canim benim ben dahi herkes bu tur seylere karsi cikacak haklusin veya suclusun demek bana bizlere dusmez.... Yargilamak bize dusme hatalarindan bir ders cikar tekrarlama insaAllah yarini hayirlisiyla atlat diyebilirim sadece. Herkes birseyler soyler bu cok normal ama asla ve asla kimseyi kinamamak lazim hic kimse kinadigi birseyi yasamadan ahirete gocmez Allah yadimcin olsun
est. benim ne haddime aşağılamak kimseyi.ya kusura bakmayın inanın ben bu hatayı yapanlara çok üzülüyorum ve kızıyorum.evet sertçe çıkıştım ama gerçekler acıdır.ben her işe manevi tarafından bakan biriyim o yüzden bu hata bana çok ağır ve çirkefçe geliyo.tekrar söylüyorum genel düşüncem.üzerinize alınmayın.hayat sizn hayatınz benm haddime değil yargılamak ama ben üzülüyorum bu büyük yanlışlara...
Yarin gidicem. Insallah oyle bisi yoktur.doktora gttnzmı sonuc ne acaba gebelık varmı
est. üzür dileyecek bişey yapmadın bana karşı.ya dediğim giibi inanın ben sizlere üzülüyorum.benim ne zararım ne karım olur.ama dediğim gibi hatanın büyüklüğünü görünce üzüntüm de çok büyük oluyo.ne diyebilirim ki Rabbim affetsin ve yardımcınız olsun.
canim benim yarin mutlaka haber ver olurmu merak ederim. Dualarimin arasina senide katiyorum diledigin gibi olur insallah...stres yapma dedigin gibi annene girmemesini soyle utanirim falan de ... eger bir sorun cikarsa. Doktora durumu izah et. Sonucta hasta haklari var bunuda hatirlat. Bu arada nerde yasiyorsun. Yasin kac
canim benim yarin mutlaka haber ver olurmu merak ederim. Dualarimin arasina senide katiyorum diledigin gibi olur insallah...stres yapma dedigin gibi annene girmemesini soyle utanirim falan de ... eger bir sorun cikarsa. Doktora durumu izah et. Sonucta hasta haklari var bunuda hatirlat. Bu arada nerde yasiyorsun. Yasin kac
Kutahya simavda yasiyorum. 22 yasindayim
Mutlaka haber vericem. Cok tesekkur ediyorum. Paylasip anlatabilecegim kimsem yoktu. Gercekten moral verdiniz. Yarin mutlaka doktordan cikar cikmaz yazicam. Umarim korktugum sonuc cikmaz. Bu bana en buyuk ders oldu zaten.
ne oldu canım merak ettım ...
Abla beta hcg sonucum gebe olmayan <1
3. Hafta 5.8-71 doktor doguma gitti suan sence gebelik varmii
Yok bak hepsini yazayim1.3 mu cıktı degerın
Heyecandan yazanlarin referans degeri oldugunu anlamamisim ablacim.1.3 mu cıktı degerın
yavrucum onu anladım da sen kan verdın de sonucun ne cıktı ? yanı 5 altındakı degerler yok sayılır herzaman sen net sonucunu yazarmısın? bırde ne oldu gıttık doktora annen ne dedı? yada doktor durumu caktı mı yada sen anlattınmı? daha ultrasona gırmedın mı?
hadı bakalım gozun aydın canım.... bu korku sana ders olsun emı bırdaha yapma boyle seyler sen ozellıgını koru basıtlesmek emınım sana yakısmaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?