Çok acil konu ben ne yapayım şimdi ?

Hayır doğru olabilir erkek arkadaşımin aşırı emin ve çok aşık halleri ufacık olumsuz konuşacak olsam aşırı tepkileri de böyle düşünduruyor olabilir. Zaten katekter olarak zor görünen çekici gelir ama zor görünen beni mutlu edemez evlilikte bu çok yanlış bi mantık
Bence çok başındasınınız daha yolun. Sevgilinizden bir kaç gün müsaade isteyin kafanızı ve kendinizi dinleyin. Baktınız düşünceniz halen aynı uzatmadan bitirin. Ben de hoşlanmam ısrarcı hallerden eğer bu kişi ısrar kıyamet sizi bunaltıyorsa bence tanıdığınız kişiden çok farklı kişiliğe sahip. İyi düşün kendini ölç tart biç inan emin olmadığın bir evlilik yapmak kadar çekilmez bir şey daha yoktur.

Millet 5 6 ayda tanışıp evleniyorlar. Sizin 8 ay demişsiniz. Nişan evlilik bi 6 ay, 1yıl falan alır. Tanirsiniz iyice. 8 kez görüşmek çok az 8 ay diyince normal geliyor ama. Siz evlenmek istediginizden emin misiniz?

Zaten çirkin birisi de değil. Mükemmel bi insan katekter anlamında beni çok seviyor itici gelen bi hali yok neden böyle oluyorum ki 😢
işte en başta anlayamıyorsunuz, sonradan bu hislerinizin sebebi bir şekilde ortaya cıkıyor. hatta destek bile alın bu konuda. hiçbir şey sebepsiz oluşmaz bundan emin olun.

yazdıklarınızdan bu kişiyi kaybetmeyi göze alabileceğinizi düşünmüyorum .Bence işler ciddiye binince huzursuz oldunuz evlilik zor bir karar helede bizim gibi kültürü olan yerlerde kadınların çok fazla şansı yok elinizdeki belkide tek şansı iyi degerlendirmek istiyorsunuz haklısınız bende nişanlandıgımın ertesi günü eyvah ben ne yaptım demiştim gerçi bizim durumumuz çok farklıydı iş sıkıntısı vardı ve mantıken evlenmemiz hiç mantıklı durmuyordu :)hiçbir zaman uçuş uçuş bir gelin olmadım kafamda soru işaretleri hep oldu pürpak bir kafayla evlenilirmi bilmiyorum ama 16 senelik evliyim gayet iyi giden bir evliliğim var çok şükür biraz sitres olması normal bence yada hiç sitres siz evlenebilen arkadaşlar yazın belki vardır öyle evlenebilen :KK66:ama ne hissettiginizi en iyi siz bilirsiniz yanında mutlu huzurlumusunuz en önemlisi karşınızdaki insan vicdanlı ve merhametli mi bunları ölçüp tartmamızı ve bu aşamada stres in dogal oldugunu kabul etmenizi tavsiye ederim

Ya cok kisa bir süre bence 8-10 kez görmeyle karar verilecek değil.Türkiye de evlilik kadinlara cok sorumluluk yüklüyor,anlaşamazsanız da aynı sekilde ayrilik/boşanma zor bir süreç. Bu zamana kadar her sey yolundaydı demişsiniz bence siz is ciddiye binince panik oldunuz. Gelsinler tanışsınlar illa yarin evleneceksiniz diye bir kural yok baktiniz olmuyor ayirirsiniz yolları. Sırf evlenmek icin evlenmeyin icinize sinmiyorsa hep acaba diye aklinizda kalır. Ve bunu buldum evlenmeliyim demeyin daha neleri cıkar karşınıza

8 aydır uzaktan bi ilişkim var uzak olduğu için ayda bir görüştük bu yüzden görünümü ile ilgili kafam çok karışıktı ama telefonda harika konuşuyorduk inanılmaz mutlu olmuştum her anlamda istediğim beklediğim kişi gelmişti 9 10 kez görüştük ve artık en son buluşmada ben bu adamla evlenirim dedim yanındayken ve annesiyle tanıştım. Durumu aileme açtım planlar, programlar her şeyi konuştuk düğün çeyiz ev her şeyi konuşuldu en son ailemle tanışmaya gelmesine 2 Gün kala bana bu his çöktü!! Rabbım kimseye yaşatmasın bu günleri birden emin miyim seviyor muyum yeterince zaman geçirmedik ya beğenmezsem diye düşünceler aldı beni içim içimi yiyor sabahlara kadar ağladım, gelme ben istemiyorum bile dedim çocuk napicani şaşırdı uzun uzun konuştu sonra geldi ilk gün benimle zaman geçirdi ama hâlâ istiyor muyum istemiyorum muyum anlamiyordum bi türlü ailemle konuştum sebep ne diyorlar cevap veremiyorum çünkü benim de verecek bi cevabım yok ne hislerimi ne beynimi hiç bi şey hissetmiyorum annem kızmaya başladı bunca zaman aklın neredeydi, erkek arkadaşımin ailesi öyle hazırlık yapıyor herkese duyurmuş bi taraftan neyse erkek arkadaşım yine de bize geldi tanıştı babamla çok güzel geçti o evdeyken çok mutlu oldum birbirlerini çok sevdiler. Erkek arkadaşımla zaten çok iyi anlaşıyoruz çok iyi bi insan.

