• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok acil nolur yardım edin

Gagagall

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
2.918
3.451
63
Annem markete gidiyor alışveriş yapıyor , poşete yiyecekleri yerleştirirken kendinden önce alışveriş yapan kişinin cüzdanı ordaymış yiyecekletin yanında almış onuda koymuş poşete. Eve geliyor ve durumu hemen farkedip cüzdanı daha açmadan markete teslim ediyor fakat en büyük sorun şu ki utandığı için kapıda buldum diyor. Cüzdan sahibi 800 lira param vardı yok deyip yalan söylüyor.Markette kameralar inceleniyor ve annem hırsız damgası yiyor, şikayetçi olunuyor karakola gidiyoruz , almadım diyor annem ama kimse inanmıyor polis vs. İşimiz artık mahkemelik oldu. Nasıl aklıcaz annemi yardımcı olun nolur. Kadın çok dalgın ben eşimden ayrıldım çocuğumla kaldım ortada bana okafar üzülüyorki çok dalgın. Yardımcı olun nolur. Cüzdanını aldığı kişi de avukatmış

Avukata danışmanızı öneririm. Ancak savunmanız için öneride bulunmak gerekirse: Anneniz amacının hırsızlık olmadığını yani kastı olmadığı savunmasında bulunabilir. Bu durumda hata hükümleri uygulanabilir ve anneniz ceza almayabilir. O yüzden anneniz tanık, kamera kaydı vs. İle yanlışlıkla aldığını ispat etmelidir. 800 tl için ise somut olayı detaylıca anlatmanız gerek bir avukata danışmanızı tavsiye ederim

Back