K.B.B. - Kulak-Burun-Boğaz çok acil !!! sesim kısılsın istiyorum

reyhoo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
55
9
0
İstanbul
merhaba arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var salı gününe sesim kısılmalı sunum ödevim var yetişmedi ve senem uzayabilir anca bu şekilde uzatabilirim süreyi lütfen en pratik kolay ve kesin çözüm olucak yöntemi söyler misiniz soğuk su içiyorum ama işe yaramıyor sanırım çok teşekkürler şimdiden :)

konsere git avazın çıktığı kadar şarkıları söyle. sonra konserde 3-5 tane soğuk bira iç ertesi sabaha kısılır. ödev ne ki 2 gün sabahlayıver.

yok mümkün değil tez teslimi ve sunumnu yapmam lazım bu durumda konseri bulamam ama sizce soğuk su tek başına yeterli olur mu

Buz ye bol bol sonra üstüne sıcacık bir su iç :)) Okula giderken çok yapardım bende işe yarıyordu ama sende dene bi:)

Ses kısılmasını kendinde yapabilirsin gırtlagınla oynama yapabılıyorsan. Once vır oksuruk krizine gır ama ciğerlerin sokulur gıbı degıl boğazın gıcık yapıyor gıbı. Surekli tekrarla 2 3 dk boyunca sonra ses tellerınle oynayabılırsın zaten okusurulten sonra ses tellerin garıplesıyo. Boylece sure uzatabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…