İyi bi insan derken sadece alttan alan her şeye tamam diyen değil. Çok akıllı, anlayışlı, konuşur dinler olaylara yapıcı yaklaşır bana çok aşık sahiplenir aileme kültürüme çok uygun ve bende annesiyle çok iyi anlaştım. Hiç bir sorun yok yani.

Ama ben bu hissi atamıyorum içimden şimdi bana herkes baskı yapıyor 2 3 haftaya aileler tanışacak diye benim hevesim isteğim yok. Nolur bana bi yok gösterin bi akıl verin birden böyle oldum ben
Sadece hoşlantı var sevme yok bence.Bir aradayken mutluysunuz fakat ayrılıncagerçekten isteyip istemediğinizi sorguluyorsanız sevmiyorsunuz.Ben 3.5 yıllık sevgılımı bu sebepten bıraktım

yazdıklarınızdan bu kişiyi kaybetmeyi göze alabileceğinizi düşünmüyorum .Bence işler ciddiye binince huzursuz oldunuz evlilik zor bir karar helede bizim gibi kültürü olan yerlerde kadınların çok fazla şansı yok elinizdeki belkide tek şansı iyi degerlendirmek istiyorsunuz haklısınız bende nişanlandıgımın ertesi günü eyvah ben ne yaptım demiştim gerçi bizim durumumuz çok farklıydı iş sıkıntısı vardı ve mantıken evlenmemiz hiç mantıklı durmuyordu :)hiçbir zaman uçuş uçuş bir gelin olmadım kafamda soru işaretleri hep oldu pürpak bir kafayla evlenilirmi bilmiyorum ama 16 senelik evliyim gayet iyi giden bir evliliğim var çok şükür biraz sitres olması normal bence yada hiç sitres siz evlenebilen arkadaşlar yazın belki vardır öyle evlenebilen :KK66:ama ne hissettiginizi en iyi siz bilirsiniz yanında mutlu huzurlumusunuz en önemlisi karşınızdaki insan vicdanlı ve merhametli mi bunları ölçüp tartmamızı ve bu aşamada stres in dogal oldugunu kabul etmenizi tavsiye ederim

Evet ayrılmak hiç istemiyorum çünkü mutluyum onunla huzurluyum tam kafa dengim tam istediğim beklediğim ruh eşim gibi.
Ayrıca çok mert güvenilir asla yalan söylemez.
Sorunum şu olabilir çok istediği için beni gözümde basit görüyor olabilirim

Benim arkadaşım 6 yıl uzaktan ilişki görüştü mesafe de bayağı var senede 1 defa görüştüler şu an evliler ve mutlular sizin tereddüt yaşayacağınız bir şey mi oldu acaba

Günlük konuşurken sıkıntı yok sanırım iş ciddi olup aileler tanışmaya kadar gelince telaslandiniz. Madem hazırlık yapildi gelsinler aileler tanissin hemen sizi alıp gidecek değiller. Ve mutlaka böyle düşünmeye sebep bir olay söz olmuştur farkında olmadab. Yada evlilikten korkuyorsunuz

bence bu duygu elde etme duygusu şuan erkek arkadaşınız her kadının istiyeceği tavrı harketi var siz sıkılmışsısınız sevgiliniz biraz sert olup sizden uzaklaşsa bu sefer konu açıp nasıl döndürebilrim dersiniz

Evet evet kesinlikle mesele bu yoksa ben kendimi bilirim sevemesem katlanamaz sıkılırdım nasıl konuşacağım 8 ay boyunca yoksa.. Birde bazı ayrılık anlarında ağlardı kendisi ben çok bunaldım bu sebeple yoksa bu insanın beğenilmeyecek bi tarafı yok benim açımdan. Amaa buna çözüm yok ki anca benden vazgeçerse anlarım napicam bu durumda

