Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkÇok acil!!!Verda ismi Nasıl?(Gül demek)
Göbek ad olunca kurtarıyor da benim başka adım yok, birisi Zeynep diye seslendiğinde karışıklık olur valla şaşkına dönerim sürekli Fakat tersini yapıp kızımın göbek adını Zeynep koyabilirim.
3 sene önce doğum gününde bir bebek gördüm. Çok sevimliydi sevdim falan sonra annesine adını sordum Nart dedi Efendim dedim anlamadığımı düşünerek tekrar Nart dedi. Anlamını da söyledi de unuttum şimdi.
Anlamı ne kadar güzel olursa olsun bu tarz saçma sapan isimler koymayın yavrularınıza.
Verda 30 yaşındaki arap kökenli bir arkadaşımın adı yeni bi isim değil. Bana kötü gelmedi başka alternatif yoksa koyulabilir.
Dora ismini de oğlunuza koymuşsunuz anlamı güZel ama kullanması zor olabilir
Verda 30 yaşındaki arap kökenli bir arkadaşımın adı yeni bi isim değil. Bana kötü gelmedi başka alternatif yoksa koyulabilir.
Dora ismini de oğlunuza koymuşsunuz anlamı güZel ama kullanması zor olabilir
Dorayi bende begendim. Her nesil farkli koyuyor. Onceden abdulbilmem neler. Uzun uzun isimler vardi bizim annelerimizde bunlari koymadi. Suan teknoloji cagi hersey degisiyor netten yada baska kaynaktan isimlere herseye ulasiyoruz. Eskiden ayni isimler koyulup duruluyordu baska isim yok gibi. cogu erva gibi isimlerde cok eskilerde vardi bize gore degisik eskiye gore degil. Zaten ayni cag cocuklari isimler farkli. Ve farkli isimler kendi isimlerini cok seviyor cevremde gordugum , ona ozel gibi. Zdvk meselesi isteyen farkli koyar isteyen klasik koyar. Herkesin adi ayni olacak diye birsey yok . İsmi begenmeyebilirler. Ama ne bicim o bicim diyemezler. Zevk meselesi . İkinciye hamileyim cinsiyet belli degil daha dusunmedim isim
Eva ismini koymak Mikail yerine Michael, Meryem yerine Maria koymak gibi... kendi tercihiniz tabi.
Amacım tartışma yaratmak değil ama mesaj dikkatimi çekti.
Yok onemli değil böyle bi nedenden tartışma çıkmaz o sizin görüşünüz saygi duyarim ama anlamından dolayı mı öyle düşündünüz merak etüm . Eğer ki ondan dolayıysa farklı anlamı da var evanin Akşam, arife, arife gecesi gibi anlamlara da gelir sizin söylediğiniz isimler de güzel anlamları da güzel ama o isimler konulsa bu sefer de çok eski isimler denilcek .