çok acil cevap verin lütfen

gebelik aşısı yaptıran olumlu veya olumsuz sonuç alan varmı ben yaptırdım ama

tatlım hatırladın mı, pen yaptırmıştım ve işe yaradığını düşünüyorum çünkü pozitif ve sağlıklı gebelik elde ettik, inşAllah senin de öyle olur...

tatlım hatırladın mı, pen yaptırmıştım ve işe yaradığını düşünüyorum çünkü pozitif ve sağlıklı gebelik elde ettik, inşAllah senin de öyle olur...

inşallah bu gün transferimin 8 günü idrar testinde pozitşf çıktı 5 6 7 8 günlerde test yaptım pozitif acaba gebelik aşısının etkisimi yoksa ilaçlardanmı diye düşündüm çok korkuyorum hayal kırıklığı çok zor inan sen kaçıncı gün öğrenmiştin acaba lütfen bişeyler yaz ihtiyacım var

inşallah bu gün transferimin 8 günü idrar testinde pozitşf çıktı 5 6 7 8 günlerde test yaptım pozitif acaba gebelik aşısının etkisimi yoksa ilaçlardanmı diye düşündüm çok korkuyorum hayal kırıklığı çok zor inan sen kaçıncı gün öğrenmiştin acaba lütfen bişeyler yaz ihtiyacım var

Canım hatirlamiyor musun benim de 5.gunden itibaren pozitif çıktı çünkü ikizdi. Bence senin de ikiz ve inan gebelik aşısı pozitif çıkarmaz ayyyyy inan canım çok sevindim. Allah kendi elimle listeye seni hamile eklemeyi nasip etsin. Haber ver bize :)) hamilesin buna inan ben de senin gibi inanamamistim...

Canım hatirlamiyor musun benim de 5.gunden itibaren pozitif çıktı çünkü ikizdi. Bence senin de ikiz ve inan gebelik aşısı pozitif çıkarmaz ayyyyy inan canım çok sevindim. Allah kendi elimle listeye seni hamile eklemeyi nasip etsin. Haber ver bize :)) hamilesin buna inan ben de senin gibi inanamamistim...

ay canım çok teşekkür edrim sana dün kan testi yaptırdım 101 çıktı sence değerim nasıl 8. günkü değer bu çok mutluyum inan Allahıma binlerce şükürler olsun Allahım bu duyguyu herkese yaşatsın canım:49::49:

ay canım çok teşekkür edrim sana dün kan testi yaptırdım 101 çıktı sence değerim nasıl 8. günkü değer bu çok mutluyum inan Allahıma binlerce şükürler olsun Allahım bu duyguyu herkese yaşatsın canım:49::49:

8.gun için değerin gayet güzel. İnşallah katlanarak devam eder. Seni takipteyim...

nım gebelik aşısı dediğiniz nedir? Benimde tekrarlayan düşüklerim var daha doğrusu biyokimyasal gebelik bir dr. Eşlmden kan alıp onu işlemlerden geçirip koldaki damardan bana vurdu bunu. Ama sonra gittiğim dr gereksiz dedi ben de dolandırıldık diye üzülüyordum. 1 kez yaptı bana. Size kaç kere yaptılar acaba, acıdı mı yaktı mı yani bir de enjeksiyon kan akldırdığımızdan farklı mıydı

nım gebelik aşısı dediğiniz nedir? Benimde tekrarlayan düşüklerim var daha doğrusu biyokimyasal gebelik bir dr. Eşlmden kan alıp onu işlemlerden geçirip koldaki damardan bana vurdu bunu. Ama sonra gittiğim dr gereksiz dedi ben de dolandırıldık diye üzülüyordum. 1 kez yaptı bana. Size kaç kere yaptılar acaba, acıdı mı yaktı mı yani bir de enjeksiyon kan akldırdığımızdan farklı mıydı

