Doğuma Hazırlık Çok acil!!!Verda ismi Nasıl?(Gül demek)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ahahaha ayni ben

Geçen gün kuzenimin oğlu geldi hoşgeldin dedim kaldım,en son kız neydi bunun adı dedim :)))

İki adı var çocuğun,ilk adı k.pederinin adı diye soylememizi yasakladı kuzenim hahaha:)

İkinci adı da kutad gu bilig gibi bir şey
Bu ne ya hangi kabileden :70:

Verda ismi de güzel de eva ismi daha güzel Allah nasip ederse ilerde bir kızım olduğunda adını eva koyucam. Anlamı Havva yaratılan ilk kadın demek.

Sare saf temiz kalabalik ihtiyac susuzluk anlamlarina geliyormus hz Ibrahimin esinin adi..elife melike de guzel.

Hem anlamı güzel,hem telaffuzu,hem de kökeni Türkçe bir isim bulmak cok zor kıza.

Sare nin anlamında konulmasında sakıncalı bir durum yok diye biliyorum ben de.

Deniz çevremizde var,o yüzden hiç düşünmedik.Bi de biraz yeni ama kolay bir isim olsun istiyorum.

Verda Veda gibi :KK70:

Vuslat koyun. Oğlunuzun ismi Dora'ymış ( zirve, doruk)
Kızınızda Vuslat(erişme, kavuşma,(sevgiliye) ulaşma) olsun.

Zirveye, doruğa erişme, kavuşma : )

Pelin ve Melisler hep iyi bir izlenim uyandırır ben de ama biraz eskidi onlar da .Masal da büyüyünce şık olmuyor.

Benim adım Nihal ama ilk tanıyanlar bir türlü Nihal demiyor. Hilal, Nilay, Nihan dedikten sonra ben Nihal diye düzeltiyorum. Sizin Verda ismi de aynı şekil de, Ferda, Selda, Perda diye diye doğrusunu söylerler nihayet. Bence daha güzel isimler var ama karar sizin tabi.

Back
X