- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
- Konu Sahibi Brave Capricorn
güncel değil
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arama motoruna yaz bir sürü örnek çıkıyor.
cnm hayırdır. en son eşinle konusacaktı baban durum nedir. Boşanmayamı karar verdin
evet kızlar olanlar oldu. ama bugün anlatamayacak kadar yıkıldım. Biran önce bu dilekçeyi hazırlayıp ona imzalatıp mahkemeye sunmam lazım. Hayatımın en zor anlarını yaşıyorum. Ben bugün büyüdüm aslında
boşanma kararı aldım. Ona çok zor kabul ettirdim cayacak diye ödüm patlıyor. Bi çeker giderse bir daha bulamam.Hayırdır noldu?
Ne oldu Brave ya anlatsana bize arkadaşım? Niye böyle ani bir karar aldın ki şimdi?evet kızlar olanlar oldu. ama bugün anlatamayacak kadar yıkıldım. Biran önce bu dilekçeyi hazırlayıp ona imzalatıp mahkemeye sunmam lazım. Hayatımın en zor anlarını yaşıyorum. Ben bugün büyüdüm aslında
Sağol canım. Hayırlı olacak inşallah.Hayırlı olsun canım.
Burayı bilmem de nette örnekleri çok var,araştır bence biraz.
Hakkınız da en hayırlısı olsun inşallah. Bir avukata danışıp dilekçeyi ondan isteyin. Çok acele etmeyin bence, ha bugün ha önümüzdeki cuma...Ah işte bir sürü var o yüzden deli gibi hangisi hangisi diye bakar oldum
Şuan elim ayağım karışık.
Birden değil buraya yazmadım. içim içimi yedi ama yazamadım. Verdiğim şansları da değerlendiremedi.Hayırlısı olsun. Öfkeyle kalkıp zararla oturmayın. Konunuzu az çok hatırlıyorum, siz haklısınız ama. Birden de böyle bir karar beklemiyordum.
Hakkınız da en hayırlısı olsun inşallah. Bir avukata danışıp dilekçeyi ondan isteyin. Çok acele etmeyin bence, ha bugün ha önümüzdeki cuma...
2 günde de caymaz heralde...son vuruş ne oldu merak ettim..o kadar sabırlıydınız,son şanstı?boşanma kararı aldım. Ona çok zor kabul ettirdim cayacak diye ödüm patlıyor. Bi çeker giderse bir daha bulamam.