Gebelik aşısı farklı senden alınan kan çeşitli işlemlerden geçiriliyor ve kandan elde edilen o madde rahmine veriliyor. Embriyo transferi gibi hiç acı yok. 600 liraya yaptırdık biz Bahçeci Fulyada. Transferden dört gün önce kan alınıyor iki gün işlemden geçiriliyor transferden iki gün önce de rahme veriliyor. .. umarım yardimci olmusumdur...

anladım canım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi. Ben de 750 lira verdim o aşı için ben de 1 2 aya kadar tüpe başlayacağım bir de ilaç hariç kaç liraya mal oldu bahçecide. Çok duydum iyiymiş diye o hastaneyi ben de istanbula geldim detaylı genetik araştırması yapılıyor ona göre pgt li ya da normal tüp bebek yapacağız siz istanbul da mısınız

anladım canım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi. Ben de 750 lira verdim o aşı için ben de 1 2 aya kadar tüpe başlayacağım bir de ilaç hariç kaç liraya mal oldu bahçecide. Çok duydum iyiymiş diye o hastaneyi ben de istanbula geldim detaylı genetik araştırması yapılıyor ona göre pgt li ya da normal tüp bebek yapacağız siz istanbul da mısınız

Ben istanbulda oturuyorum. Ilaçsız fiyat 4950 tl olması lazım. Ilaçlarla 6500 lira tuttu ilki bu tedavim dondurulmuştu 2500 tl tuttu gebelik aşısı ile birlikte 3100... inşallah sen de en kısa zamanda evladına kavusursun. Allah gönlünce versin. ..

senin aşın LENFOSİT AŞI sana gereksiz diyen dr bu aşıyı kabul etmeyenlerden demekki

ben 3 düşük 1 erken doğum yaşadım her hamileliğim yatakta ve kanlar içinde geçti

eşimden alınan kanla yapılan lenfosit aşısı tüp tedavisinden önce 3 kez gebelik oluştuktan sonrada 1 kez yapıldı allaha şükür kanamasız ve gezerek yaşadım hamileliğimi yataktan çıkamayan ben 2 kez tatile gittim bayramdada eşimin memlekete gittim o derece rahat geçirdim hamileliğimi lütfen gerek görmeyen dra inanma ve denemeye devam et bak benim 11 eylülde gelicek kızım allah nasip eder aksilik çıkmazsa tam 13 yıldır bekliyorum şiddetle LENFOSİT AŞIYI tavsiye ediyorum denemeye değer

sağol canım inşallah senin ilk değerin kaçtı acaba ikiz olabilirmiki gerçi farketmez tekinede razıyım sen kaç aylık oldun

Yarın dördüncü ayimiz bitecek inşallah. Benim 7.gun degerim 144 tu. Ama dondurulmuş embriyo transferi ve ikiz olduğu için yüksekti. Seninki tek gibi duruyor ama hiç belli olmaz canım. .. dondurulmuş embriyo transferiydi seninde hatırladığım kadariyla. İkiz olsaydı daha yüksek çıkardı diye düşünüyorum. .. sağlıklı olsun da canım inan gerisi boş. ..

denedim canım çok sağol cvp için yanlız benlm dr 3 kez değil sadece 1 yaptı bu işlemi sordum ben netten araştırdım 3 kez gebelikten önce 2 kezde gebelikten sonra yapılıyormuş diye ama farklı prösodürler var ben 1 kez yapıyorum dedi. İnşallah işe yarar ben de de bu yapılan işlemler eylül ekim gibi tüp bebeğe başlıycam yaşadığım şehirde fakülte ve medicalpark var tüp bebek yapan. Bu ay istanbula geldim cem demirel diye bir dr.a duydun mu acaba kararsızım gel git çok zor olacak ama ne yapalım olmazsa bahçeciye gideceğim ben oranın 20 30 milyara mal olduğunu duymuştum ama o kadar değilmiş mail attım bakalım dönerler sanırım çok sağol canım

Back
X