Çok acil kedi sahipleri yardımınıza ihtiyacım var !

KedidirKedii

Go girl 🔥
Pro Üye
15 Kasım 2014
4.155
11.058
Teşekkürler ilginize , kediye süt anne bulduk onu emiyor. Annesiz olduğu için aldım , akılınız da şühe kalmasın . Bir hayvan sever annesinden koparmaz yavruları . Sevgiler :)
11007430_533348336807315_1610177445_n.jpg

Son düzenleme:
Gözleri bakışları halsiz mi?
Değilse yerini yabancılamış olabilir, annesini arıyor olabilir.
Henüz aşı yapılmaz zaten.

Alismamistir hala.ben yillar once tam bu kadar yavru kedi almistim.siringayla besliyordum sizin gibi.
Sicak su torbasina havlu koyardim.kolinin icinde uyurdu.anne sicakligini hissettirecek biseyler yapin.

yaa çok tatlı yazmadan edemeyeceğim miniğimin aklından kimbilir neler geçiyor kıyamam ya allah razı olsun sizden de

Sıcakta tut sen pisicigi bide en gec 3- 4 saatte bir beslemen gerek yorgun, üşümüş yerini yadirgamis annesini arıyo olabilir
15 günlük olduğunu sanmiyorum daha ufak gibi geldi bana
Birde normal süt dokunabilir Annesutu tozu gibi bişi vardı ondan ver derim daha sağlıklı beslenir

Alışamamış olabilir canım ara sıra dene. Bende besledim hep uyuyordu böyle gözleri nasıl soluk soluk mu bakıyor kaka yaptı mı?

doğrudan süt vermeyin hafif sulandırın. ağır geliyor olabilir. sıcak tutun. anne sütü aradığından yapıyordur. eğer başka dişi kediniz varsa battaniyeyi ona sürün öyle sarın yavruyu içgüdüsel olarak annesi sanacaktır.

KedidirKedii KedidirKedii genelde eve geldikleri ilk gün tüm gün olarak uyurlar. görünürde bir yara bere yoksa korkmayın. arasıra yinede uyandırıp şırıngayla bişiler yedirin ve mutlaka ıslak pamukla tuvaletini yaptırın. yarın kendine gelir.

İnek sütümü içiriyorsunuz? Eğer öyleyse suyla karıstırarak verin. Ve kafasını cevirmesine aldırıs etmeyin kafasını sabit tutun içirin mutlaka 2-3 saatte bir.
İçirdikten 10dk sonra karnına ve poposuna nemli pamukla masaj yaparak kakasını çişini yapmasını sağlayın ve mumkun oldukca sıcak tutun.
Artık onun annesisiniz bu cok güzel bir duygu:KK68:

bir de mesanesine (göbek deliğinin 2 cm kadar altı) masaj yapın önce çişini yapacaktır, bir süre bırakın sonra devam edin kakasını da yapsın nemli pamuk yardımıyla alın (yavru kediler büyük kediler gibi yapamaz, anneleri yalar pisliklerini)
tuvalet sorunu olabilir, eğer sorun varsa veterinere baktırırsınız.

süt yerine hero baby gogly maması var 4 aylık bebeler için şekersiz pirinçli olanı. bana veteriner onu suyla yapıp yedirebilirsin demişti. kedikızımı onunla büyüttüm.
kedisütlerine en yakın olanı buymuş.

Çok küçük daha ya gözleri bile tam açılmamış.ılık sütle besleyin yumuşak yerde yatsın sıcak,bi iki haftaya oynamaya başlar pisicik.

benim kedimi annesi dışladığında, daha göbek bağı bile üstündeydi. veteriner yaşaması zor dedi. sadece boynumla omuzumun arasında sesi çıkmazdı. oraya koyardım yapışık gibi bütün gün ve gece orda dururdu. eşek kadar oldu hala gece gelir boynuma başını koyar öyle uyuruz.

İnek sütümü içiriyorsunuz? Eğer öyleyse suyla karıstırarak verin. Ve kafasını cevirmesine aldırıs etmeyin kafasını sabit tutun içirin mutlaka 2-3 saatte bir.
İçirdikten 10dk sonra karnına ve poposuna nemli pamukla masaj yaparak kakasını çişini yapmasını sağlayın ve mumkun oldukca sıcak tutun.
Artık onun annesisiniz bu cok güzel bir duygu:KK68:
Benim yazmama gerek kalmamış Hoppa
Ek olarak,inek sütü yerine keçi sütü verebilirsiniz. Sindirimi daha kolay ve anne sütüne en yakın süttür.
Ya da petshoplarda süt tozu vardır..

Konu evcil hayvanlar bölümüne acilmaliydi bu arada..

Benim tahminim 10-15 günlük gözleri küçücük açık resimde de olduğu gibi. Bu tarz çok kçük yavru besleyen kedi sahipleri kedi eve geldi geleli uyuyor Bugün saat 13:50 gibi geldi . Biraz önce şırınga ile zorla 1-2 çay kaşığı kadar içirebildim sütü. Kafasını çeviriyor istemiyor . Doğrumu bu aç değilmi ondan mı yardım edin nasıl beslemeliim? Netten çok şey okudum ama bakanlardan akıl istiyorum.
11007430_533348336807315_1610177445_n.jpg
Oyy yesinler bunu. Alışamamıştır henüz iki gün sonra evin içinde koşmaya başlar.
Mümkünse inek sütünü suyla karıştırın, ya da yumurta sarısıyla yapılan bir tarif var onu yapabilirsiniz.
Şırıngadan pek hoşlanmıyorlar pisicikler, eğer alabilirseniz biberon alın. Olmazsa bir eldivenin bir parmağının Ucunu delin içine mamayı dokdurun ordan emsin.

Benim yazmama gerek kalmamış Hoppa
Ek olarak,inek sütü yerine keçi sütü verebilirsiniz. Sindirimi daha kolay ve anne sütüne en yakın süttür.
Ya da petshoplarda süt tozu vardır..

Konu evcil hayvanlar bölümüne acilmaliydi bu arada..
Uzun süredir yemeyince acil olduğu için buraya açtım , kusura bakma meg' :oops:

X