çok acil fikirlerinize ihtiyacım var hamileyim parça düşürdüm şimdi

Lolo

eşim ve oğullarım
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
3.704
10
356
bayanlar geceden beri ağrım vardı 7 haftalık hamileyim fakat bebeğimin kalbi atmıyo kürtaj olmamı önermişti doktor ben genede 1 hafta daha beklim dedim doktorumda okey verdi

geceden beri sacım vardı ve kanamam vardı kanamam azdı beklim dedim

sabah ağrım geçmişti

1 saattir gene ağrım başladı ve çok şiddetlendi birşey geldiğini hissettim ve tuvalete koştum

elimin yarısı kadar et parçası düşürdüm

bu bebeğin tamamen düşrüğü anlamınamı geliyo
parçayı buzdolaı poşetine koydum
doktorumu aradım teli açmıyo
ne yapacağımı bilemiyorum kızlar böyle durumla karşılaşanlar bi cevap versin acele nolur
hala çok olmamak şartıyla ağrım var
kanamam devam ediyo

burda konu açacağına doktora gitsene
açmasını bekleme
muhtemelen düşük yapıyosun

cnmm hemen acile git ewde oturma hmn gitmelisin... muhtemelen düşük yapıyosun

canım geçmiş olsun hemen doktora git bence düşük yapıyorsun benimde başımdan geçti ağrısı çok zor

kızlar daha öncede düşük yaptım evet ağrısı falan çok zor çok şiddetli ağrıyla o parça düştü
ama şimdi çok fazla ağrım yok sanki rahatladım

acaba parçayı saklayıp hastaneye götürsemmi yoksa atsammı bilemiyorum

önceki düşüğümde çok yeni hamileydim
çok parça düşürmüştüm ama doktor gebeliğimin devam ettiğini fakat bu kadar kanamaya dayanamayacağını söylemişti
sonra bir kaç gün çok fazla parça geldikten sonra bitmişti

bu daha farklı bu hamileliğimde bebeği gördüm

şimdi gitsem hastaneye nolcakki
parçayı incelemezler pataloji açık değildir

cnm ne demek dra gitsem napıcaklar en azından usgye sokarlar düşük yapıp yapmadığını anlarlar nasıl ewde oturabiliyosun halaa

bayanlar şu an ağrım çok az yani iyiyim

biliyorum böyle bi durumda hemen acile gidilmesi gerektiğini

önceki düşüğümde gitmiştim

hemde araştırma hastanesine hamile olduğuna eminmisin demişlerdi bana emini daha yeni keseyi gördüm dediğimde ee biz niye bişey görmüyoruz dediler

bende doktorum gördü ama hamileyim ben dediğimde

iyi o zaman küretaj yapalım demişlerdi
bi yandanda haberiniz olsun aneztezi doktorumuz yok canlı canlı küretaj yapıcaz demişlerdi

o hastaneden arkama bile bakmadan kaçmıştım
başka bi hastanee hemen küretaj yapalım demişti hiç bişeye bakmadan
yani boşuna o ağrularla gece gece gezip hiç bişey yapılmadan eve gelmiştim
gündüz uzman bi doktora gitmiştim anlıcanız gittimde ne oldu gene evde düşürdüm ve iyileştim

eğer ağrım artarsa parça gelmeye devam ederse zaten gece giderim
ama kendimi yiyi hissedersem sabah b uzmana giderim

sadece çok korktum o kadar büyük bi parça görünce yanımda bayan olarak kimsede yok sizin fikirlerinizi almak istedim

düşük yaşayan arkadaşların düşüklerini merak ediyorum aranızda düşürdüğü parçayı hastaneye götüren oldumu

canım sen git hastaneye bence hemen. yalnız mı yaşıyosun?eşin yanında değil mi?
benim de bebeğimin kalbi durmuştu. bir hafta bekletti doktor beni de. düşsün diye. ama düşmedi. ama bebek düşse de düşmese de en geç 5 gün içinde gelmen lazım dedi. parça kalabiliyor duyduğum kadarıyla. ya da kanaman durmayabilir canım. sen ne olur ne olmaz git. sonra pişmanlık duymayasın.
parçayla ilgili fikrim yok canım. ben kürtaj olmuştum.
çok geçmiş olsun.

