• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hırsızlıkla suçlanıyorum

Gagagall

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
2.918
3.451
63
Annem market alışverişi sırasında eşyaları poşetlerken kendinden önce slışveriş yapan birinin cüzdanını da poşete atmış dalgınlık işte . Eve geliyor ve durumu hemen farkedip cüzdanı açmadan markete teslim ediyor utandığı için kapıda buldum cüzdanı diyor. Cüzdan sahibi kamera kayıtlarına baktırıyor vs anneme hırsız damgasını vuruyor. Ve cüzdanında 800 lira para vardı yok diyor şikayetçi oluyor. Karakola gittik ifade verdik fakat mahlemelik olduk annemi nasıl aklıcaz yardımcı okun nolur napmalıyız. Üstelik bu yalan söyleyen kişi avukat

kamera kayitlarinda eger belliyse annen bilerek cüzdani caldigini, hirsiz damgasi yaninda birde o dükkana girisi yasaklanir,
+ mahkeme masraflari + ceza

Kamera kayitlarini izleyip kendin karar ver, annen calmismi yoksa dalginlikla mi cantasina koymus? eger dalginlikla cantasina koyduysa, nasil oluyor da önündeki kisi cüzdanini oraya birakiyor annen almasi icin ve aramiyor?
hic bir yerde görmedim ön sirada alis veris yapan bir kisinin cüzdanini öylesine bir yere koydugunu. Dalginlikla insan baska cüzdanini nasil cantasina koyar? ne kadar dalgin olsan bile cüzdanin ayni annenin cüzdanina mi benziyor? anahtar olsa bisey degil!

Adam cüzdanı kasada unutmuş . Dalgınlık. Annemde aynı dalgınlıkla alıp poşete atıyor. Şikayetinden vazgeçti avukat. Konu kapandı. Kadın neticede hırsız değil. Rica ediyorum annem hırsızmış gibi yorum yapmayın .konu kapatılırsa sevinirim. Bu konuda annemi aklamaya çalışmaktan yoruldum.

Bu konumu da yoruma kapatırsanız sevinirim

Back
X