• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok acil bir mevzu. Lütfen cevap yazın..

Konu sahibi; miktar çok mu yüksek? Nakit avans denilen bir şey var, çok ayrıntı bilmiyorum ilgilenmediğim için ama... Onu bi araştır istersen.

Çalışmadığım için babamın üzerinden hala sigortam var gözüküyor. O olmaz mı?

5000 TL çekeceğim ne zaman veriyorlar ki acaba ?
hayır babanızın sigortasını kabul etmezler,isterseniz bir ziraat ban.arayın yada sorun ev,araba ipotek gösterilen yada kefil bulununca veriliyor diye duymuştum tabi o bankada hesabın olması şart siz yinede gidip bir görüşün kredi verilmesi2-3 gün bazen 1 haftayıda bulur hemen vermezler.

Vereceklerini sanmıyorum.
Annem çekecekti gitmiştik hemen hemen her bankaya öncelikle en az 2 ay tam gün sigortalı işte çalışman gerek dediler ki annem çalışıyodu ama bir hafta falan eksiği vardı o iki aydan düşün
Zaten maaş bordrosu istiyorlar ilk önce .

Emekli maaşı ile çekiliyor mu acaba ? :44:

Factoring şirketlerinden bahsediyor sanırım hanımefendi. Modern tefeci diye belirtmiş aslında, ki evet işleyişine bakılırsa tam manasıyla modern birer tefeci bu şirketler. :) Öyle alacağı tahsil edemeyince insanın topuğuna sıkan tefeciler canlanmasın gözünüzde. :1:

bilen birinin bu şekilde açıklaması ne kadar güzel :)) çok teşekkür ederim aynen dediklerime tercüme oldunuz ..

Aile içi lazım para. Babaaannemle yaşıyorum,ortak halletmeye çalışıyoruz.
Bu geldi aklıma benimde. :50:

Babaannenin emekli maaşı varsa bir günde , kefilsiz , belgesiz maaş aldığı bankadan kredi çekebilir.
Siz bu durumda çekemezsiniz, böyle bir meblağ için evinizi riske etmeyin bence.
Aile içi durumsa aile büyükleri ilgilensin.

Konu sahibi; miktar çok mu yüksek? Nakit avans denilen bir şey var, çok ayrıntı bilmiyorum ilgilenmediğim için ama... Onu bi araştır istersen.

Baktım şu an ama sanırım o bankada hesabınızın olması gerek.
Bende sadece Halkbankın banka kartı var,kredi kartı bile değil. Hesabım var sdece.

Dedemin üzerinden çekebiliriz yani. Hiçbir şey yok üzerimizde,temiziz.

Evet dedeniz maaşını aldığı bankadan sorunsuz kredi çekebilir.
Maaşı dan belli miktarlar halinde kesilecektir.
Yani maaş kimin üstüneyse bu şekilde kredi çekilebiliyor.

Son düzenleme:
Babaannenin emekli maaşı varsa bir günde , kefilsiz , belgesiz maaş aldığı bankadan kredi çekebilir.
Siz bu durumda çekemezsiniz, böyle bir meblağ için evinizi riske etmeyin bence.
Aile içi durumsa aile büyükleri ilgilensin.

Ben çok cahilim bu konularda,gerçekten.
Yani ben kredi çekilir ödenincede üstümüzden kalkar o ipotek olayı demiştim.

Factoring şirketlerinden bahsediyor sanırım hanımefendi. Modern tefeci diye belirtmiş aslında, ki evet işleyişine bakılırsa tam manasıyla modern birer tefeci bu şirketler. :) Öyle alacağı tahsil edemeyince insanın topuğuna sıkan tefeciler canlanmasın gözünüzde. :1:

Dogrudur factoring sirketleride bu sekilde calisabiliyor tefeci kelimesi gorunce.ama yinede ogreci bulasmasin hic.

Dedemin üzerinden çekebiliriz yani. Hiçbir şey yok üzerimizde,temiziz.

60 yaş sınırı vardır miktara göre değişir bilginiz olsun ama hangi bankadan çekiyor maaşını diyelim ki iişbankası ordan gidip hemen kredi çekebilrsiniz onlar otomatik maaşdan kesinti yaparlar.. bu şekilde çekebilirsiniz..

60 yaş sınırı vardır miktara göre değişir bilginiz olsun ama hangi bankadan çekiyor maaşını diyelim ki iişbankası ordan gidip hemen kredi çekebilrsiniz onlar otomatik maaşdan kesinti yaparlar.. bu şekilde çekebilirsiniz..

60 yaş :53:
Küçük mü büyük mü ?
Dedem 78 yaşında. :53: Aklı başında hala tabii ama.

60 yaş :53:
Küçük mü büyük mü ?
Dedem 78 yaşında. :53: Aklı başında hala tabii ama.
60 yaş sınırının olduğunu zannetmiyorum geçen sene bir tanıdığım kredi çekmişti emekliydi kendisi ve 63 yaş civarıydı.

Dogrudur factoring sirketleride bu sekilde calisabiliyor tefeci kelimesi gorunce.ama yinede ogreci bulasmasin hic.

Evet tabi haklısınız. Bana kalırsa öğrencinin kredi işine de bulaşması çok mantıklı değil ama konu sahibinin bir bildiği vardır, illaki elzemdir diye düşündüm. Bilmediğimiz, özel meseleler olduğu için anlam veremiyoruz haliyle kendisine.

Ben çok cahilim bu konularda,gerçekten.
Yani ben kredi çekilir ödenincede üstümüzden kalkar o ipotek olayı demiştim.

Şöyle anlatıyım, babam emekli, 65 yaşında şu anda
Geçen ay toplu para lazım oldu,
Ziraat bankasından alıyor emekli maaşını,
Maaşını aldığı şubeye başvurdu, sizin ihtiyacınız olandan biraz daha fazlasını aynı gün kredi olarak çekti
Yalnız dikkatinizi çekerim, emekli maaşını aldığı bankadan olacak.
Şimdi emekli maaşından kesiliyor , vadeyi uzatarak bütçenize uygun taksitlerlr ödeyebilirsiniz
Aynı gün işlemler bitiyor, sabahtan giderseniz
Umarım yardımcı olabilmişimdir

Son düzenleme:
Back
X