çok acil yardım kızlar!!!!!!!!!!!!!!

obsesif22

beklemede!!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
511
2
66
Elazığ
kızlar mrb 5 haftalık gebeym ve dün kanamam oldu hastaneye gittim çok korkuttular beni ve miyom söylediler bugün kendi doktoruma göründüm ve keseyi gördük yok bi problem dedi ama düşük tehlikesi dedi miyom falan yok dedi ne yapayım ben progestana devam et dedi progestanı kullanınca kesildi kanaman ama çok korkuyorum ben ya

Son düzenleme:
kızlar mrb 5 haftalık gebeym ve dün kanamam oldu hastaneye gittim çok korkuttular beni ve miyom söylediler bugün kendi doktoruma göründüm ve keseyi gördük yok bi problem dedi ama düşük tehlikesi dedi miyom falan yok dedi ne yapayım ben progestana devam et dedi progestanı kullanınca kesildi kanaman ama çok korkuyorum ben ya

kendine çok dikkat et doktorun düşük tehlikesi var diyosa yat dinlen miyomda yokmuş zaten.mecbur kalmadıkça kalkma ayağa ilacıda kulanmaya devam edersin hiç bişiy olmaz korkma ama kendini yorma

kendine çok dikkat et doktorun düşük tehlikesi var diyosa yat dinlen miyomda yokmuş zaten.mecbur kalmadıkça kalkma ayağa ilacıda kulanmaya devam edersin hiç bişiy olmaz korkma ama kendini yorma

hiç kalkmıyorum yerimden sağolsun annem bakıyo kayınvalidemde gelcek bakalım hayırlısı inşallah tutunur bebeğim ama çok korktum dün direk kürtaja alalım dediler

hiç kalkmıyorum yerimden sağolsun annem bakıyo kayınvalidemde gelcek bakalım hayırlısı inşallah tutunur bebeğim ama çok korktum dün direk kürtaja alalım dediler

nası hemen kürtaja alalım dediler ya.ama kendi doktoruna gidince sadece düşük tehlikesi var dedi değilmi.kalkma sakın hayırlısı olsun iyi düşün iyi olsun.ama düşersede gelişmemiştir öyle düşün.kalp atışı gözüktümü yoksa su ana sadece kesemi var

nası hemen kürtaja alalım dediler ya.ama kendi doktoruna gidince sadece düşük tehlikesi var dedi değilmi.kalkma sakın hayırlısı olsun iyi düşün iyi olsun.ama düşersede gelişmemiştir öyle düşün.kalp atışı gözüktümü yoksa su ana sadece kesemi var

şuan sadece kese var zaten ve 5+0 gün lük hamileym evet doktorum miyom falan yok dedi yat ve progestana devam et dedi

Rabbim sana ve esine bağışlasın sağlıklı doğar insallah///amin////

Amin heycan sinirlilik duyglrı, kararsızlk bendede var sonucları yarın sabah alacam hamilelik şüphem var benimde canım

güzel kardeşim hiç korkma yat dinlen hapını içmeye devam et , kanaman kesildiyse korkmana gerek kalmamış, kendine dikkat et ayağını uzat keyfine bak için rahat olsun :)

Geçmiş oılsun canım ben dört aylıkken başladı bulantılarım sonrada devam etti yani ilk cocuğumdayken di bu sorunlar

Canım bende 7+0 haftalık hamileyim kanamam benimde 6 gündür devam ediyorrrr.Benm özel muayene olmak için gittiğm paralı doktorum o kadr korkuttu ki beniiiii kanaman artacak düşecek felan dedi.nİYETİ BENİ KÜRTAJA SOKMAK.sEN HİÇ KORKMAAA ENDİŞEEE ETMEEEE

güzel kardeşim hiç korkma yat dinlen hapını içmeye devam et , kanaman kesildiyse korkmana gerek kalmamış, kendine dikkat et ayağını uzat keyfine bak için rahat olsun :)

Progestan kullanamadım kordudan arkadaşlarrr 2 güm içtim zaten kanamamı artırdı bende bıraktım.Bugün 7 gün olduuu kanamam vardı bugünn şuan itibariylee yok.Bitti şükür.Ama şimdi de yeni bir korku acaba bebeğimi düşürdüm müüüüü.6 7 haftalık bebek ufak bir kan gibiiii akıp gidermii o şekilde düşük yapan oldumu kızlar???????Çünkü sert bir cisim bebeğe benzer hiç bişi düşürmedimm

şuan sadece kese var zaten ve 5+0 gün lük hamileym evet doktorum miyom falan yok dedi yat ve progestana devam et dedi

bir hafta sen iyice dinlen hiç kalkma canım zaten 6.haftada kalp atışı alamaya gitceksiniz inşallah hiçbişi olmaz sen içini ferah tut.kanamada kalmamış zaten

Bulantı hapı var doktorunla görüş uygun görürse verir sana bol su iç bulaqntıyı keser temiz hava almaya calıs
canım geçmiş olsun

Amin heycan sinirlilik duyglrı, kararsızlk bendede var sonucları yarın sabah alacam hamilelik şüphem var benimde canım
canım olabilir hayırlısı inşallah hailesindir rabbim hayırlısını versin
çok saol inşallah bişi olmaz
Geçmiş oılsun canım ben dört aylıkken başladı bulantılarım sonrada devam etti yani ilk cocuğumdayken di bu sorunlar

canım benim üç tane hatta daha fazla düşüğüm var saymayı bıraktım artık hayırlısı bakalım

5ten snra gidicem hastaneye.Ultrasonda geçen salı günü ultrasonda bebeğimi görememiştim.Vajinal yollaaa hem keseyi hem bebeği gördük.Perşembe günü ise karnımdan keseyi ve meleğimi gördümmmm.Acaba bu akşammmm doktorumm bana herşey yolundamı diyecek?????YOKSAAAAAAAAAA HAZİNNN SON MU YİNEEEEE.Allahımmm derdi veren Allahım dermanınıda verir İnşallahhhhhhh..Bir evlat sahibi olmak istiyorummm umarım nasip olurrrr eşimide çok seviyorum.Onu sevdiğm için bebeği dahada fazla istiyorum.Herşeyn hayırlısı kızlar dualarınıza ihtiyacım var.Bu akşammmmmm anlıycazzzz benmlemiii miniğim?????

Progestan kullanamadım kordudan arkadaşlarrr 2 güm içtim zaten kanamamı artırdı bende bıraktım.Bugün 7 gün olduuu kanamam vardı bugünn şuan itibariylee yok.Bitti şükür.Ama şimdi de yeni bir korku acaba bebeğimi düşürdüm müüüüü.6 7 haftalık bebek ufak bir kan gibiiii akıp gidermii o şekilde düşük yapan oldumu kızlar???????Çünkü sert bir cisim bebeğe benzer hiç bişi düşürmedimm

canım bana 2 gündür bakan doktor sayısı 7 ve hepsinin sorduğu parça düşürdün mü dediler parça düşürmediysen korkma dediler sende korkma bence progestana devam et ben onu aldıktan sonra kanamam kesildi ama bulantı ve baş dönmem başladı acaba normale mi dönüyo diyorum şimdi

canım olabilir hayırlısı inşallah hailesindir rabbim hayırlısını versin

çok saol inşallah bişi olmaz

canım benim üç tane hatta daha fazla düşüğüm var saymayı bıraktım artık hayırlısı bakalım

canım allah yardımcın olsun inşallah hamile kalırsın eşininde seninde yüzünüzü güldürsün rabbim amin

Back
X