annem çekecekti gitmiştik hemen hemen her bankaya öncelikle en az 2 ay tam gün sigortalı işte çalışman gerek dediler ki annem çalışıyodu ama bir hafta falan eksiği vardı o iki aydan düşün
Zaten maaş bordrosu istiyorlar ilk önce .

sigortam 6 aydan fazlaydı sırf temiz geçmişim var diye kredi vermemişlerdi bana:ssz: kredi vermeleri için kredi kartının olup her ay düzenli bi şekilde ödemen gerekiyormuş. ablamı kefil olarak gösterdim onu bile kabul etmediler (3 bin lira çekmek istemiştim )

İlla kredi kartı mı gerek. :44:

İnsanı ne kadar zor durumda koyuyorlar. :18: :50:

Factoring şirketlerinden bahsediyor sanırım hanımefendi. Modern tefeci diye belirtmiş aslında, ki evet işleyişine bakılırsa tam manasıyla modern birer tefeci bu şirketler. :) Öyle alacağı tahsil edemeyince insanın topuğuna sıkan tefeciler canlanmasın gözünüzde. :1:

Back
X