8 aydır uzaktan bi ilişkim var uzak olduğu için ayda bir görüştük bu yüzden görünümü ile ilgili kafam çok karışıktı ama telefonda harika konuşuyorduk inanılmaz mutlu olmuştum her anlamda istediğim beklediğim kişi gelmişti 9 10 kez görüştük ve artık en son buluşmada ben bu adamla evlenirim dedim yanındayken ve annesiyle tanıştım. Durumu aileme açtım planlar, programlar her şeyi konuştuk düğün çeyiz ev her şeyi konuşuldu en son ailemle tanışmaya gelmesine 2 Gün kala bana bu his çöktü!! Rabbım kimseye yaşatmasın bu günleri birden emin miyim seviyor muyum yeterince zaman geçirmedik ya beğenmezsem diye düşünceler aldı beni içim içimi yiyor sabahlara kadar ağladım, gelme ben istemiyorum bile dedim çocuk napicani şaşırdı uzun uzun konuştu sonra geldi ilk gün benimle zaman geçirdi ama hâlâ istiyor muyum istemiyorum muyum anlamiyordum bi türlü ailemle konuştum sebep ne diyorlar cevap veremiyorum çünkü benim de verecek bi cevabım yok ne hislerimi ne beynimi hiç bi şey hissetmiyorum annem kızmaya başladı bunca zaman aklın neredeydi, erkek arkadaşımin ailesi öyle hazırlık yapıyor herkese duyurmuş bi taraftan neyse erkek arkadaşım yine de bize geldi tanıştı babamla çok güzel geçti o evdeyken çok mutlu oldum birbirlerini çok sevdiler. Erkek arkadaşımla zaten çok iyi anlaşıyoruz çok iyi bi insan.

İyi bi insan derken sadece alttan alan her şeye tamam diyen değil. Çok akıllı, anlayışlı, konuşur dinler olaylara yapıcı yaklaşır bana çok aşık sahiplenir aileme kültürüme çok uygun ve bende annesiyle çok iyi anlaştım. Hiç bir sorun yok yani.

Ama ben bu hissi atamıyorum içimden şimdi bana herkes baskı yapıyor 2 3 haftaya aileler tanışacak diye benim hevesim isteğim yok. Nolur bana bi yok gösterin bi akıl verin birden böyle oldum ben

Bu akıl verilecek bi konu değil. Belli ki içine sinmemiş. Karakteri ok ama tipini çok da beğenmemişsin. Böyle bi durum yaşayan arkadaşım vardı. Çocuk çok iyi çok aşık ama görünüşünü bi türlü beğenemiyordu. Sonra şöyle karar verdi evlenip aynı yastığa baş koyacak benim. Ama o derece yakınlık düşünemiyorum (cinsel anlamda), hiç çekici gelmiyor. Ona da yazık etmemek için bitirmeliyim dedi ve bitirdi.

Önceki konuna yazdığım yorumu alıntılıyorum;
Onun bunun para hesabını yapacağına kpss ile meşgul ol.
Atanmaya bak.

Daha 2-3 ay önce başkasından etkilenmişsin.
Bu adamı sevmediğin bariz. Evlenmek için evlenme.
Bu da kul hakkı, adama yazık.

Bu akıl verilecek bi konu değil. Belli ki içine sinmemiş. Karakteri ok ama tipini çok da beğenmemişsin. Böyle bi durum yaşayan arkadaşım vardı. Çocuk çok iyi çok aşık ama görünüşünü bi türlü beğenemiyordu. Sonra şöyle karar verdi evlenip aynı yastığa baş koyacak benim. Ama o derece yakınlık düşünemiyorum (cinsel anlamda), hiç çekici gelmiyor. Ona da yazık etmemek için bitirmeliyim dedi ve bitirdi.

Hiç çekici gelmiyor değil ki aksine fazlasıyla tutkulu bi ilişki yaşadık

Henüz 25 yaşında, 10 kez görüştüğünüz biriyle evlenmek neden anlamadım... dünyada erkek mi bitmiş de evlenemeyeceğim diye korkup ilk karşınıza çıkana yeşil ışık yakıyorsunuz?

Belki gerçekten çok çok iyi bir insandır ama bu büyük bir kumar.. Üzgünüm istediğiniz cevabı verip sizi rahatlatmayacağım, evlenmeyin.

Günlük konuşurken sıkıntı yok sanırım iş ciddi olup aileler tanışmaya kadar gelince telaslandiniz. Madem hazırlık yapildi gelsinler aileler tanissin hemen sizi alıp gidecek değiller. Ve mutlaka böyle düşünmeye sebep bir olay söz olmuştur farkında olmadab. Yada evlilikten korkuyorsunuz

Biraz buralarda çok evlilik konularını okudum hepsi sonunda aşk kalmaz heyecan kalmaz bir sürü sorunla baş başa kalırsın yok çocuk yok aldatılma yok kaynana gözümde güzel bi şey gibi görünmedi

Back
X