ÇOk ACiL yARDIm KOCaM ELden GiDİO :( :(

Canım ya kocan lafını bile etmiyorken sen kocam elden gidiyor demişsin
Sonuçta seninle evli, seninle mutlu, yerinde olsam o kıza tepeden bakarım valla, herüfü ben kaptım hadi şekerim güle güle der koluna girer tin tin gezerim kocamla

Anası ve kızı bu kadar içinizde olmak zorunda mı ki??
Bence ortak arkadaşlarınızla konuşup o kişiden bahsetmemelerini söyleyin.
Eşinize de güvenin emin olun kendini aldatan kızı unutmayacak kadar aşağılık değildir..

öncelikle merhaba , korkunuzu anlıyorum sonuçta seviyorsunuz , eşinizi kskanıyorsunuz fakat o kadın zaten eşinizi önceden aldatmış adam bir size bakyordur birde onu aldatan öteki kadına emin ol farkı kendide görüyordur haa görmüyorsa ve aldatıldığını bile bile o kadına giderse kendi basitliğini ortaya koyar ama üzülmeyin ben öyle bir şey hissetmedim bile mutlu yuvayı yıkmak herkesin harcı değildir. siz eşinize belli etmeyin kadına ulaşmayın aksine daha ilgili alakalı olun bakmlı olun . eşinizi kendinize daha çok bağlayın

belki de sizi sevmeyen çekemeyen ortak arkadaş dediğiniz uyduruyor sizin bir şekilde paniğinizi yada gerildiğinizi görünce sevinip olay büyüsün diye ona da gidip başka türlü anlatıyordur, MÜNAFIK insanlara arkadaşım demeyin, kesinlikle arkadaşınız değil o kişiler , diğer taraftalar szin tarafınızda değiller, KESİNLİKLE İLİŞKİNİZİ KESİN VE KOCANIZLA DAHA DA YAKINLAŞTIGINIZI GÖSTERİNKİ O GÜCÜ KENDİLERİNDE DAHA FAZLA BULAMASINLAR OTURSUNLAR YERLERİNE SESSLERİNİ SİZ KESECEKSİNİZ, EŞİNİZE DE YANSITMAYIN STRESİNİZİ HUZURUNUZU KAÇIRIP ADAMI DİĞER TARAFA YÖNELTMEYE DE ÇALIŞIYOR OLABİLİRLER, DOST OLAN YUVA BOZMAZ YAPAR !!!!! EN HIZLI ŞEKİLDE İRTİBATINIZI KESİN HEPSİYLE

Kardeş adam senin nikahlı kocan,çocuğununda babası...bence hiç eşine belli bile etme hiç aklına getirme kötü bi anısı olsa dahi ,,geçmişte kalan bir şey elbette ki can sıkıcı olabilir ben sizin yerinizde olsam buna aracı olan insanlarla görüşmezdim bu laf taşıyanlarla en kötüsü bu insanlar çünkü o bayan bunların size söylenceğinden emin ki atıp tutuyo en iyisi mi o kişilerle irtibatı kesin böylelikle haberde almazsınız boşuna eşinize soğuk falan da olmayın bence herkese inat daha çok sevin elinden sıkıca tutun gurur duyun o kendini bilmezlere kulak asmayın çok ciddiyim görüşmeyin tabi takdir sizin...

Son düzenleme:
Eşinizle 3yıl sonra evlenmişsiniz artı aldatmış ve öyle ayrılmışlar eminim anılarında bile öyle kalitesiz biri yer almıyordur.neden korkupta evliliğini tedirginleştiriyorsun sakın eşine yansıtma aklında olmayanı aklına sokacaksın ortak arkadaşlarla bu konuları konuşmalarına izin verme dimdik ol ,oseni kıskansın elineki mutluluğu kaçırdığı için tatlım senin korkacak bi durumun yok kıskandığı için mikser gibi karıştırmaya çalışıyolardır...

Çok üzgünüm konunuzla ilgili bişey diyemicem ama baslık cok dikkatimi cekti "ÇOk ACiL yARDIm KOCaM ELden GiDİO " büyüklü küçüklü felan bu buyuk kucuk yazma olayı 5 6 sene öncesinde felan cok modaydı hala devam ediyormus demekki

canım kesınlık le bole bı durumda esınde duysa ne esın ne de sen bı cevapp vermeyın bnada ole bıse olmustu ben baska bı sorun yuzunden pısgolaga gıdıyordum bu konumu actım esıme ve bana sakın o kısye karsılık vermeyın o kısı cevap werdıgnızı gorur veya duyarsa onu kaıleye aldıgınız anlar ve daha cok yapmaya baslar dedı bende yapmamıstım sende hıc bırsey yapma bence

Başlığın beni güldürdü, çok tatlısın
Bir adam askerdeyken, kendisini aldatan bir kadını sevmez. Merak etme. Aklı yerindeyse tabi...
Eşiniz konusunu açmıyorsa, bir şeyler yakalamadıysanız sorun yok.
Eşiniz,Askerdeyken sevgilisini aldatacak kadar alçalan bir kadınla , sizin ayrımınızı çok iyi yapabiliyor olmalı ki, sizinle evlenmiş eşiniz :)

