Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende iti derece tutmadı ama burda orta kalite tutan çok üye var.Sizde tutar mı siz yaptırdınız mı
Ins tutar hic kaliteye takılmaSlm Bende 1 adet donmuş embriyo var orta derece de tutar mı bilen varmı lütfen yazsın acil yazın lütfen
Benim 2 tane 1.kalite embriyom 1 tanesi düştü bir tanesi transferin 5.gunu adet oldum o yüzden kaliteye asla takılma sekine duası var bol bol oku cnm inan sadece olur ins Rabbim ol derse 2.gun transfer olup tutan varTeşekkür ederim sizin tuttu mu yaptırdınız mı
Amin ins sağlıkla kucağınıza alacağınız bir evlada gebe kalırsınız ins en kısa zamandaInşallah canım inan yorulduk 6 yıllık evliyim Meryem suresi falan çok okudum hep dua ediyorum allahım kimsenin kucağını boş bırakma diye
Niye tutmasin cnm kalitesi tam nedir harflendirilmis olarak?Slm Bende 1 adet donmuş embriyo var orta derece de tutar mı bilen varmı lütfen yazsın acil yazın lütfen
Canim benim 4bc ilk deneme tek embryo tuttu bir yavrumuz oldu sukur. Sonra dondurulmus 4bc tutmadi. Sonra yine dondurulmus 4bc 3bc birisi tuttu yani orta kaliteSlm Bende 1 adet donmuş embriyo var orta derece de tutar mı bilen varmı lütfen yazsın acil yazın lütfen
Normal kalite canımNiye tutmasin cnm kalitesi tam nedir harflendirilmis olarak?
Orta kaliteydi benimkiler deNormal kalite canım
İnşallah bizimde tutar canımNormal kalite canım
Aynen canım haklısınNerden bilebiliriz ki tutup tutmayacağını?
Tabi tutar. Önemli olan genetiğinin iyi olması. İyi kaliteyle orta kalite arasında yüzde 3-5 fark var sadece. Benim ilk deneme 3ab tutmadı. İkinci deneme 3bb tuttu. Kaliteye baksak ilki tutmaliydi. Arkadasiminda orta-düşük dedikleri BC tuttu mesela...Aa kalite olup o kadar çok tutmayan varki. Ben zaten bu kalite işinin abartıldığını düşünüyorum.Bi embriyologu dinlemiştim. Bı araştırma yapılmış AA kalite olanlar yüzde 3 daha fazla tutmuş. Olay sadece buSlm Bende 1 adet donmuş embriyo var orta derece de tutar mı bilen varmı lütfen yazsın acil yazın lütfen