eşim yanımda yanlız değilim fakat eşim 4 saat sonra işe gidicek uyuması lazım bir kaç saatten bişey olmaz heralde parça falanda gelmiyo artık benden
ağrımda yok kanamamda temiz biraz beklim olmazsa 4 saat sonra eşim kalkınca giderim

canım bebeğinin kalbinin atmadığını söylemiş doktor..muhtemelende düşük yapıosun...neyin rahatlığı bu...hemen ama hemen dra gitmelisin...

canım ben bir kere düşük yaşadım ve hastanedeydim doktor baktı usg den içimde parça kalmıştı acil kürtaj yapmamız lazım dedi
çünkü çok kan kaybediyodum.. kanaman devam ediyorsa lütfen hastaneye git..

çok fazla kanamam yok zaten bu yüzden rahatım
parça kalsa kanamam çok olurdu ağrım olurdu
ama şükür iyi hissediyorum kendimi

evet bayanlar parça kalmış ve kürtaj oldum bu sabah
şimdi iyiyim

inşallah

doktorumla konuştum
beklemeye gerek yok 1 ay sonra yeniden bebek düşünebilirsiniz dedi
çok sevindim

gerçi ben hemen hamile kalabilenlerden değilim ama neyse doktor takibinde inşallah bu sefer kucağımada alabileceğim sağlıklı uzun ömürlü bi bebeğim olur

bende senın gibi olmustum cuma gunu kanamam basladı hafiften cmtsi parca dustu kosa kosa acile gittim baktılar alttan kese vardı doktor dusuk tehlıkesi atlattıgımı soyledi,vajinal jel verdi 10gun boyunca yataktan hiç kalkmıcaksın dedi.. cmtsiyi pazara baglayan gece cok asırı derecede sancım oldu ölyürum sandım pztside çok sidetli kanamam oldu hemen yine acile gittik eşimle maalesef bebegımı kaybetmıstım bebegım 8haftalıktı oyuzden kurtaja gerek kalmadı sımdı korunma surecındeyız bekliyruz bakalım..

allah tekrarını yasatmasın ınsalah hiçbirimize arkadasım..

kusura bakma yazını yeni gördüm

inşallah hepimiz için son olur bu düşükler
düşük yapmak çok zor
bende çok ağrı çektim bu sefer
resmen doğum sancısı gibiydi ben hastaneye gitmedim sonucu biliyodum çünkü
benimki normalde 2 aylıktı ultrasonda 7 haftalık görünüyodu
hem çok acı çekiyosun hemde bebeğini kaybediyosun çok acı bize düşen allahtan hayırlısını istemek
allah bir daha yaşatmaz inşallah sanada çok geçmiş olsun allah yardımcımız olsun

benım ilk bebegımdi oyuzden bilemedim ne oldugunu eger tahmın etseydım daha önce giderdım hastaneye acile ne bilim işte napalım hayırlısı buymus işte dıyıp avutuyoruz burda kendimizi..

insallah canım aminnn.. rabım uzun ömürlü evlatlar nasip etsin insallah hepimize AMİNN

amin canım

malesef benim 4. düşüğüm en kötüsü değildi ama en çok acı çektiğim düşüğüm buydu

benim ilk bebeğim değil allahıma şükürler olsunki 11 yaşında bir evladım var allah oğluma uzun ömür versin

inşallah önce bebeği olmayanlara sonrada benim gibilere allah en kısa zamanda hamile kalıp sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasib eder

sen yine sanslısın dört dusuk az uz değil elbette ama teselli bulacagın yanı basında bi evladın var..

aminn canım allah oğluna uzun omurler versın ınsallah..bizede saglıklı uzun omurlu evlat tabıkı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…