Bunun devamı olması lazım referans aralığı hastaneden hastaneye değişiyo
Tahminimce hamilesiniz zaten genelde 5in üstü pozitif ama referans aralığı ne yazıyo önemli olan oDaha adetime var geçen ay testim < 2 diyordu
Paylaştım değerleri5 altında hamile değil, acaba değeriniz düşük olduğu için mi orası boş anlamadım
Bence var iki gün sonra tekrar yapın benim hep 2 çıkardı olmayınca
5 in altinda cikmis hamilelik yok bu durumda ama eger qdet olmassaniz baska hastanede kan verin genelde boke deger araligi yazmiyor cunku testlerde direk 0.001 yzar veya 2.30 filan gibi
Sonuç 5 ten küçüktür diyor negatif yani gebelik yok teste göre
Hastane özelse arayıp sorabilirsiniz ben şimdi kendiminkilere baktım büyüktür küçüktür işareti yok hiçBaktım referans arlaığını şimdi gördüm Eki Görüntüle 3207492
O kadar psikolojim bozuldu ki hani aradıgımda negatif diyicekkerşni biliyorum. Ondan arayamayacağım. Nasıl atlatıcam bu günleri bilmiyorum.Çok yeni hayırlı olsun inşallah5 ve 5 üstü gebelik demek
Belki onlar aricak seni:) kafanı rahat tutO kadar psikolojim bozuldu ki hani aradıgımda negatif diyicekkerşni biliyorum. Ondan arayamayacağım. Nasıl atlatıcam bu günleri bilmiyorum.
Onlar aramaz ama ben yerleşme kanaması gibi lekelenme gördüm tamam deidm oldu kabullendim var dedim. eşime söyledim. sevinçten ağlaya ağlaya gittik test verdik. Hani o kadar tesadüf üst üste geldiki keşke bu tesadüfler olmasaydı ben kabullenmezdim bu kadar beni yıkabileceğini düşünmedim. duayla yatıp duayla kalkıyorum birgün nasipöolur ama keşke insnalar yüzüme bakıp bakıp sen kesin hamilesin demeseydi. İlginiz için çok teşekkür ederimBelki onlar aricak seni:) kafanı rahat tut
üzülme olur inşallah keşke sorsaydın arayıp kan vermişsin okadarOnlar aramaz ama ben yerleşme kanaması gibi lekelenme gördüm tamam deidm oldu kabullendim var dedim. eşime söyledim. sevinçten ağlaya ağlaya gittik test verdik. Hani o kadar tesadüf üst üste geldiki keşke bu tesadüfler olmasaydı ben kabullenmezdim bu kadar beni yıkabileceğini düşünmedim. duayla yatıp duayla kalkıyorum birgün nasipöolur ama keşke insnalar yüzüme bakıp bakıp sen kesin hamilesin demeseydi. İlginiz için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?