Çok acil fikir verin kızlar :(

Sene2011

Guru
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2011
105
292
303
35
Ciddi düşündüğüm güzel bir ilişkim var.Erkek arkadasım şimdiye kadar beni hiç üzmedi, hep benim istediklerim oldu ama bu aralar anlaşamadığımız bir konu var.Erkek arkadasım bayramda ailesiyle birkaç günlüğüne memleketlerine gidecek ve orda daha önce çıktıgı kız var.Benimle yeni çıkmaya başladıgında ilişki durumu yaptıgında bile altına akrabaları o köydeki kıza ne oldu dye yorumlar yapmıslardı.Bu kadar da saygısız akrabaları var.Ben çok üzülmüştüm ama daha en bastan insanlara itici gelmeyeyim diye sesimi çıkarmamıştım.Köyleri küçük,herkes birbirini tanıyor.Bütün aile samimiler, içiçeler.Yani biliyorum onu memleketne babaannesinin yanına göndermek demek o kızın yanına göndermek demek.Ben bu durumu hiç kabullenemyrm,içim hiç rahat değil.Benden izin almadı,razı olmasam da gidecek zaten biliyorum çünkü hiç bana bu kadar diklenmemişti şimdye kadar. Peki ben ne yapmalıyım nasıl engel olmalıyım,yoksa gitmesine göz mü yummalıyım ya o zaman kendi hislerim ne olacak ne olur fikir verin

canım sonuçta ailesinn yanına gidiyor o kız aklnda olsa olsa olurdu şimdi dimi rahat ol biraz bırak gitsin birşey olmaz..

Rahatsizligini anliyorum ama sirf o kiz orda diye de ailesini, yasli babaannesini görmeye gitmemek olmaz ki... Ölüm var kalim var.
Güveniyorsan bi kac gün disini sikmayi dene.

Gitmesine göz yummak demeyelim de, karışamazsınız...

Ailesinin yanına göndermeyi "o kızın yanına göndermek" olarak algılamanız yanlış... Eğer ailesinin ya da akrabalarının etkisinden çekiniyorsanız kimse kimseye istemediği bir şey yaptıramaz, kıza hala duyguları olduğunu düşünüyorsanız memlekete gitmese de kızla bağlantı kurmaya çalışır... Her iki durum da ona yeterince güvenmediğinizi düşündürüyor... Hiç mi memleketine gitmeyecek, bu kadar kıvılcım yetecekse o ateş sönmemiştir zaten...

Ciddi düşündüğünüz ve iyi giden bir beraberliğiniz olduğunu söylüyorsunuz, şu halde ona güvenmek durumundasınız... Siz aynı durumda olsaydınız, sizin eski erkek arkadaşınız memlekette olsa ve akrabalarınız ileri geri konuşsaydı, o da memlekete gitmenizden rahatsız olsaydı o da size güvenmemiş olacaktı...

Bu rahatsızlığınızı ona hissettirmeyin daha fazla, aklına olmadık şeyler getirmeyin...

Ne hissettiğini anlayabiliyorum fakat için rahat olsun bence sevgilin seni seviyor ve o kızla artık bi alakası yok sadece ailesinin yanına gidiyor.

niye bu kadar takıyosun ki kafana ailesinin yanına gidio sonuçta eski sewgilisinin yanına gitmiyo... ayrıca bayramda olurda o kızla tekrar bişiler olursa demekki sewgilim iradesiz biri o zaman da sewin yol yakınken görmüş olursun... tabi bu en kötü senaryo :) böyle olacak die bişi yok... hatta bana kalırsa hiç bişi olmaz... diosunki ilk defa bana diklendi herzaman benm dediğim olurdu gibi bişi yazmışsın... demekki arkadaşının o kızla ilgili bi düşüncesi yok o yüzden sana diklenmiştir... ve ayrıca ona güvenmediğini falan düşünmüştürde...

bence ne kendini strese sok nede sewgilinin canını sık... bırak gitsin... sende bol bol ara bayramda konuşun...

canım sen istediğin kadar engel olmaya çalış işin içinde aile oldğu için mutlaka gidicektir ama senin erkek arkadaşına güvenin mi yok kuzum anlayamadım ben şuan seninle birlikteyse zaten bişey olmaz yani sen neden bunu kafana takıyorsun ki canım kendini onun yerine koy mesela bu durumda sen ne yapardın yazık ailesine karşı zor durumda kalmasın sen erkek arkadaşına falan mı güvenmiyorsun yoksa eski sevgilisinemi canım erkek arkadaşına güvenmiyorsan birlikte olman hata ama kıza güvenmiyorsan da sevgilinin sevgisine inanıyorsan kız istediğini yapsın sevgilinin gözü görmez ama böyle telaşa düştüğüne göre var bişeyler diye düşünüyorum canım

O izin almak zorunda değil, siz de karışma hakkına sahip değilsiniz.

Bayramda ailenle olma, akrabalarını ziyaret etme mi diyeceksiniz? Ne hakla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…