Son düzenleme:

sakin olup öfkene hakim olmalısın biliyorum çok zor bende zor dönemden geçtim ama hata yapıyormuşum. sakın kıskandığını söyleme tam tersi umursama erkekler özgüven sahibi kadınları severmiş. güzel olduğunu bil. bu konuyu düşünerek eşin senden değilde sen eşinden uzaklaşacaksın çünkü hep suçlu göreceksin kafan başka yerde olacak durup dururken surat asacaksın, kendine bakamayacaksın. sen bir annesin güçlü ol. hamilelikten ve lohusalıktan yeni çıktın hormonların yeni düzene giriyor değişik ruh halleri içerisinde olabilirsin. ben bu konuda kafayı yiyordum resmen canım yaaa. şuanda kendi kendime tedavi uygulamaya çalışıyorum merak etme beraber başaracağızz

tek başına çalışmıyordur eski nişanlısı emin olun. elbet onu bu işe yöneltenler vardır çevrede. böyle insanlar var ne yazık ki, çok masum görünüp dedikodudan artık ağzı ağrıyacak hale gelen böyle insanları bir de gaza getirip eski sevgililerin üstüne salan nemrutlar çok var. kendi hayatları onlara yetmeyen elalemi maymun etmekten zevk alan çok affedersiniz leş kargaları çok var. siz siz olun ortak arkadaşlarınıza kulaklarınızı bu konuda kapayın, duymazdan görmezden gelin bir süre. daha da uzun sürerse hukuki yollara başvurabilirsiniz. inanın çok basit bir mevzu gibi görünebilir ama hayatınıza bu denli müdaheleyi ve rahatsızlığınızı ispat edebilirseniz çok da güzel ilgileniyorlar. aynısı kuzenimin başında da vardı. çok güzel hakkından geldiler. eski nişanlısı, evli barklı kadınlar işsiz güçsüz gibi dedikodu yapmamayı öğreniyor böylelikle. ortak arkadaşlarınıza söyleyin size laf taşımasınlar. ve kesinlikle mesaj atmayın.

Son düzenleme:
körün istediği bir göz Allah verdi iki göz olmasın dikkat et.. ortak arkadaşlarına dikkat et sana laf getiren senden de ona laf taşıyabilir hiiç umursama o kim ki dış kapının dış mandalı sen mutlu oldukça laf taşıyanlar hasetinden bile çatlayabilir mutluluğuna göz göre göre gölge düşürme onların eline de koz verme artı eski nişanlısıyla görüşüp onu kaale almak gibi bir hataya düşmemelisin bence..

o kızdan size haber getırenlerle görüşmeyın olsun bıtsın o kudursun dursun kendı kendıne

Kocanız düzgün bir adamsa feriştahı gelse kimse elinizden alamaz ama ben kocama da çok güvenemiyorum diyorsanız orasını bilemeyiz tabi.

aslında düğüne mutlaka gitmalisiniz.hatta sizin ne kadar mutlu olduğunuzuda görür .
zaten eminim eşin arkadaşının düğününe gitmek ister

evet o gitmek istiyor çünkü en yakın arkadaşı. aslında bende gitmek isterim ama o kızla aynı ortamda bulunmak, birde insanların konuşmaları başlar yalan yanlış. o kızın sinsi sinsi bakışları kocamı süzüşünü izlemeye dayanamam kesin kavga çıkar

Kocanız düzgün bir adamsa feriştahı gelse kimse elinizden alamaz ama ben kocama da çok güvenemiyorum diyorsanız orasını bilemeyiz tabi.
kocama her konuda çok güveniyorum. ama o kıza güvenmiyorum çok sinsi ve çok iyi bilir insan kullanmasını bnim korkum yuvamın yıkılması yuvamı yıkacak bir karakterde istediğide bizi birbirimize düşürmek.. ama ona fırsat vermicm

aynen canım hamilelikten sonra loğusa dönemi . sıkıntıdan sıkıntıya şimdi doğumdan önceki halime döneyim sıkıntısı bide üstüne bunlar tuz biber. inşallah beraber atltcaz..

ay :) allah aşkına güldüdrdün beni saqol pozitif enerjin için dediğini yapıcam saqlıcakla kal

Bence eşinize hiç yansıtmayın ve size anlatan ortak arkadaşlarınıza da mutlu bir birlikteliğimiz var ne benim nede eşimin umrunda değil böyle konular o yüzden dinlemek istemiyorum diyin ki sürekli size anlatıp canınızı sıkmasınlar. Siz hayatınıza bakın boşverin eski eskide kalmış.

ewt anası kızdanda cazgır. muhattap oluncak bir aile bile değiller ama illa kendilerini sokuyorlar her yere. şimdi kuyruk acısıda başladı bizim mutlu bir aile olduğumuzu görünce. bu yüzden aramızı bozmaya çalışıo.ama ona fırsat vermicem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…