- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telaffuzu TürkçeyeVerda Arapça bir isim.
size katılıyorum ayrıca telaffuzu türkçeye uymuyor. Verda diye okunmazBence kötü. O kelime Arapça'da verda değil "verd"dir bu arada.
Ayrıca ilginç ya da az bilinen isim olsun diye konulan isimleri oldukça yapmacık buluyorum.
Telaffuzu Türkçeye
size katılıyorum ayrıca telaffuzu türkçeye uymuyor. Verda diye okunmaz
İş arkadaşlarımın çocuklarına nasılsın okul nasıl gidiyor diye sorcam karşılaşınca 10 dakika ismi neydi diye düşünüp en son "güzel kız nasılsın" diye soruyorumYeni nesil garip isimlerden bana fenalik geldi
Arkadaşlarımın çocuklarının isimlerini neredeyse telaffuz edemiyorum
Zeynep ayşe feride hatice zehra fatma vs vs bence çok daha güzel isimler
Ahahaha ayni benİş arkadaşlarımın çocuklarına nasılsın okul nasıl gidiyor diye sorcam karşılaşınca 10 dakika ismi neydi diye düşünüp en son "güzel kız nasılsın" diye soruyorumyeni jenerasyon isimler sağlam hafıza gerektiriyor
![]()
"Talud" bizim bir arkadaşın oğlunun adı, hatırla hatırlayabilirsenAhahaha ayni ben
Geçen gün kuzenimin oğlu geldi hoşgeldin dedim kaldım,en son kız neydi bunun adı dedim :)))
İki adı var çocuğun,ilk adı k.pederinin adı diye soylememizi yasakladı kuzenim hahaha:)
İkinci adı da kutad gu bilig gibi bir şey
"Talud" bizim bir arkadaşın oğlunun adı, hatırla hatırlayabilirsen"şşşşşştt" diye seslenmekten başka çare kalmıyor
![]()