Çok acil lütfen

sohrabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
1.680
766
Arkadaşlar devlet tayin Dönemleri dışında özel durumlara bagli olarak il Dışına tayin yapıyor mu ne olur bilgisi olan paylaşsın
Konunun yeri burası değil sanırım ama gerekli cevabı alana kadar lütfen kalabilir mi

yapıyr ancak çok zor olduğunu biliyorum önce il içinde bir yere veriyor olay çok büyük boyutta ise ildışı ama çok zor bir tayin durumu

yapıyr ancak çok zor olduğunu biliyorum önce il içinde bir yere veriyor olay çok büyük boyutta ise ildışı ama çok zor bir tayin durumu
Anladım canım Sağol peki ne gibi durumlar girer ki bu tayin durumuna
Arkadasım boşanacak ve Eşiyle ayni yerde çalışıyorlar Ordan gitmek istiyor bu durum da da Ataması yapılır mi

Arkadaşlar devlet tayin Dönemleri dışında özel durumlara bagli olarak il Dışına tayin yapıyor mu ne olur bilgisi olan paylaşsın
Konunun yeri burası değil sanırım ama gerekli cevabı alana kadar lütfen kalabilir mi
hangi kurumda çalıştığınıza göre değişir bazı kurumlar mazeret tayinleri açıyor.

ayy peki bende sorayım hazır konu açılmışken.eş durumu içinde belli dönemlerde mi başvuru oluyor?
birde bu özele eş durumu tayini süresi ne oldu

meb il dışına 5 yıl il içine 3 yıl şartı var.ve belli dönemlerde hizmet yılı üstünlüğü esas tayinlerde.bende meb deyim

özellikle meb için aile bütünlüğü önemli diye biliyorum bence boşanan bir personeli için tayin yapıyordur.hatta yapıyor diye aklımda nedense.
Inşallah Öyledir canım
Araştırıyoruz nette ama cok fazla mevzuat var hangisi işimize yarar bilemedik
Can güvenliği diye bi madde var ama öyle bi durum soz konusu değil

öğretmenlerde boşanma durumunda bir defaya mahsus tayin istenebiliyordu
4 sene önce ben öğretmenkene öyle demişlerdi eğitimde

X