- 19 Kasım 2014
- 1.680
- 766
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım Sağol peki ne gibi durumlar girer ki bu tayin durumunayapıyr ancak çok zor olduğunu biliyorum önce il içinde bir yere veriyor olay çok büyük boyutta ise ildışı ama çok zor bir tayin durumu
hangi kurumda çalıştığınıza göre değişir bazı kurumlar mazeret tayinleri açıyor.Arkadaşlar devlet tayin Dönemleri dışında özel durumlara bagli olarak il Dışına tayin yapıyor mu ne olur bilgisi olan paylaşsın
Konunun yeri burası değil sanırım ama gerekli cevabı alana kadar lütfen kalabilir mi
Evet bi nevi es durumu ama Eşiyle ayrılıyor tam zıttı yanieş durumu filan mı soruyorsunuz?
MEB de Çalışıyorhangi kurumda çalıştığınıza göre değişir bazı kurumlar mazeret tayinleri açıyor.
özellikle meb için aile bütünlüğü önemli diye biliyorum bence boşanan bir personeli için tayin yapıyordur.hatta yapıyor diye aklımda nedense.MEB de Çalışıyor
meb öğretmenleri el üstünde tutup memurlarına pek hak tanımayan bir kurumözellikle meb için aile bütünlüğü önemli diye biliyorum bence boşanan bir personeli için tayin yapıyordur.hatta yapıyor diye aklımda nedense.
Inşallah Öyledir canımözellikle meb için aile bütünlüğü önemli diye biliyorum bence boşanan bir personeli için tayin yapıyordur.hatta yapıyor diye aklımda nedense.
Daha Doğu gorevini bile yapmadi arkadaşmeb il dışına 5 yıl il içine 3 yıl şartı var.ve belli dönemlerde hizmet yılı üstünlüğü esas tayinlerde.bende meb deyim
öğretmen miDaha Doğu gorevini bile yapmadi arkadaş
Önceden boşanma durumunda da tayin yapılıyormuş kurumunuzu arayıp sorsanız her kurumun tayin yönetmeliği vardır.Evet bi nevi es durumu ama Eşiyle ayrılıyor tam zıttı yani
Evet ayni yerdeydievlenmeden önce yine aynı yerdemiydi peki
Evet canımöğretmen mi