Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de deviasyon ve konka ameliyatı oldum . Yalniz, dışardan hiçbir değisim olmuyor . Bir arkadaşım bezmialem hastanesinde olmuş ve çok memnun . Doktorun ismini hatırlayamadım şimdi ..
Ben de deviasyon ve konka ameliyatı oldum . Yalniz, dışardan hiçbir değisim olmuyor . Bir arkadaşım bezmialem hastanesinde olmuş ve çok memnun . Doktorun ismini hatırlayamadım şimdi ..
Zaten öncelikli amacımız estetik değil yani dışardan pek problem görünmüyor nefes sorunu çözülsün bizim öncelikli amacımız. Sen nerde oldun canım devlet hastanesi miydi?
Zaten öncelikli amacımız estetik değil yani dışardan pek problem görünmüyor nefes sorunu çözülsün bizim öncelikli amacımız. Sen nerde oldun canım devlet hastanesi miydi?
meltem hastanesi gökalp dizdar oldum.fiyatıda çok uygun piyasaya göre.nefes problemim ve estetik sorunum vardı.25 gün falan oldu ameliyat olalı.
piyasaya göre fiyatı uygun olduğu için söyliyim dedim.burun ameliyatı oldum konumda var oradan bakabilirsiniz.