Çok acil test sonucuna cevap verirmisiniz

Belki onlar aricak seni:) kafanı rahat tut
Onlar aramaz ama ben yerleşme kanaması gibi lekelenme gördüm tamam deidm oldu kabullendim var dedim. eşime söyledim. sevinçten ağlaya ağlaya gittik test verdik. Hani o kadar tesadüf üst üste geldiki keşke bu tesadüfler olmasaydı ben kabullenmezdim bu kadar beni yıkabileceğini düşünmedim. duayla yatıp duayla kalkıyorum birgün nasipöolur ama keşke insnalar yüzüme bakıp bakıp sen kesin hamilesin demeseydi. İlginiz için çok teşekkür ederim

üzülme olur inşallah keşke sorsaydın arayıp kan vermişsin okadar bukadar kötü düşünme olacağı varsa bile tutmuyor inanki olumsuz düşünmekten hep.. ayrıca ben neler yaşadım millet sana hamilesin demiş bana kısır diyenler oldu yaşım 25. Ve 3 senedir çocuk için uğraşıyorum .. ben sana yaşadıklarımı anlatsam şuan şükredersin inan bana.. topla kendini bu kafayla olmaz ben zor toparlandım o yüzden anlıyorum seni

Benim içinde çocugu olmuyor diyorlar ama ben kesin var diye kabullenmiştim çocuk odasını hazırlıyordum kafamda insanlar senin yüzün farklılaşmış kesin hamilesin dediler rüyamda hamileydin dediler bende bumlar bir işaret felan diye düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…