- 28 Aralık 2015
- 1.953
- 946
- 123
- 31
Eşimle 3 sene sevgili kaldık, cok sevdim o da cok sevdi ve haftada en enn az 2 gun gorustuk, saatlerce konustuk. Bende isler ciddiye bindiginde cok korktum gerildim. Herseyin olumsuzunu ve kotusunu dusundum. Surekli tereddut yasadim. Esim cok yardimci oldu rahatlatti 3 senedir de evliyi ve cok mutluyuz sukurler olsun.
Ben her zaman kararsiz bi insanimdir cogu zaman kararlarımdan emin olamam zor da karar veririm. Ben buna ve sonucta bilinmezlikz hic evlenmedik etmedik. Sorumlulul hissi vs. e Yordum.
Eger sevdigine eminsen, onunda seni sevdigine eminsen kotu ayrıntıları dusunme iyi yonlerine odaklan ve arkadaşlarınla nisanlinla konuş. Annenlere bahsedip iyice olumsuz yorum alma onlardan. Onemli bi larar veriyosun gerilmen normal. Kendine kizma duygularini izle kendine dön. Mümkünse psikolaga git.
Kafanın karismasi cok normal kendine kizma iyi dusun.
Piskolog a gitmeyi çok istiyorum ama imkanım yok devlet hastanelerinde de imkan yok sanırım.
Sevgi konusunu bilmiyorum nasıl emin olur insan??
Mesela konuşmaktan keyif alıyorum etkileniyorum özlüyorum eğleniyoruz konuşurken bunlar önemli benim için konuşurken ne saçmalıyor bu dediğim bir an dahi olmadı kafa dengiyiz.
Bi arkadaşımız onu başka bi gelinle hayal et anlarsın demiş bunu düşündüğüm de ağlıyorum ayrılık konuşması yapmaya kalktığımda çok üzülüyorum dayanamıyorum.
Evlilik planı yapılmadan önce her şeyi düşündüm görüştük yüz yüze dedim ki hatta ben bu adamla evlenirim ailesiyle konuştum kendi ailemle konuştum plan yaptık nişan mekanı araştırdım. Aniden bi şey şuna da bağlıyorum bu yaşıma kadar büyük sorumluluklar almadım ya da hata da yapsam basitce kurtuldum yine hayatıma döndüm.
Evlenince mutsuz olsam asla bekar halime dönmeyeceğimi düşündüm etkilendim.