Çok Acil-Hosteslik konusundan

Eninde sonunda kendinize klasik birseyler almak zorunda kalacaksiniz. Diger havayollarida ayni sekilde giyinmenizi isteyebilir

Madem spor salaş takılan bi tipsin, bu mesleğe nerden takıldın anlayamadım..

Genelde hostes olmak isteyenler daha bi cici kız tarzında giyinirlerya..

Etek hiç giyinmem diyen birinin hostes olmak istemesi ilginç geldi..

Madem spor salaş takılan bi tipsin, bu mesleğe nerden takıldın anlayamadım..

Genelde hostes olmak isteyenler daha bi cici kız tarzında giyinirlerya..

Etek hiç giyinmem diyen birinin hostes olmak istemesi ilginç geldi..
Belirttiğim gibi hosteslik ilk tercihim değil yeni mezun olarak kendi alanımda bir sürü yere başvuru yaptım tahmin edersiniz artık iş bulmak çok zor ben de farklı dallara da başvuru yaptım, bunlardan biri hosteslikti. Ayrıca bugüne kadar beni gömlek ceket etek giymeye yöneltecek zoraki bir durum olmadı. Günlük hayatımda da gerek yokken neden gömlek ceket kasayım? İnsanlar çift vardiya çalışıyor sabahlara kadar mesailere kalıyorlar. Etek giymek bunların yanında hiç kalır. Mecbur bir durum olursa da giyerim ceketimi eteğimi bir sıkıntım yok. Benim derdim gelecek korkusu.

Ne istediğinizi anlayamadım. Alışveriş yapın diyoruz; yapamam, ne varsa giy git; yok falan vesaire. Biz mi gönderelim etek ceket size?
Yalnız ben "yok" ,"yapamam" gibi cevaplar vermedim. Mülakat icin fazla para harcamak istemedigimi yazdım. Sırf bu yorumunuz için yazdığım yorumları tekrar okudum. Benim düşündüğüm nokta mülakatın masraf yapmaya değer olup olmamasıydı. Nitekim de bunla ilgili üyeler çeşitli yorumlar yapmışlar, benim de istedigim bu tür yorumlardı zaten.

Yorumlar için çok teşekkur ederim çarşıdan ucuz yollu bir şeyler bulabilirsem alacağım bulamazsam olduğu kadar artık. Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum iyi ki varsınız.

Her ne alanda olursa olsun genelde iş görüşmesinde ceket ,gömlek ,pantalon/etek kombinasyonu giyilir. Spor ayakkabı,kot tişortle zaten gidilmez.
Burası için olmasa da başvuracağınız diğer işler için dolabınızda bu tip parçalar olmalı zaten. Prezentabl görünmeniz acısından olması gereken bu.
Bu görüsme çok önemli değilse arayıp gitmeyeceğinizi bildirebilirsiniz/bildirmelisiniz ama diğer secenekler için hazırlıklı olmalısınız.

Peki öyleyse. Bütçenizi sarsmayacak uygun bir şeyler bulursunuz umarım

Mülakat için olmasa bile dolabınızda mutlaka bir gömlek-etek/pantolon-ceket takımı ya da hiç olmadı siyah bir kalem elbiseniz bulunsun. Böyle durumlarda kurtarıcı oluyor, düğünlerde bile siyah kalem elbisenizi giyip gidebilirsiniz. Yani dolabınız sırf kot tişörtten oluşmasın. Mülakata giderseniz eğer başarılar :)

Is tecrubeniz yokken gittiginiz mulakatlara ceket etek veya ceket pantolon giymelisiniz zaten. Hosteslik dusunun veya dusunmeyin,duzgun 2 adet takiminiz olmali. Kolay gelsin basarilar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…