Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sık sık tan kasıt? hafta da bir? ayda bir? bir de ciddi bir soruna yol açar mı?
sık kullanim derken?selamlar..
belki daha once bu konu konusulmustur ama durumum cok acil oldugu icin arastıramadım. ella (ertesi gun hapı diye geçiyor) kullananlar.. sık kullanımın zarar verdiği gibi birşey duydum.. kullanmam da gerekiyor acil öneri bekliyorum
yilda 1 hatta, o da zorda kalirsa..Ayda 1 den fazla içme ve lütfen bunu alışkanlık haline getirme çok masum bir ilaç değil. Korunma yöntemi değil. acil durumlarda kullanılmak için üretilmiş.
hamile kalmayı kesnlkle istemiyorum.. denge bozukluğu kısa sureli olur değil mi?hamile kalmak mı? ilacın hormon dengeni kısa süreliğine bozması mı? bu kararı senin tartıp vermen lazım. ama şünü söyleyim zararsız ilaç yoktur. bütün ilaçlar "yararı zararından fazladır" diye onaylanır.
yilda 1 hatta, o da zorda kalirsa..
haftada 2 olur mu mesela ya da etkisi devam eder miNe kadr siklikla alirsaniz mesela?
etkisi devam etmez. etkisi ilk 72 saatte olabiliyor. ama aynı ayda iki tane çok fazla. östrojen ve progesteron var içinde. burda kimse sana al veya alma diyerek o vebali alamaz bence. tabi aramızda jinekolog yada endokrinoloji uzmanı yoksa. ben olsam sabah 8.30 da jinekoloji kliniğine koşar doktora danışırdım.pazar gunu aldım.. etkisi devam ediyor mudur? bugun de almalıyım alırsam ne gibi sorunlar olur? cevaplar için çok teşekkürler
haftada 2 olur mu mesela ya da etkisi devam eder mi
Arkadaşım sakın onu doğum kontrol l yöntemi olarak kullanma. Ayda 1 kereden fazla kullanılması sakıncalıdır. Aile hekimine git senin için uygun olan doğum kontrol yönremini öğren. Eczacıyım aklına takılan varsa özelden sorabilirsinselamlar..
belki daha once bu konu konusulmustur ama durumum cok acil oldugu icin arastıramadım. ella (ertesi gun hapı diye geçiyor) kullananlar.. sık kullanımın zarar verdiği gibi birşey duydum.. kullanmam da gerekiyor acil öneri bekliyorum
özel bir durum diyelimBu olaci bu kdr siklikla almak yerine neden dogum kontrol hapini tercih etmiyorsunz?
kazara korunamaz, bi sknti yasanir da mecbur kalir, ancak oyle kullanilir.. ama bile isteye korunma ve o hapa guven, delilik..Aynen canım ben örnek olarak gösterdim ayda 1 yazmış ya. O ilaç her yerden toplatıldı. Yenisini ürettiler. Çoğu ülkede satılmıyor. Burası TÜRKİYE insan hayatı bu kadar.
öyle gözüküyor teşekkürleretkisi devam etmez. etkisi ilk 72 saatte olabiliyor. ama aynı ayda iki tane çok fazla. östrojen ve progesteron var içinde. burda kimse sana al veya alma diyerek o vebali alamaz bence. tabi aramızda jinekolog yada endokrinoloji uzmanı yoksa. ben olsam sabah 8.30 da jinekoloji kliniğine koşar doktora danışırdım.