Çok acil lütfen

Guley

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
385
4
96
Diğer
senağlama Arkadaslar bebegim 3 aylık bugün altını temizlerken klitorisinde siyahlık gördüm ve cok korktum.

biri bana yardım etsin lütfen..senağlama

almanyadan yenı geldım doktor burda daha bulamadık.evet yenı fark ettım..eşim gelsin doktora götüreyım o gelene kladar sızınle paylasmak ıstedım...:(

o benim bildiğim normal benim kızımda doğduğundan beri var.yinede doktora götürürsen bizide bilgilendir olur mu

o benim bildiğim normal benim kızımda doğduğundan beri var.yinede doktora götürürsen bizide bilgilendir olur mu

ya aslında hani idrar degse acırsa ağlardı..aglamıyor belllıkı acı yok..doktora gıttık kaldıgımız yer kucuk oldugu ıcın sıra bıze gelmedı gerı geldık maalesef..haftasonu il' e götürüp özele baktıracam.

sizdedemı var? acaba benmı abartıyorum:S

ben ögle birsey fark etmedim.siyahlık yok. bencede dr göster. belkide normaldir bilmiyorum. cok yardımcı bir yorum olmadi ama :utangac:

valla kızım yokki bileyim canım ama dr a bir sormakta fayda var hatta sordunuzmu bizlede paylaşırsan çok sevinirim canım yaa şimdiden geçmiş olsun...

gecmis olsun 3 aylikmis önceden olsa fark ederdin
benim kizimda da hic öyle birsey görmedim cnim insallah önemli birsey degildir.mutlak bizide haberdar et.

Öncelikle herkese tesekkür ederim.

Bir kac yenı dogan bebege baktık onlardada var..anneleri dedi bizde sen diyince fark ettik..kücük bebeklerde oluyormus..bu acıklama benı rahatlatmadı..doktora sormam gerek :S

bnm kızım dogdugunda altı kapkaraydı büyüdükçe geçti doktorda normal demişti şimdi tertemizzz siyah kalmadı hiçç

o zaman normalmı dıyelım:D sende oyle diyince biraz daha rahatladım

normaldir cnm bnmkinin makata kadar simsiyahtı dudakları falan korktuk dedim neoldu kan birikmiş gibi kapkara doktora gösterdk hemen koırkma normal o geçicek dedi heray baktı hep zamanla geçti zaten

normaldir cnm bnmkinin makata kadar simsiyahtı dudakları falan korktuk dedim neoldu kan birikmiş gibi kapkara doktora gösterdk hemen koırkma normal o geçicek dedi heray baktı hep zamanla geçti zaten

kızımın cok deıl az..böyle morarmıs sankı..dogum lekeleri oluyorya oyle.tesekkür ederım canım sagol

canim benim kizimdada hafif var...
kiz annesi olmak ta bu yonden zor ..altini temizlerken korkuyorum ters bi hareket yapip bir yerine zarar verecegim diye Allah korusun...

canim benim kizimdada hafif var...
kiz annesi olmak ta bu yonden zor ..altini temizlerken korkuyorum ters bi hareket yapip bir yerine zarar verecegim diye Allah korusun...

hı hı aynın benımkindede cok az var.. ve dedıgın gıbı insan ters bir hareket yapmaktan korkuyor..

cnm eşime sordum ben (eşim doktor) uzmanlık alanı pediatri değil birde görmeden çok açıklayıcı birşey söylemedi o yüzden ama sonradan belli bir yerde leke oluştuysa bir doktora göstersinler dedi.Belki önemli birşey değildir ama sen yinede bir doktora götür,müsait olduğundaSonucu bizede söylersen sevinirm,bende bayağı meak ettim.

Back
X